Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Noord-Brabant.

132 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes, het purren van het plafond van een overkapping, geluidsisolatie wanden, vloeren en plafonds, plafond vervangen en isoleren, plafondisolatie aanbrengen, kamer geluiddicht maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Noord-Brabant:

maandag 30 maart 2020

Het isoleren van een plafond

Betreft het isoleren tussen plafond van de garage en logeerkamer(zitten aan elkaar vast), betreft beide een plat dak. Het gaat ongeveer om 40 m2. Dit zou via de spotjes in het plafond gespoten kunnen worden.
zaterdag 21 maart 2020

Plafondisolatie aanbrengen

Plafond zit er al in maar is niet geïsoleerd. Ik wil het graag met cellulose laten doen. Het gaat om 30 m2.
vrijdag 20 maart 2020

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik heb een hoekwoning die last heeft van contact en luchtgeluiden van de buren. Dit wil ik graag verholpen hebben. Let wel op mijn plafondplaten lopen door in de andere woning!
vrijdag 13 maart 2020

Isoleren van 2 raampartijen

2 raampartijen aan binnenzijde tegen geluid van buitenaf (blaffende honden) isoleren. Afmetingen van muur tot muur en vensterbank zijn 165 bij 143 centimeter. We wonen vrijstaand. De buren ook. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte.
zaterdag 7 maart 2020

Akoestisch isoleren van 3 muziek ruimtes

Het betreft 3 ruimtes boven een podium/zaal waar gerepeteerd kan worden door muzikanten in Tilburg. Deze ruimtes zijn nieuw gebouwd maar hebben nog niet de juiste akoestiek. wij zijn opzoek naar de juiste oplossing hiervoor.
donderdag 5 maart 2020

Het purren van het plafond van een overkapping

Graag een prijs en levertijd voor het purren van ca 31m2 plafond van mijn overkapping. Tevens graag aangeven of dit goed gaat met temperatuur verschillen. Graag zou ik tegen de balklaag aan purren op de onderkant van de multiplex dakplaten met een dikte van ca. 6 cm.
dinsdag 4 februari 2020

Slaapkamer isoleren

Slaapkamer isoleren tegen contactgeluid buren. Bij tevredenheid volgt kamer woonkamer en zolderkamer later. Constructie, betonnen vloer en plafond -+ 10/11 cm dik 11 cm kalkzandsteen 5 cm spouw(geankerd) 11 cm kalkzandsteen Woning jaren 1968 Slaapkamer is 20 m2 . Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
zaterdag 1 februari 2020

Woning isoleren

Renovatie boerderij uit 1940. Alle wanden isoleren van binnen uit & de spouw (7 cm). Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren. Het gaat om 200 m2.
donderdag 30 januari 2020

Slaapkamer isoleren

Een ouder huis en deze slaapkamer is koud. Plafond moet eruit en dan tot de nok geïsoleerd en afgewerkt worden. Zit een dakkapel in uit 2007, is ongeveer 30 m2.
woensdag 29 januari 2020

UV panelen plaatsen en plafond isoleren

Wij willen in de gang twee UV panelen ophangen in een systeemplafond en het omringende deel afweken met isolerende plafondplaten. Het plafond is ongeveer 9 m2.
woensdag 29 januari 2020

Slaapkamermuur isoleren tegen geluid

Ik wil graag de slaapkamermuur laten isoleren tegen geluid van de buren. De muur is ongeveer 3500 bij 2500 cm hoog.
donderdag 23 januari 2020

Het isoleren van een plafond

Het gaat om het plafond van de slaapkamers op de 1e verdieping dat is gemaakt van gestuct steengaas dat hangt mbv ijzerdraad aan de balkenlaag van het dak (is ongeveer 50 cm hoger). Ik denk inblazen van EPS parels of glaswol vlokken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 85 m2. Het is de bedoeling dat dit de laatste stap wordt om te voldoen aan de subsidievoorwaarden.
donderdag 23 januari 2020

Het isoleren van een garagedak vanwege omtoveren garage tot leefruimte

Ik ben bezig met een oude garage te verbouwen tot woonhuis. In het verleden hebben ze in de garage purschuim tegen de plafond gespoten. Dat was tevens voor isolatie. Ik wil nu dat het goed geïsoleerd is. De vraag is of de plafond/plat dak goed genoeg geïsoleerd is. Ik denk van niet! Is het mogelijk om nog een laag isolatie tegen het plafond te spuiten over bestaand pur? Ik hoorde ook dat er een ecofoam is die je tegen de plafond kunt spuiten ter isolatie. plafond is 245 m2 en zit op 4.5 meter hoogte.
zondag 12 januari 2020

Dakbeschot isoleren

Ik ben opzoek naar iemand om het dakbeschot te isoleren van mijn hellende dak. Ik schat dat het dak ongeveer twee keer 8 x 2 meter is. Er hoeft geen afwerking te komen, het is een onbewoonde zolder. Qua isolatie materiaal ontvang ik graag advies. Achter de plafond platen in de slaapkamer zit glaswol. Graag eind februari / begin maart beginnen.
donderdag 9 januari 2020

