Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Noord-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Noord-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Noord-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Noord-Brabant.

130 klanten uit Noord-Brabant bevelen een bij Casius in Noord-Brabant aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Noord-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, buitengevels bungalow isoleren en stucen, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), geluidsisolatie slaapkamer, geluidsisolatie, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Noord-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Noord-Brabant:

vrijdag 10 juli 2020

Geluidsisolatie slaapkamer

In onze slaapkamer hebben we last van geluid van de buren. We wonen in een jaren 70 woning, waarin je bijna elk geluid van de buren hoort. Voor een betere nachtrust zoeken iemand die ons kan helpen met geluidsisolatie voor de slaapkamer. Een wand is 3m breed en 2,4 m hoog. De andere is 2m breed en 2,4 m hoog.
vrijdag 10 juli 2020

Kruipruimte isoleren

Ik wil graag vloer- en bodemisolatie van 56 m2 aan laten brengen. Het is een goede kruipruimte.
donderdag 9 juli 2020

Geluidsisolatie

Ik wil het plafond van een biljartcentrum met damwand profielbeplating geheel laten spuiten met een geluidsisolerende laag. Het betreft ongeveer 300 m2 vloeroppervlakte. Het plafond is door het damwandprofiel ongeveer 390 m2.
zaterdag 27 juni 2020

Isoleren en stucen van 3 buitengevels

3 gevels van onze vrijstaande bungalow (deels stenen muur en deels tegelwerk) moeten geisoleerd en gestuct worden. Ik schat de te isoleren muuroppervlakte op 130 a 140 m2. Graag advies van de vakman, vermoedelijk isolatieplaten en afwerken met crepi. De bungalow heeft een lessenaarsdak (30 graden) dus net iets meer dan alleen BG.
dinsdag 23 juni 2020

281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen

Rond eind september/begin oktober 2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het betreft een vrijstaande jaren '70 woning waar wij (eerst alle kozijnen van laten vervangen en daarna) aan de buitenzijde isolatie willen laten aanbrengen en afgewerkt met buitenstuc. Isolatiewaarde moet voldoen aan Rc >4 m².K/W. De buitenstuc wil ik glad en wit. Het gaat om in totaal 281 m2. aan gevels.
maandag 15 juni 2020

Isolatie-advies voor spleet tussen buurpanden

Naast ons woonhuis is een ander horecabedrijf gekomen. Vroeger alleen aan de voorzijde maar deze nieuwe eigenaar gaat ook de achterzijde (voormalige woning) inrichten als horeca met terras voor 200 personen. Wij zijn bang dat we nu aan onze achterzijde en zijkant (in onze slaapkamers en woonkamer) geluidsoverlast gaan ondervinden. De ruimte tussen ons pand en het pand van de buurman varieert van 1 cm tot 30 cm. Graag advies van isolatiespecialist of het zinvol is daar isolatie in aan te brengen. De nieuwe buurman heeft zich al bereid verklaart daar in ieder geval aan mee te willen gaan betalen.
vrijdag 12 juni 2020

Betonvloer aanbrengen(66 m2)

In bestaande woning moet op de begane grond de vloer vernieuwd worden, circa 66 m2. Vloer wordt van te voren uitgegraven tot -50 (maar diepte kan in overleg aangepast worden). Graag een prijsindicatie voor het plaatsen van een nieuwe betonvloer inclusief isolatie (minimaal rd 3.5 ivm subsidie) gelieve platen ivm met voorkomen droogtijd. Opleveren zodat loodgieter vloerverwarming kan plaatsen. Moet uitgevoerd worden door erkend isolatiebedrijf ivm subsidie.
vrijdag 12 juni 2020

Een nieuwe (goed geisoleerde) voorzetwand plaatsen

Voorzetwand is 8 jaar geleden niet goed geplaatst. Alsnog wil ik er graag goed geluids isolerend materiaal in. Er zitten rubberen strips bij de plinten. Ik zoek iemand die dit voor mij kan vervangen.
donderdag 11 juni 2020

