Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor tocht via dubbelglas ramen bestrijden:

Tocht via dubbelglas ramen bestrijden

Wij hebben een woning gebouwd in 2008, maar desondanks voelen we bij diverse ramen kou/tocht. Vooral in onze hal die voor een groot deel uit glas bestaat voelen we de kou naar binnen komen langs de zijkanten van de ramen en bij de voordeur. Dit willen wij graag opgelost hebben op een of andere manier middels een betere isolatie.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tocht via dubbelglas ramen bestrijden uit heel Nederland:

Isoleren tegen tocht bij ramen en deuren

Voor een appartement op de tweede verdieping willen wij graag onze balkondeuren aan de voorzijde voor- en achterzijde laten isoleren. Er zit overal dubbelglas in, maar de deuren zelf zijn gewoon hout, niet geïsoleerd middels strips of rubber.

Dubbelglas met behoud van glas in lood plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van het hoekhuis uit 1920 (met winkelruimte). De ramen die erin zitten met bovenin glas in lood zijn erg gedateerd en laten tocht door. Wij zouden graag willen weten wat het ongeveer zou kosten om de kozijnen te vervangen. Op de eerste verdieping 4 kleinere kozijnen en 2 dubbele. Op de begane grond 2 grotere kozijnen. (De kozijnen van het winkelpand zullen wij voorlopig niet laten vervangen).

Dubbelglas leveren en plaatsen

Wij willen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van dubbelglas in bestaande houten kozijn (schuiframen). Wij hebben 4 schuiframen van ongeveer 2 meter hoog en 1 meter breed. Daarnaast hebben we een deur naar het balkon die erg tocht. We willen een nieuwe deur (met ruit) die beter af dicht. De maten van 75 cm breed en 2,05 meter hoog. Het raam in de deur is 1,10 lang en 50 cm breed. Wellicht moet er ook een nieuw kozijn voor de deur komen. Dan hebben we nog een groot raam van 2 meter bij 1.5 meter, nu enkel glas en te vervangen in zelfde kozijn naar dubbel glas. Het grote raam kijkt uit op het balkon. Is dus makkelijk bereikbaar. Dan nog een uitklapbaar onder raam van 80 cm breed en 1 meter hoog, met daarboven een vast raam van 80 cm breed en 40 cm hoog, dit laatste raam kan niet open. Het laatste raam is ook uit tweeën delen, maar hier is het onderste deel vast circa 95x90 cm en daar boven een raam van 90 cm breed en 45 cm hoog (uitklapbaar). De oude kozijnen kunnen waarschijnlijk blijven, omdat het enkel glas makkelijk te verwijderen zal zijn. Het huis bevindt zich 3 hoog. Ik zou graag iemand willen uit regio Amsterdam.

Tocht langs raamkozijnen met dubbelglas verhelpen

We hebben last van tocht en kou die langs de ramen komt en vocht aan de binnenkant van de ramen. Vooral op de begane grond bij de schuifpui naar de tuin en de ramen in de keuken en in mindere mate op de eerste verdieping en zolder. We willen graag dat er iemand komt kijken wat de beste oplossing hiervoor zou zijn en een offerte hiervoor ontvangen. We hebben overal dubbel glas, dat er al vanaf de bouw van de woning (2002) in zit.

Veersysteem in het schuifraam aanbrengen

Enkele jaren geleden is bij ons het glas in een schuifraam gesneuveld. Destijds hebben wij het glas vervangen met dubbelglas. Het gevolg was dat de gewichten van het schuifraam niet meer voldoende tegengewicht konden bieden. Het raam is in jaren dan ook niet open geweest. Nu willen wij de bijbehorende kamer als kinderkamer gaan gebruiken en dus willen wij ervoor zorgen dat het schuifraam weer gebruikt kan worden. Nu vroeg ik mij af of u ons hierbij kunt helpen? Ik heb het idee dat het raam zo zwaar is dat werken met gewichten geen optie is. Op internet kwam ik ook een mogelijkheid tegen om met een veersysteem te werken. Daarnaast willen wij ook ervoor zorgen dat het raam zo min mogelijk tocht, maar toch goed kan schuiven. Kunt u aangeven of u mij kunt helpen? En zo ja, kunt u een inschatting van de kosten geven? Het raam is ongeveer 70 x 70 centimeter groot.

Raam laten afstellen

Ik wil graag mijn slaapkamerraam laten afstellen. Ik heb een kantel-/kiepraam. Het gaat om dubbelglas, heeft houten kozijnen en is ongeveer 20 jaar oud. Het raam is ongeveer 1.50 meter bij 1.20 meter hoog. Er komt nu veel tocht naar binnen. Ook zou ik graag een hor laten maken voor dit slaapkamerraam.

Kozijn tocht- en lekvrij maken

Het raam van de slaapkamer is niet tochtvrij en lekt, vooral bij regen met wind. Ik heb tochtstrip laten plaatsen, maar helaas heeft dat het probleem niet verholpen. Het betreft een houten raam met dubbelglas van 100 cm x 105 cm exclusief raamkozijn. Graag zie ik in de offerte, naast de reparatie, ook een indicatie voor het plaatsen van een nieuwe raam met de zelfde afmetingen.

Isolatie advies voor de woning

We willen graag isolatie-advies voor ons huis. Met name bij deuren en ramen tocht het flink, maar we willen ook graag advies wat we nog meer kunnen doen om de kou buiten te laten. Het is een tussenwoning en bijna overal hebben we al dubbelglas.

Tochtvrij maken van een kunststof kozijn met dubbelglas

Graag wil ik weten wat het kost om mijn kunststof kozijn te repareren. Het kozijn is ongeveer 5 jaar oud, maar de tocht komt er doorheen. Het gaat om 1 raam in mijn woonkamer. Het is niet mijn bedoeling een offerte te ontvangen om een nieuw kunststof kozijn te plaatsen. Het gaat om een vast deel met daarnaast een draai-/kiep raam. Als dit beweegbare deel dicht zit, tocht het evengoed.

Toiletreservoir repareren en ramen isoleren

Ons toilet spoelt sinds enige tijd regelmatig niet optimaal door. Het duurt veel langer dan vroeger voordat het waterreservoir gevuld schijnt te zijn. Er kunnen dus niet twee mensen vlak na elkaar naar het toilet. Het water dat spoelt is meestal wel voldoende. Het betreft een ingebouwd hang toilet, en het probleem lijkt te zitten in de knop. Graag willen wij aan de voorkant van ons huis de ramen/kozijnen laten isoleren. Er zit dubbelglas in maar het tocht behoorlijk. Het betreft twee openslaande deuren naar Franse balkons van circa 1.90 bij 1 meter en 4 ramen van circa 1.30 bij 0.80 meter.