Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Breda of directe omgeving.

2415 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: isoleren gedeelte van een dak, houten vloer isoleren, geluidshinder verminderen, geluidisolatie aanbrengen, plat dak isoleren, dakisolatie aanbrengen, vloerplaat leggen, isoleren en voorzien van vloerverwarming, thermische isolatie plaatsen, plafondisolatie plaatsen, kamervloer isoleren, vloer en plafond isoleren, thermisch isoleren, garage isoleren, schuimbeton aanbrengen, voorzetwand ten behoeve van isolatie plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Breda:

Schuin dak op zolder isoleren

Ik wil een zolder laten isoleren van ongeveer 30 m2. Dit moet twee keer gebeuren. Het gaat om een zolder met schuin dak. Ik wil van binnen laten isoleren.

Garage geluiddicht laten maken

Ik zoek een partij die mijn garagebox geluiddicht kan maken. Het gaat om een garage van 3 bij 5 meter waarvan het dak is voorzien van houten balken. De garage is zeer goed te bereiken.

Muren isoleren en huis verduurzamen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: vliering, houten dak en vloer isoleren. Als eerste de muren, dan het dak (dat is nu nog niet geïsoleerd) en dan de vloer. Mogelijk ook op termijn zonnepanelen plaatsen. Het huis wil ik in de komende periode gaan verduurzamen.

Schuin dak isoleren

Voor onze woning zijn wij op zoek naar iemand die het dak kan isoleren. Van binnenuit zit er in de kamer een verlaagd schrootjesplafond, deze worden weggehaald en zodoende kan het dak geïsoleerd worden. De bedoeling is dat er dus geen verlaagd plafond terugkomt, maar dat we de ruimte van het dak benutten. De oppervlakte is ongeveer 20 m2. Het plaatsen van gipsplaten en de verdere afwerking zullen wij zelf verzorgen.

Kruipruimte isoleren met parels

Isoleren van de kruipruimte, waar momenteel zand in ligt, met HR++ PS parels en aanbrengen van 2 ventilatie kokers. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Tocht via dubbelglas ramen bestrijden

Wij hebben een woning gebouwd in 2008, maar desondanks voelen we bij diverse ramen kou/tocht. Vooral in onze hal die voor een groot deel uit glas bestaat voelen we de kou naar binnen komen langs de zijkanten van de ramen en bij de voordeur. Dit willen wij graag opgelost hebben op een of andere manier middels een betere isolatie.

Zolderdak isoleren en afwerken

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar 1965 waar in het verleden al een deel van het dak aan de binnenkant geïsoleerd is. We willen die isolatie laten controleren en indien nodig laten verbeteren. Daarnaast willen wij de rest van het dak op de verwarmde zolder laten isoleren en ook afwerken. Dat gaat om 55 tot 60 m². We willen de klus hier laten inmeten en laten ons daarbij ook graag adviseren over de geschikte materialen. We ontvangen graag uw offerte. We willen de klus in januari, februari of maart laten uitvoeren.

Vloer isoleren met schelpen

Isolatie met schelpen 80 a 85 m2. Voldoende kruipruimte.

Geluidsisolatie in houten verdiepingsvloer

In jaren '30 huis moet de zolderverdieping met houten vloer worden geïsoleerd tegen omgevingsgeluid en contactgeluid. Oppervlakte ongeveer 50 m2. De zolder zal leeg zijn. Hoeveel geluid is er tegen te houden en wat voor materialen zijn dat dan? Gaat de vloer verhoogd worden of kan het op een andere manier? Graag advies en offerte over beste prijs/kwaliteit.

Plafond inspuiten met zwarte vlokken

Ik wil het plafond in laten spuiten met zwarte vlokken. Om een betere geluidsisolatie te verkrijgen in de ruimte. Alle wanden zijn hard, glas of gipsplaat. Totale oppervlakte 920 vierkante meter.

Kruipruimte egaliseren

Wij gaan onze kruipruimte isoleren, maar daarvoor moet eerst de kruipruimte worden geëgaliseerd. De kruipruimte is ongeveer 50 cm hoog. Het zand moet een beetje van voor naar achter worden verplaatst aangezien er wat bergjes zand liggen. Het gaat om een kruipruimte van 24 m2. De kruipruimte is makkelijk bereikbaar voor de vakmannen.

