Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor zolder met glaswol isoleren:

Zolder met glaswol isoleren

Wij willen het schuine dak van de gehele zolder laten isoleren met glaswol. Wij willen weten wat de kosten zullen zijn? Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn, omdat ik nu op werk ben, maar ik ga zodra ik thuis ben dit opmeten en opsturen.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolder met glaswol isoleren uit heel Nederland:

Isolatie dak van binnen of buiten langs

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: bestaand dak, renovatie pand, onbewoond, lege zolder ruimte. Er moeten na isolatie 2 slaapkamers in gemaakt worden. Streven is een isolatie waarde van meer dan 3,5 met ook goede geluidswerende eigenschappen, ik denk aan een combinatie van PUR en glaswol. Ik vraag ook buiten langs aan, omdat dat ook een optie is. Graag verneem ik het verschil in kosten voor binnen en buiten. We krijgen 2 juli de sleutel. Dan kan er direct gestart worden.

Zolderverdieping van gipsplaten voorzien

De zolderverdieping uitrachelen voorzien van glaswol isolatie, folie en hier gipsplaten tegen bevestigen. De zolder bestaat uit 2 slaapkamers een gang en een traphuis.

Kamers maken op zolder

Nu dakkapel is geplaatst, kunnen er wanden op zolder geplaatst worden; - Een metalstudwand van c.a.. 430 x 255, 100 mm dik geïsoleerd met steenwol of glaswol, - Een metalstudwand van c.a. 507 x 241, 100 mm dik geïsoleerd met steenwol of glaswol, - 2x stalen opdekkozijnen 930 x 2115 mm, RAL9010, - 2x opdekdeuren 930 x 2115 mm, RAL9010. Daarnaast wil ik graag diverse stopcontacten en lichtpunten in de wanden. Eventueel op bepaalde plekken wandachterhout. Mogelijk verplaatsen van de verwarmingsradiator en het maken van een luik in knieschot. Er kan altijd iemand in overleg langskomen om de situatie te bekijken.

Plaatsen van een dakraam

Levering en montage van een Velux dakkantelraam M04 (78 x 98 cm), inclusief benodigde gootstukken en waterkerend manchet. Plaatsing in het schuine dak (westzijde) op zolder in een VANEG-woning van bouwjaar 1970. Dak is aan de binnenzijde reeds geïsoleerd met glaswol en gipsplaat. Afwerken doe ik zelf.

Zolder isoleren

Ik wil graag mijn dak geïsoleerd hebben. Er moet aan de binnenzijde van het dak het volgende geplaatst worden: - Isover glaswol - Houten regels & tengels, - Isover klimaatfolie ( +tape en kit), - Gipsplaten Het dak is totaal 70 m2 en het zijn horizontale dakbalken (Gordingen). De zolder heeft 2 dakramen ; 1 van 30 x 30 cm en 1 van 110 x 120 cm.

Zolder isoleren met glaswol en aftimmeren

Plm. 70 m² zolderdak met 15 cm. glaswol aftimmeren met gipsplaten.

Zolderdak isoleren

Het dak dient aan de binnenkant te worden voorzien van isolatie ( of glaswol of steenwol of steenwolplaten). Het moet netjes afgewerkt worden zodanig dat de isolatie op z'n plaats moet blijven zitten maar hoeft ook geen luxe zolder te worden. Het puntdak is ruwweg 65 m2 groot. Het is afgewerkt met een dunne afdekplaat. En graag een aparte prijsopgaaf voor leggen van laminaat in de keuken (2 x 4 meter).

Zolder isoleren en aftimmeren

Maken raamwerk houten latten op de bestaande balken bevestigen van het schuine dak. Vullen met glaswol Gipsplaten monteren om de boel af te dichten. Het gaat om het isoleren van een zolder met schuin dak, van een eengezinswoning tussenwoning. Ik wil een globale inschatting van de totaalprijs. M.v.g.

Zolder isoleren en afwerken

Isoleren van de zolder (binnenuit) met glaswol en (eventueel) afwerken met gipsplaten. Schuin dak 45 m2 minimale Rd waarde van 3.5.

Schuin dak isoleren

Ik wil graag een schuin dak laten isoleren. Breed 530 cm, Lengte (vloer tot nok) 300 cm. De 2e verdieping is makkelijk te bereiken. Rd van 2. 5 gewenst glaswol, pir enz geen voorkeur. Zolder is leeg en de gipsplaten worden verwijdert voordat u/jullie komen je kijkt dan tegen het dakbeschot aan er ligt geen folie of dergelijke op het dak naar ons weten.