Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor leidingen en onderkant van caravan isoleren:

Leidingen en onderkant van caravan isoleren

Caravan (afmeting 3.70 x 12 meter) geschikt maken voor bewoning winter. Bodem voorzien van isolatiemateriaal en leidingen isoleren. De caravan zelf is geïsoleerd.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leidingen en onderkant van caravan isoleren uit heel Nederland:

Uitbouw aan achterzijde woning vervangen

Betreft het vervangen van de huidige aanbouw 3.60 x 3.70 meter naar een nieuwe aanbouw over de hele breedte van 8.40 en 3.60 meter diep. Dit moet met stenen onderkant, houten kozijnen, 1 achterdeur en openslaande deuren. Het moet een gemetselde aanbouw worden. Er moet aan de binnenkant gestukt worden (in principe volledig afgewerkt worden) en er moeten water en elektra leidingen komen.

Kruipruimte met zand volspuiten

Ik wil graag drie offertes ontvangen voor het vullen van mijn kruipruimte met zand. Op dit moment is de zandlaag tot onderkant vloer 90 cm. De oppervlakte is 9 x 5,20 meter. Hier liggen kabels en leidingen die mee omhoog moeten. Het huis is gebouwd in 1990. Graag in de kosten meenemen een isolatie maatregel bijvoorbeeld folie om de vloer te isoleren.

Trappen schilderen in nieuwbouw huis

De vurenhouten verdiepingstrappen met toebehoren worden dekkend geschilderd met uitzondering van treden, en stootborden en onderkant van de trap. De trappen zijn in de fabriek reeds eenmaal voor behandeld. De aftimmering van de leidingen in de lepe hoeken van de trappen worden dekkend geschilderd. Naar overloop zijn 14 dichte trappen. Naar zolder zijn 12 open trappen. Graag een offerte voor het schilderen van de traptreden ,stootborden en onderkant. Ik heb nog geen foto's van de trappen omdat het huis pas einde van het jaar gereed is! Graag mailen voor eventuele vragen. Met vriendelijke groet

Doorstroming van radiatoren op stadsverwarming verbeteren

De radiatoren worden niet meer warm genoeg, het duurt lang en de onderkant blijft relatief koud. Ontluchten maakt geen verschil. Dus waarschijnlijk is er een doorstroomprobleem en/of vuile leidingen. Het gaat om 5 radiotoren (begane grond / 1e verdieping). Wij hebben stadsverwarming (Almere).

Meterkast en leidingen verplaatsen

In de huidige situatie is er achter mijn meterkast een loze ruimte. Dit zodat de deur van mijn meterkast evenredig is van de rest van de gang. Echter wil ik de complete meterkast een kwartslag draaien zodat ik de loze ruimte achter de meterkast optimaal kan benutten. Het betreft hier een complete meterkast met aan de onderkant de leidingen voor gas en water. Is dit mogelijk en wat zijn de geschatte kosten hiervan?

Gipswand plaatsen in een magazijn

In ons magazijn is een wand van 20 meter lang en 3.95 meter hoog die ontsierd wordt door leidingen, balken, stalen profielen en oude afgetimmerde doorgangen. Wij willen hier graag een strakke rechte wand voor plaatsen zodat alles uit het zicht is. Afwerking aan de onderkant met een plint (boven is niet belangrijk want er komt een systeem plafond op 3.5 meter hoogte), naden glad afsmeren en indien mogelijk ook alles sauzen in een neutrale kleur. De tussen vloer is van beton maar ook aan de muur zijn voldoende bevestigingspunten om een houten geraamte aan vast te zetten.

Renoveren van de badkamer

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. We hebben een ligbad, deze willen we eruit hebben. De onderkant en zijkant willen we betegelen. Dan willen we de leidingen laten verleggen en een glazen wand laten plaatsen om een douche te creëren. We willen de vloer graag betegeld hebben met anti-slip tegels. De tegels schaffen we zelf aan. De badkamer is 2 meter bij 1.70 meter.

Radiator in de badkamer vervangen

De radiator in mijn badkamer moet worden vervangen omdat deze aan het roesten en lekken is. Het betreft een radiator tegen de muur met aan de onderkant de leidingen. Het formaat van de radiator is 150 centimeter lang en 59 centimeter breed. Graag ontvang ik van u een offerte voor het verwijderen van de oude en het ophangen van de nieuwe radiator, is al gekocht.

Keuken renoveren

Ik ben mijn verhuizing naar Heesch aan het plannen en wil graag de volgende klussen uitbesteden in de periode 15 maart tot 1 april. Wellicht dat u ons een aanbieding kunt doen voor het totaalpakket? Zou wel fijn zijn als u dan de kosten van de verschillende klussen apart inzichtelijk wilt maken. 15 maart kunnen we pas in het huis. Ik hoop dat u tot een redelijk realistische schatting kunt komen op basis van de bijgeleverde informatie. De klussen voor de periode 15 maart tot 1 april: 1. Voor het plaatsen van een nieuwe keuken veranderen we de toegang tot de keuken. Waar eerst een deur zat, maken we het dicht en plaatsen we een keukenblok. We maken een nieuwe deur in een draagmuur en een extra deur in een binnenmuur. (Zie de plattegrond en foto's van de plekken. Op de plattegrond zijn de twee nieuwe deuren en de keuken in zijn nieuwe vorm met rood aangegeven.) Om in het nieuwe keukenblok toegang te hebben tot gas en elektriciteit moet dit doorgetrokken worden vanuit bestaande leidingen. We vragen u ook om de muren rond de deuren opnieuw te stucen en de nieuwe deuren erin te hangen. Tot slot vragen we u twee togen aan te passen, beiden te zien op bijgevoegde foto. De bovenkant van de toog van de doorgang naar de huiskamer mag u recht maken. De toog in het midden van foto mag recht worden gemaakt aan de bovenkant en aan de zijkanten. Aan de onderkant mag deze toog worden vergroot tot deze op gelijke hoogte is met het aanrecht. Rond de togen mag er vervolgens opnieuw worden gestuct. 2. Plaatsen van de IKEA keuken. Het gaat om de drie rode keukenblokken. Ontwerp in pdf bijgevoegd. Bedenk bij het plaatje op de eerste pagina dat er links een toog/doorkijk naar tuinkamer zit, waarbij we het aanrecht wat verder naar achteren richting tuinkamer laten doorlopen (geen verhoginkje meer dus). Links achter de toog zit de doorgang.

Diverse werkzaamheden binnenshuis uitvoeren

Ik wil een aantal klussen in mijn geschakelde twee onder een kap woning laten doen. Het gaat om het vervangen van een dakraam het betreft een standaard tuimelraam welke kapot is. Daarnaast wil ik een (inbouw)kast in de woonkamer realiseren, het gaat om het vervangen van een gipsmuur of deze afwerken en hier graag een opdekdeur op monteren. Er moeten twee radiatoren worden verplaatst en de leidingen moeten op maat gemaakt worden. Op zolder wil ik graag een wand laten aftimmeren en afwerken. Graag even de situatie bekijken alvorens een offerte uit te brengen. Daarnaast graag een vrijblijvende offerte voor een nieuwe garagedeur, het houtwerk is aan de onderkant gaan rotten.