Wandisolatie aanbrengen

Ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het aanbrengen van ene isolerende wand tegen de muur van mijn slaapkamer. Deze wand is 3 bij 2 meter groot.

Geluidsisolatie in ramen en de vloer aanbrengen

Graag wil ik mijn ramen isoleren tegen lawaai van uitgaand publiek in de avond-nacht. Daarnaast wil ik mijn plafond isoleren tegen loopgeluiden.

Geluidsisolatie aanbrengen in de badkamer en slaapkamer

Onze buren hebben last van de Gilles de la Tourette van onze zoon. Wij zouden zijn kamer en de badkamer willen laten isoleren om de geluidsoverlast te beperken. De muren tussen ons zijn van beton, waarschijnlijk zonder spouw. De wand is 2,5 meter hoog en 4 meter lang op zijn kamer en in de badkamer zal de wand iets van 3 lang zijn. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten?

Geluidsisolatie aanbrengen rond de boiler

Naast mijn slaapkamer is er een vrij kleine opslagruimte (3-4 m2 op de grond) waar de boiler staat. Ik erger mij aan het geluid van het aan-en uitgaan van de boiler. Graag zou ik die ruimte laten isoleren tegen het geluid, daar ik de boiler niet kan verplaatsen. De ruimte is waarschijnlijk voorzien van gipswanden.

Geluidsisolatie tegen verkeersgeluid aanbrengen

Verkeersgeluiden

Bodemisolatie in de kruipruimte

We hebben een kruipruimte van 40 cm diep en willen graag bodemisolatie toepassen met Bodemparels/ Neopixels. Het gaat om circa 31 m2. De ruimte is goed te bereiken door middel van het kruipluik.

Geluidsisolatie in een tussenmuur aanbrengen

Ik heb een 2 onder 1 kap woning gekocht en ben benieuwd of het mogelijk is de tussenmuur te isoleren om eventueel geluidsoverlast te beperken. De diepte van de woning is circa 7 meter, 2 etages en een zolder met schuin dak. Er is momenteel sprake van een verbouwing dus hét ideale moment voor dit type werkzaamheden.

Isolatie schuin dak

Ik wil graag mijn schuine dak laten isoleren. Het gaat om een dak met een oppervlakte van 20 tot 50 m².

Isoleren houten vloer via de kruipruimte

Graag ontvang in een offerte voor het aan de onderkant isoleren van de houten vloer van benedenverdieping. Onder deze houten vloer zit een droge kruipruimte van 60 cm hoog. Bouwjaar van de woning 1954. De vloer heeft een oppervlakte van 30 vierkante meter. Deze kan met isolatie spray worden geïsoleerd of iets anders, graag uw advies.

Cellulose of Isofloc geluidsisolatie aanbrengen

Cellulose/isoflox geluidsisolatie door een gecertificeerd bedrijf voor ca 50 m2 houten verdiepingsvloeren in een jaren dertig woning te Breda, uitvoering 2e helft juni 2016.

Geluidsisolatie in de vloer aanbrengen

Ik wil geluidsisolatie in de vloer laten aanbrengen om geluidsoverlast van de buren te verminderen. Het gaat om een appartement van 63 m2. Ik wil graag weten of het haalbaar is om het hele appartement of alleen de woonkamer te laten doen, dit is afhankelijk van de kosten.

Puntensysteem voor een rijwoning laten bepalen

Puntensysteem voor een rijwoning bepalen.

Geluidsisolatie in de woning

Mijn benedenbuurman heeft last van mijn loopgeluid. Mijn woonkamer/keuken zit boven zijn slaapkamer. Ik heb een houten vloer met isolerende ondervloer maar dat is niet genoeg. De verdiepingsvloer is een houten balklaag afgewerkt met anhydriet vloer. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 25 m2. De plafonds zijn zeer hoog dus in plaats van extra vloerisolatie zou een verlaagd plafond met isolatie ook kunnen. Graag maak ik een afspraak met een vakman om de mogelijkheden te bespreken.

Pur of JetSpray vloerisolatie aanbrengen

Ik wil de betonvloer op de begane grond in mijn woning graag aan de onderzijde laten isoleren. Ik denk dan aan PUR-isolatie of JetSpray-isolatie. Mijn voorkeur gaat uit naar de laatste. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 55 m². Mijn kruipruimte is 45 tot 50 cm diep. Er loopt alleen een riolering doorheen. Ik ontvang graag een offerte van een gecertificeerd bedrijf.