Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor slaapkamer geluidsdicht maken:

Slaapkamer geluidsdicht maken

Ik wil mijn slaapkamer aan de straatkant geluidsdicht maken.
Onze klant uit Berkel-Enschot (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slaapkamer geluidsdicht maken uit heel Nederland:

Kamer geluiddicht laten maken

Ik heb een klein slaapkamertje die ik graag geluidsdicht wil maken voor geluiden van buitenaf. Zodat ik gewoon kan slapen als mijn graag feestvierende buren weer eens bezig zijn. De slaapkamer is 7. 35 m2 en het is een huurhuis. Ik zou graag weten of er mogelijkheden zijn.

Tussenwand plaatsen in slaapkamer

In de slaapkamer een dunne (zo dun mogelijk) scheidingswand. Hoogte 2'42, lengte 3'15. Hoeft niet geluidsdicht. Het is een kleine afscheiding voor een 'babykamer'. Bij verlaten huis moet wand ook makkelijk af te breken zijn om huis in originele staat te herstellen.

Muur geluidsdicht laten maken

Ik wil de muur van mijn slaapkamer naar de buren goed geluiddicht laten maken. De muur is ong. 4,30 meter lang en 2,70 meter hoog. De muur is nu dun, soort gipswand, en zeer gehorig.

Scheidingswand en deur plaatsen

Wij willen graag van 1 slaapkamer 2 slaapkamers laten maken, door een wandje van ongeveer 2.65 meter lengte te laten plaatsen, enigszins geluidsdicht, inclusief deur. In verband met het raam, is er een kleine knik in de wand nodig. Graag advies van de vakman welk materiaal het meest geschikt is.

Kamers geluidsdicht laten maken

Ik wil mijn woonkamer geluidsdicht laten maken en wil graag weten hoeveel ik ervoor kwijt ben en dat geldt ook voor de slaapkamer. Graag van elk een aparte offerte

Kamer geluidsdicht maken

De slaapkamer grenst aan de badkamer en de ruimte voor de wasmachine van de buren. Deze ruimte willen wij geluiddicht maken. Het betreft een woning uit 1926 met houten vloeren. Wat zijn de mogelijkheden en indicatie van de kosten? De wand is 5.50 meter lang en 2.36 meter hoog.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

Wij wonen in een flat die is gebouwd in 1992. We vinden de slaapkamer van 4 x 4 m1 erg gehorig. Er ligt al wel lamelparket met meer dan gemiddelde isolatie. Graag ontvangen wij een prijsopgave van de kosten om in die kamer extra geluidsisolatie aan te brengen, zodat we de woongeluiden van de onder- en bovenburen minder gaan horen.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

De slaapkamer ligt aan de voorzijde van een straat in het centrum met een cafe op 30 meter van de slaapkamer, het raam is 3. 60 lang en 1. 70 hoog en is voorzien van rolluiken.

Slaapkamer geluidsdicht isoleren

Ik wil in mijn nieuwbouw woning 1 slaapkamer laten isoleren van 15.6 m2, of beter gezegd geluiddicht laten maken. De woning wordt nu gebouwd en is begin 2016 klaar om opgeleverd te worden. We gaan op de bovenste verdieping wonen. We willen in de slaapkamer geen geluid van onze zij- en onderburen horen. Graag ontvang ik advies over hoe we dat het beste kunnen realiseren?

Geluidsdicht raamventilatiesysteem aanbrengen

Mijn woning bevindt zich op de vierde etage, boven de albert heijn en naast een treinspoor. Nu is het huis prima geïsoleerd, maar in de slaapkamer heb ik geen mogelijkheid om te ventileren 's nachts. Als ik mijn raam openzet, dan hoor ik in de ochtend het geluid van de de vrachtwagens die moet laden en lossen. Ook de treinen rijden s'nachts en in de ochtend. Daarom zoek ik een oplossing dat ik mijn slaapkamer toch met buitenlucht kan ventileren, zonder dat ik last krijg van de buitengeluiden. Een geluiddicht raamventilatie. Wat zijn de mogelijkheden?