Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Boxtel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Boxtel heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Boxtel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Boxtel of directe omgeving.

148 klanten uit Boxtel bevelen een bij Casius in Boxtel aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 7,9/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Boxtel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, pannendak isoleren, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, garage geluidsdicht laten maken, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Boxtel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Boxtel:

Dak isoleren

Het is een bungalow met een houten planken plafond. Er is 15 cm ruimte tussen het plafond en het dak. Het gaat om 120 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Isolatie plafond

Het betreft een appartement met een oppervlakte van 62 vierkante meter. Het plafond is al gestuukt en zal helaas eerst verwijderd moeten worden. Ik wil advies over de mogelijkheden en materiaalsoorten en uiteindelijk het plafond van binnenuit laten isoleren.

Thermisch isoleren van het plafond

Ik wil een Cellulose plafondisolatie laten aanbrengen op mijn plafond van ongeveer 32-35 m2. Het gaat om een oud huis met houten vloer. Ik wil weten of dit mogelijk is.

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen de 100 en 500 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We hebben een schuin dak die over meerdere verdieping gaat. De garage vanaf de begane grond, de badkamer op de eerste verdieping en de zolder. Deze willen wij allemaal van binnen uit isoleren omdat we in een rij wonen. Het is een huis uit de jaren 70 die nog minimaal geïsoleerd is.

Garagedak isoleren

Graag wil ik de binnenkant van onze garage (plat dak) isoleren. Afmeting: 3 x 12 meter.

Isolatie dak

Isoleren met een oppervlakte van

Plat bitumendak isoleren

De bitumen daken van onze jaren '70 bungalow dienen aan de buitenzijde te worden geïsoleerd. De daken zijn 5 x 12 meter en 5 x 6 meter.

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte isoleren van een tussenwoning. Het is een kabouterhuisje d.w.z. gescheiden daken, de huizen zitten middels lage dakgoten aan elkaar. Huis is raam-geïsoleerd. Kruipruimte 76,5 vierkante meter, graag nameten of dit klopt. Kruipruimte is vochtig, graag t.z.t. ook offerte voor het klaarmaken dus droogmaken, karton weghalen. Op basis van ervaring van anderen wil ik de isolatie van polystyreen chips/bolletjes.