Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor woning isoleren:

Woning isoleren

Ik wil mijn woning aan de binnenkant laten isoleren. Het is een vrijstaand huis uit de jaren 70, er staat schrootjes tegenaan en daar moet isolatie tussen komen. Er liggen shingles op het dak en het huis heeft een houten dakbeschot. Het gaat om 120 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
Onze klant uit Best (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning isoleren uit heel Nederland:

Het van binnenuit isoleren van de gevel en steenstrips

Willen buitengevels isoleren en daarna steentrips laten plaatsen. Wij willen geen spouwmuur isolatie, maar van binnenaf laten isoleren, ongeveer 12cm dik voor een rc waarde van 5. Dit gaat om een gelijksvloerse woning. In totaal zou de gevel ongeveer 100m2 zijn.

Gevels isoleren/renoveren

Ik wil graag de gevels van mijn woning laten isoleren/renoveren. Het is een 1 muurs woning van drie onder 1 kap Waar wij het rechter huis van hebben met zij muur op Noord Oost voorkant zuidoosten Achterkant Noord westen. De gevels moeten van buitenaf geïsoleerd worden. De voorgevel is een steense muur, de andere gevels zijn afgesmeerd. Ik schat een totale oppervlakte van ca. 50 m2. Bijna 20 jaar geleden zijn de muren van binnenuit geïsoleerd, maar ze zijn nu erg vochtig. Graag isoleren/renoveren op een duurzame en zo natuurlijk mogelijke manier.

Dak isoleren vanaf de buitenkant

Ik wil graag mijn dak laten isoleren van buiten uit. Dak heeft geen onderdak en matige (piepschuimplaten) van binnenuit. Dak is geschat 40-50 m2 bedekt met dakpannen en 2 dakkapellen waarop plat dak zit. Graag een offerte voor het aanbrengen van een onderdak, en de mogelijkheid voor een groen dak op de dakkapellen. Ook een offerte voor het volledig isoleren van buiten af. Liefst compleet isoleren van het dak. Betreft een twee onder een kap woning.

Nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen

Ik wil in aanmerking komen voor de subsidieregeling particuliere woning. Ik wil het dak van de oorspronkelijke woning (niet de aanbouw) laten vernieuwen en dus ook isoleren. De dakbedekking die daarop moeten komen heb ik geen voorkeur voor. Graag advies wat het beste isoleert. Aan de achterkant van mijn huis moeten boven het raam en een deur vervangen worden door kunststof kozijnen en HR++ glas. Het moet voor 1 januari 2021 uitgevoerd worden ivm de subsidieregeling. Ik weet niet om hoeveel m2 het in totaal gaat wat betreft het dak. Dak is aan de voorkant goed bereikbaar, aan de achterkant is er een uitbouw aan het huis dus is het dak lastiger te bereiken. Het betreft een hellend dak.

Buitengevels vrijstaande woning isoleren en voorzien van crepi

Ik zoek een gevelspecialist die alle gevels van mijn vrijstaande woning kan isoleren en voorzien van crepi gevelbekleding. Het betreft ongeveer 125 m2. De gevels zijn gemetseld.

Het isoleren van een hout skelet schuine kap dak

Ik zoek een dak- of isolatiespecialist die het dak van mijn woning (opbouw en schuine kap) kan isoleren. Bij voorkeur via buiten. Het dak heeft nieuwe dakpannen en is ongeveer 15 m2 groot (exclusief dakkapel).

Geluids-isolatie woonkamermuur in jaren 30-tussenwoning

Isoleren van circa 21 m2. woonkamermuur in een tussenwoning uit de jaren 30. Nu veel geluidsoverlast van de buren. Piano, praten etc. De woning heeft houten vloeren en tussenmuur lijkt enkel-steens te zijn ? (Dit bleek toen de buren boven de badkamer gingen verbouwen). Graag advies van een geluids-isolatie-specialist.

2e Verdieping bouwen op plat dak, woning isoleren en gevels voegen

Wij willen op toekomstige hoekhuis (zie foto) (begane grond + 1 verdieping met plat dak) een 2e verdieping realiseren. De koopovereenkomst is reeds mondeling overeengekomen. Ik ben benieuwd wat de prijs is als ik het in dezelfde stijl laat doen. Tevens advies betreffende isolatie gehele woning en advies voegen buitenmuren dus graag een Allround-Aannemer die alle-drie de verschillende projecten kan uitvoeren.

Bestaand huis na 01-09-2020 opnieuw isoleren (105 m2)

Van ons aangekochte huis in Ede (sleuteloverdracht 01-09-2020) moet de gehele isolatie opnieuw worden aangebracht. Het betreft totaal circa 105 m2. De woning is 8 meter breed x 14 meter lang en heeft een plat dak.

Ca. 300 m2. akoestisch isoleren in het systeemplafond van een winkel

Systeemplafond is reeds aanwezig in winkel. Boven woning erboven. Tussen het systeem plafond en de vloer van de bovenwoning ( hout ) liggen heel veel kabels, leidingen etc. De bedoeling is dat het geluid wederzijds wordt verminderd, en dat de dekens zo goed als mogelijk op de systeemplafond platen worden gelegd.

Partners

Partners van Casius