Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor binnenkant dak isoleren:

Binnenkant dak isoleren

Ik wil mijn dak laten isoleren aan de binnenkant. Zolderkamer wordt gebruikt, dus mét afwerking (platen?). Isolatie kan tussen de balken, daarna platen erop zodat de kamer weer mooi en bruikbaar is als slaapkamer. Isolatie tot aan dakrand, ook in kruipruimte/berging onder dak dus. Eventueel kan het daar op muur en vloer ipv op dakhelling. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenkant dak isoleren uit heel Nederland:

Dwarskap met mansarde dak

Graag laat ik op mijn woning een dwarskap met mansardedak plaatsen. Deze graag casco, de buitenkant wel afwerken, binnenkant niet en inclusief ruiten. De dwarskap moet 5 bij 6 meter worden. Vaste trap is al aanwezig De stahoogte is nu in midden 1.30 m, dit wil ik dus verhogen. Er zit nu geen dwarskap op. Ik ben in contact met de gemeente en een dwarskap is het enige waar de gemeente mee wil werken. De dwarskap moet met hout afgewerkt worden.

Vloer repareren, daklekkage verhelpen en raam+kozijn vervangen

Het gaat om drie klussen: de vloer is verzakt en er zit een barst in, dit moet gerepareerd. Het dak lekt en moet vervangen worden en een kozijn met glas moet vervangen worden. In de vloer zit een barst en is doormidden. Het is van beton. Het gaat om een garage, een bedrijfspand. De oppervlakte is 300 m2. Het dak is bekleed met dakleer en lekt op meerdere plekken. Er zou gekeken moeten worden wat er precies gedaan moet worden. Een de binnenkant is het plafond van beton zonder afwerking. Dit is ook 300 m2. De hoogte is 4 meter. Het kozijn dat vervangen moet worden is van hout en ik wil kunststof. Ik denk dat de afmeting ongeveer 1,5 x 2,5 meter is. Het oude raam zou afgevoerd moeten worden. Graag wil ik in januari beginnen.

Het isoleren van een garage met een sedumdak

Betreft een betonnen prefab garage met een dak oppervlakte van ongeveer 17m2. Dit wordt een massagepraktijk. maar is nu vooral vochtig aan de binnenkant. Het is de bedoeling dat deze ruimte dus geisoleerd wordt door een sedumdak. Hier weet ik nog niks van, het zou mooi zijn als ik hier ook advies over kan krijgen.

Cellulosevlokken in de vloer van de zolder inspuiten

Ik wil de vloer van de vliering en de schuine (dak)gedeeltes van mijn kamers op de 1e verdieping laten isoleren dmv het inspuiten van cellulosevlokken. De schuine gedeelten bestaan uit holle ruimtes met dakbeschot en gipsplaat aan de binnenkant. Dit is ongeveer 12 m2, verdeeld over 4 ruimtes. De (holle) vlieringsvloer is aan de onderkant gipsplaat, daarboven een beetje riet en afgedekt met OSB plaat. Dit is in ong 30 m2, op de vliering één oppervlak en aan de onderkant verdeeld over 4 ruimtes. Totaal te isoleren oppervlak is rond de 42 m2. Het betreft een tussenwoning.

Woning isoleren

Het gaat me alleen om geluidsisolatie. Onder het schuine dak is het straatlawaai uitermate luid en hinderlijk waarneembaar. Alsof het versterkt wordt. Daarom wil ik graag 100 m2 aan de binnenkant van mijn woning isoleren tegen geluid.

Renovatie hoekwoning

Ik wil mijn woning totaal renoveren. Keuken: Muur uitbreken (2,35 m breed) oude keuken verwijderen en nieuwe plaatsen Begaande grond: Woonkamer en gang vloer verwijderen (50 m2), er liggen nu tegels met grind Badkamer: Strippen en opnieuw inrichten, nieuwe wc plaatsen. Stuc- en schilderwerk (afmetingen niet bekend) Isolatie (dak aan de binnenkant en de kruipruimte. Nieuwe kozijnen (nieuwe schuifpui en nieuwe voordeur) nu hout, moet aluminium worden Traprenovatie: Trap bekleden met laminaat Etc.

Dak isoleren

Ik wil graag mijn dak aan de binnenkant laten isoleren. Het gaat om een plat dak van 40 m2.

Dak isoleren

Oud huis uit 1928. Schuin dak met dakkapel. Binnenwand aan dak plaatsen en Isoleren. Er is een zolder. Hiervoor offerte van bedrijven die dit doen. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Gaat om 80 a 100 m2, graag aan de binnenkant isoleren.

Dakbeschot + dakpannen vervangen

Wij willen +/- 90 m2 dak gaan voorzien van nieuw dakbeschot + dakpannen. Het gaat om een mansarde dak. Het dak begint op ongeveer 3 meter hoogte (de eerste verdieping). Het huis is half vrijstaand en steigers zijn zeker plaatsbaar. Het dakbeschot voer ik zelf af en de dakpannen wil ik in overleg houden. Isolatie hoeft niet geplaatst te worden, dat hebben we aan de binnenkant.

Dak van binnenkant isoleren

Het gaat om sandwichpanelen die geluid doorgeven van de wind. Het is een schuin dak en ik wik het vanaf de binnenkant isoleren. Het gaat om 25 m2. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius