Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: meerdere kantoren geluidsdicht maken, 200-250 m2 Buitengevels isoleren en afstucen met crepi, dak isoleren en aan binnenzijde afwerken met gipsplaten, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie en de spouwmuur isoleren, dak isoleren, het isoleren van een dakappel, zolder isoleren met SlimFix Deco, kamer geluidsdicht laten maken, thermische isolatie aanbrengen, tochtend pannendak isoleren jaren '30 tussenwoning, gevel en eventueel dak en kruipruimte isoleren, isoleren van slaapkamer, plafond isoleren, plafond isoleren, het isoleren van een plafond in een slaapkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Bergen op Zoom:

Wanden isoleren tegen geluid

Zowel beneden als boven geluidsoverlast als buren tv / muziek beetje harder dan gebruikelijk zetten. Tevens het geluid van de trap van de buurman. Het bouwjaar van de panden zijn 1600-1700. Het gaat om 24 m2 wanden op de benedenverdieping en 15 m2 wanden op de bovenverdieping.

Garage isoleren

Op dit moment is het gewoon een garage met aan de voorzijde een roldeur, met daarin een loopdeur. Aan de achterzijde een nieuwe kunststof deur en kozijn. En naar de keuken een houten deur. Afmeting ongeveer (schatting) 3x5 m Ik wil de garage graag wat warmer kunnen houden ivm opslag en evt als werkruimte.

Plafond isoleren

Plafond is geheel van beton met betonnen balken daar tussen zou akoestisch materiaal moeten komen. Ik denk dat het rond de 140 m2 is.

Binnenkant dak isoleren

Ik wil mijn dak laten isoleren aan de binnenkant. Zolderkamer wordt gebruikt, dus mét afwerking (platen?). Isolatie kan tussen de balken, daarna platen erop zodat de kamer weer mooi en bruikbaar is als slaapkamer. Isolatie tot aan dakrand, ook in kruipruimte/berging onder dak dus. Eventueel kan het daar op muur en vloer ipv op dakhelling. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak

Dakisolatie aanbrengen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn dak kan isoleren. De afmetingen weet ik niet precies, maar 60 % is al geïsoleerd. Nu wil ik de rest laten doen. Graag een offerte.

Zolderdak isoleren middels spuitisolatie

Ik zoek een isolatiespecialist die het schuine pannendak van mijn woning van binnenuit kan isoleren middels spuitisolatie. Hoogstwaarschijnlijk dient het dak van binnen vervolgens met gipsplaten te worden voorzien. Het gaat om +- 70 m2. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.

Woonkamer plafond isoleren

Het betreft een jaren '30 woning, met bovenburen. Graag zou ik het plafond in de woonkamer laten isoleren, indien mogelijk thermisch en akoestisch. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en ik wil graag separaat een prijs ontvangen voor de afwerking.

Isolatie van de uitbouw verbeteren

Mijn woonkamer heeft een uitbouw met polycarbonaat kanaalplaten dak. In de zomer is dit heerlijk maar in de winter wil ik een betere isolatie. Dit is wellicht mogelijk door dikkere platen of extra platen boven de bestaande platen met een tussen ruimte. Het dak bestaat uit 4 platen van 1 meter breed bij 3,20 meter lang.

Dak isoleren van binnenuit

Ik wil van binnenuit 600 m2 schuin dak laten isoleren. Dit ga ik dan zelf afwerken met gipsplaten om te stuken.

Zolder met glaswol isoleren

Wij willen het schuine dak van de gehele zolder laten isoleren met glaswol. Wij willen weten wat de kosten zullen zijn? Ik weet niet precies wat de afmetingen zijn, omdat ik nu op werk ben, maar ik ga zodra ik thuis ben dit opmeten en opsturen.

Leidingen en onderkant van caravan isoleren

Caravan (afmeting 3.70 x 12 meter) geschikt maken voor bewoning winter. Bodem voorzien van isolatiemateriaal en leidingen isoleren. De caravan zelf is geïsoleerd.

In de kruipruimte isolatie aanbrengen

Wij hebben een hoekwoning en zouden graag een vrijblijvende offerte willen hebben om onze kruipruimte te isoleren. De verdiepingsvloer is vermoedelijk van hout en ongeveer 60 m2 groot. De kruipruimte is via een luik te bereiken. Omdat wij graag gebruik willen maken van de nu geldende overheidssubsidie op isolatie ontvangen wij graag meer informatie over de isolatie mogelijkheden en kosten. De woning is gebouwd in de jaren 70.

Isolatie in kruipruimte aanbrengen

Mijn kruipruimte van ongeveer 45 m2 dient geïsoleerd te worden. De vloer aan de onderzijde is grootdeels hout, kleiner deel beton. De kruipruimte is goed toegankelijk en droog. De hoogte is 75 cm. Graag ontvang ik advies over de mogelijke materialen die er gebruikt kunnen worden. Kunt u de materialen separaat vermelden op de offerte.

Dak met sneldekpannen isoleren

Ik wil mijn dak (sneldekpannendak) vanaf buiten isoleren, het dak is ongeveer 270 m2, ik ga dit zelf doen, graag een advies voor een goede isolatie en niet te duur.

Gevel van gevelisolatie voorzien

Hoekwoning. Ongeveer 44 m2. Graag spoedig uw offerte.

Dak van binnenuit isoleren

Ik zou graag ons dak van binnenuit geïsoleerd willen hebben. Het is een schuin dak. Alles is goed bereikbaar. Het is ongeveer in totaal 80 m2.

Warm dak isolatie garage aanbrengen

Warm-dakisolatie van de voormalige garage (ongeveer 6 bij 3 meter). Plat dak.

Isolatie van de woning verbeteren

Mijn woning heeft energielabel G toegekend gekregen. Graag ontvang ik een offerte voor mogelijkheden tot verbetering van de isoleren. Wat mij aangaat mag dit zowel de spouw (5 cm), de vloer als het dak. Isolatie ten behoeve van comfort en energiebesparing. De woning is gebouwd tussen 1974 en 1976.

Dakisolatie: plat dak isoleren

Ik wil graag een klein plat dak geïsoleerd hebben. Dit dak zit boven mijn badkamer. De oppervlakte is ongeveer 5 m2. Het dak is lastig te bereiken.