Plafond van danszaal akoestisch isoleren

Wij willen graag de danszaal van onze sportschool laten isoleren. Dit gaat vooral over het plafond. Hier zitten alleen systeem plafond platen in waardoor er veel geluid doorheen komt. Tijdens de groepslessen die er worden gegeven komt er veel geluid door heen en dit willen we veranderen. Graag hoor ik jullie advies zo spoedig mogelijk. De lengte van de zaal is 10,5 meter, en breedte 10 meter.
zondag 5 januari 2020

Plafond verlagen

Hoogte woonkamer loopt tot punt van de nok van t dak. Ik wil van binnenuit een tussen plafond plaatsen, ong een meter onder de nok. Dit om warmteverlies tegen te gaan. Gaat ongeveer om 10 m2.
zaterdag 4 januari 2020

Dak isoleren

Het betreft een schuin dak met pannen. Onder de pannen zitten eternietplaten. De Zolder is middels een vlizotrap bereikbaar. Er zit 1 klein dakraampje in het dak. Gaat ongeveer om 100 m2 wat ik aan de binnenkant wil isoleren.
zaterdag 4 januari 2020

Dak isoleren

Ik wil mijn dak van binnenuit laten isoleren. Het gaat om 60 m2.
maandag 30 december 2019

Stenen muur isoleren en enkel glas vervangen

Het betreft een gevelisolatie van een stenen muur, kleine rijtjeshuis uit 1900. ( beschik niet over spouwmuren.) De oppervlakte van de muren zijn niet meer dan 30 m2. Ik wil graag ook advies voor het vervangen van enkel glas ramen naar HR++. Beneden 1 groot raam, boven 2 kleinere slaapkamerramen.
maandag 30 december 2019

Plafond isoleren of anderszins dichtmaken tegen muizenoverlast buren

Er lopen muizen afkomstig van mijn buren over het plafond van mijn uitbouw. Om dit in de toekomst te voorkomen wil ik de spouwmuur en het plafond vol stoppen met isolatiemateriaal. Oppervlakte ongeveer 30 m2. Ik denk aan vlokken of iets dergelijks. Plafond is gipsplaat op rachelwerk. Ik vind het geen probleem dat er gaten in mijn plafond komen.
zaterdag 28 december 2019

Een berging geluiddicht maken

Ik zoek een isolatiespecialist die mijn berging kan voorzien van geluidsisolatie. Afmetingen: 154 bij 296 cm oppervlakte, 262 hoog (centimeters) De lamp in het midden van het plafond is zon 16 cm hoog, wat waarschijnlijk betekent dat die in de geluidsisolatie zal verdwijnen. De gele pijp komt in totaal ongeveer 6.5 cm v/d muur af. Alle 5 vlakken dienen geluiddicht te zijn. Dus, muren, grond en plafond. Lage tonen zullen de hoofdnood zijn. Voor de grond heb ik nog banden liggen (4x) om een ophoging te maken. De deur gaat dus naar binnen open, wat grond-isolatie moeilijk(er) gaat maken. En, als laatste vraag: deze geluidsdicht-makerij zal ruimte in beslag nemen: hoeveel ruimte houd ik over in de kubus die overblijft, na isolatie? Raak ik cm's kwijt, of gaat het hier al snel over 10en cm's tegelijkertijd?
zaterdag 28 december 2019

Slaapkamer isoleren en stopcontacten plaatsen

We willen graag een muur in de slaapkamer isoleren. Primair tegen geluid maar ook voor warmtebehoud. Oppervlakte is ca 12m2. Ook moeten er 2 elektrapunten doorgevoerd worden.
vrijdag 27 december 2019

Het isoleren van een vloer en realiseren vloerverwarming

Ik zoek een CV-installateur die de vloer van mijn begane grond kan renoveren. Het gaat om het isoleren en plaatsen van vloerverwarming. Het betreft ongeveer 50 m2. De vloer is niet vanuit de kruipruimte bereikbaar. De huidige isolatiewaarde is R=0.3 m2hc* K/cal. De vraag of de tegels, beton en isolatie nu weg moeten of dat we misschien vanaf t beton weer kunnen laten isoleren.
vrijdag 27 december 2019

Garage isoleren

Op dit moment is het gewoon een garage met aan de voorzijde een roldeur, met daarin een loopdeur. Aan de achterzijde een nieuwe kunststof deur en kozijn. En naar de keuken een houten deur. Afmeting ongeveer (schatting) 3x5 m Ik wil de garage graag wat warmer kunnen houden ivm opslag en evt als werkruimte.
dinsdag 24 december 2019

Muren isoleren

Ik wil graag de geluidsoverlast van buren terugdringen. 1 Muur in woonkamer en 1 muur in slaapkamer. Bouwjaar 1965. Stemmen zijn nu duidelijk hoorbaar. Zal in totaal gaan om 30 a 35 m2.

Partners

Partners van Casius