Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafond isoleren:

Plafond isoleren

Plafond is geheel van beton met betonnen balken daar tussen zou akoestisch materiaal moeten komen. Ik denk dat het rond de 140 m2 is.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond isoleren uit heel Nederland:

Plafond isoleren

Door geluidsoverlast bovenbuurman gaf de woningbouw aan dat ik zelf offertes mocht opvragen voor geluidswerende plafondisolatie. Het gaat ongeveer om 50 m2. Het is zowel contactgeluid (lopen) als omgevingsgeluid (praten. Kaart van het perceel heb ik beschikbaar, maar kan ik niet uploaden Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Plafond isoleren

Ik wil het plafond thermisch en tegen geluid laten isoleren. Het gaat om 180 m2.

Het isoleren van een plafond in een slaapkamer

Ik zoek een isolatiespecialist die het plafond van onze slaapkamer kan isoleren. Het plafond is al verlaagd met gipsplaten ten behoeve van een leiding. Nu willen we graag dat dit wordt verwijderd, wordt geïsoleerd en nieuwe gipsplaten terug worden gezet. Het betreft 12 m2.

Een dak vanuit binnen isoleren

Wij willen graag dakisolatie laten aanbrengen op een schuin dak. Het betreft een geschakelde woning (bouwjaar 1935). De bovenste verdieping is ongeveer 72 m2 (vloeropp). Ruimtes worden gebruikt als slaapkamers. Het isoleren hiervan moet vanuit binnen gebeuren omdat het een geschakelde woning is. Daarnaast wil ik dat het plafond/zolder/vliering weer netjes worden afgewerkt.

Plafond isoleren

Oud huis dat is verdeeld in twee appartementen, boven en onder. plafond bestaat uit houten balken en een afwerking met stuc. Hoogte / tussenruimte tussen balken is 24 cm. oppervlak ~35 m². voorkeur gaat uit naar inspuiten cellulose/steenwol.

Plafond sportschool isoleren

Het is een nog te bouwen sportschool waar ik een geïsoleerd plafond hebben. Het gaat om 130 m2.

Zolder en onderste verdieping stucen

Wij trekken de zolder bij onze woning. Zelf isoleren en gipsen, hulp nodig bij het stucen van de zolder; vierde verdieping en derde verdieping (wanden,vloeren 35 m2 en plafond 15 m2) Zolder is 50 vierkante meter en huidige ondergrond zijn gipsplaten van 60 cm.

Plafond isoleren

Het gaat om een loods van 5 x14 meter. Ik woon er boven en het is 3 m. hoog. Het is een houten plafond met balken er tussen. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren

Kantoorruimte isoleren

Wij willen een kantoorruimte van 70 m2 isoleren zodat, (geen) geluid van binnen naar buiten gaat en de omliggende kantoren minimaal last hebben. Wij zullen tijden hebben van live muziek in onze ruimte. Het gaat dus hier om vloer, wanden en plafond dat geïsoleerd moet worden.

Het isoleren en aftimmeren van een plafond

Ik zoek een specialist die mijn plafond kan isoleren en dit vervolgens kan voorzien van gipsplaten. Het is woning uit 1968. Dit moet tussen de balken gebeuren. De huidige plafond bekleding kan ik verwijderen. Het betreft alleen de begane grond à 70 m2.

Partners

Partners van Casius