Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor garage geluidsdicht laten maken:

Garage geluidsdicht laten maken

Wij hebben nog geen garage, maar willen deze graag bouwen in onze achtertuin en dan gelijk geluiddicht maken. De afmetingen zouden ongeveer 7 m - 3.5/4 m worden. Er staat een muur van de schuur van de buren aan de ene kant en aan de andere kant de muur van onze schuur. Ik denk dat er naast deze muren gebouwd moet worden. Er is denk ik een vergunning nodig, ik weet nog niet of ik deze zelf regel of door de vakman laat verzorgen. De vergunning is niet lastig te krijgen. De constructie moet geluiddicht zijn, dus ik denk iets van steen/ metselwerk. Ik weet niet welke fundering er nodig is. Voor de oplevering graag een prijs wat casco zou kosten en wat compleet zou kosten. Graag eerst een prijsindicatie voordat er iemand langskomt.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garage geluidsdicht laten maken uit heel Nederland:

Garage geluidsdicht laten maken

Mijn zoontje en ik hebben een hobby drummen, nu willen we de een deel van de garage geluiddicht maken. De ruimte is 2,75 bij 3;15 hoogte 2;10.

Garage geluidsdicht laten maken

Ik heb mijn garage (ongeveer 9 bij 3 meter) laten isoleren om er een oefenruimte voor een band voor te maken. Zwakke plekken zijn de toegangsdeur (normale deur is wel verstevigd met isolatie materiaal) en 2 garage deuren (zijn van metaal, zwaar materiaal). Wanden en dak zijn geisoleerd door extra isolatie materiaal`(Rockwool) en gipsplaten aan te brengen. Mijn vraag is hoe kan ik de belangrijkste lekken kwijt raken, bd door er een extra deur in te zetten. Het raam heeft inmiddels dubbele glazen.

Garage geluidsdicht laten maken

Onze garage wil ik gaan gebruiken als muziekruimte. Deze zal dus geluidsdicht moeten worden gemaakt. Het gaat om een garage van ca. 3,5m x 6,5m.

Garage geluidsdicht laten maken

Ik heb mijn garage laten ombouwen tot kantoor (de ruimte is ongeveer 3.0 x 4.5 meter groot). Ik kan hier niet werken door doordringende geluidsoverlast van een school achter het gebouw. Ik wil de garage/kantoor geluiddicht laten maken. Ook de ramen en het glas van de deur.

Kamer geluidsdicht laten maken

Mijn gerenoveerde garage wordt binnenkort opgeleverd. Het betreft een enkelsteens gebouw van 9 x 3 x 2,8 meter (rechthoek), met aan de voor- en achterzijde dubbele deuren en in 1 wand een groot raam. De bedoeling is om een opname studio te maken in deze ruimte. De vloer en het dak worden geïsoleerd opgeleverd, het betreft alleen de wanden.

Ik wil een raam laten plaatsen in een ...

Ik wil een raam laten plaatsen in een dubbelsteens muur. Het kozijn krijgt een afmeting van 273cm bij 53cm. Daarin wil ik graag 1 raam die open kan van ca. 80 cm. Gevraagde kosten voor het maken van het gat in de dubbelsteens muur en het plaatsen van het kozijn incl. glas (thermopeen). De breedte van het raam mag ook 270 zijn. Gaat erom de garage geluidsdicht te maken i.v.m. muziek spelen, graag advies van vakman.

In een garage moet een afscheidings muur ...

In een garage moet een afscheidings muur worden gebouwd worden. Met daarin een deur. De muur moet geluidsdicht zijn. Afwerking is niet nodig. In de deur moet een slot. Maten van de deur zijn ongeveer 2 meter bij 80 centimeter.