Isolatiemateriaal plaatsen in plafond tussenverdieping

Ik zou graag het plafond van een tussenverdieping willen laten isoleren. Het is een vloer die tussen de kelder en de begane grond is gelegen en bestaat uit een parketvloer op houten planken en balken. Het gaat om een oppervlakte van 40 m2
dinsdag 9 juni 2020

Binnenkant dak isoleren (65 m2)

Ik zou graag mijn dak willen isoleren. Gaat om isoleren van een schuin dak, isolatie aanbrengen aan de binnenzijde en vervolgens afwerken met stucwerk. Zal gaan om ongeveer 65 m2. Het doel van het isoleren is warmte behoud.
maandag 8 juni 2020

Buitenkant woning isoleren

Het is een houten huis en is ongeveer 11 meter lang, 2,40 hoog en 7 meter breed .Het is een soort bungalowtype. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
dinsdag 2 juni 2020

Nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen

Ik wil in aanmerking komen voor de subsidieregeling particuliere woning. Ik wil het dak van de oorspronkelijke woning (niet de aanbouw) laten vernieuwen en dus ook isoleren. De dakbedekking die daarop moeten komen heb ik geen voorkeur voor. Graag advies wat het beste isoleert. Aan de achterkant van mijn huis moeten boven het raam en een deur vervangen worden door kunststof kozijnen en HR++ glas. Het moet voor 1 januari 2021 uitgevoerd worden ivm de subsidieregeling. Ik weet niet om hoeveel m2 het in totaal gaat wat betreft het dak. Dak is aan de voorkant goed bereikbaar, aan de achterkant is er een uitbouw aan het huis dus is het dak lastiger te bereiken. Het betreft een hellend dak.
dinsdag 26 mei 2020

Thermisch isoleren muren binnenzijde

De drive in woning van mijn zoon zou binnen onder de ramen thermisch geïsoleerd moeten worden. Het zijn 4 ramen waaronder het moet komen, 2 in de woonkamer en 2 slaapkamers waar het moet komen. Ieder stuk is ongeveer 500 x 100 cm dit x 4 is 20 m2. Het zijn betonnen muren. Er zit nu tempex 8-10 cm en gipsplaatje op, dit gaat eruit. Het nieuwe isolatiemateriaal moet voldoen aan de Nederlandse subsidie-eisen voldoen. Ik ben opzoek naar iemand die gesubsidieerd is. Financieel is het rond, ik moet alleen nog aangeven wie deze klus gaan uitvoeren en een aannemersverklaring hebben, deze aannemersverklaring graag ook bij offerte. Ik kan foto's sturen. Langskomen is mogelijk.
maandag 25 mei 2020

Vloer isoleren

Wil graag houten tussen vloer tussen twee appartementen beter isoleren tegen geluid. Is ongeveer 25 m2 Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Minder dan 30 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen
zondag 17 mei 2020

Jaren 30 voordeur isoleren & tocht dicht maken

Ik wil graag mijn jaren 30 voordeur laten isoleren en tocht vrij krijgen. Het is een houten voordeur met in het midden een glasloot raam en een brievenbus. Graag zou ik de deur willen behouden vanwege de stijl.
maandag 11 mei 2020

Isolatie tegen geluid

Wij hebben een twee onder één kapwoning uit 1985. We hebben veel geluid van de buren. Het gaat zowel om contactgeluid als stemgeluid. Boven en in de badkamer lijkt dit nog erger dan beneden. Graag zouden wij willen weten wat we hieraan kunnen doen.
donderdag 7 mei 2020

Kamer geluiddicht laten maken

Graag wil ik een kamer laten voorzien van geluids isolatie. Geluidsdicht zal moeilijk worden gok ik. Het gaat met name over geluidsoverlast van de bovenburen in de woning van mijn Moeder. De kamer bevind zich in een appartementen complex en is grofweg 3mx3,5m met een raam voorzien van dubbel glas. Een "muur" is slechts een gipswand. De andere muren stellen ook niet heel veel voor. In het gebouw mag i.v.m. leidingwerk eigenlijk niet in de plafonds geboord worden. Graag ontvang ik een offerte voor een degelijke oplossing om de geluidsoverlast flink terug te brengen.
woensdag 6 mei 2020

Dak isoleren

Het is een bungalow met een houten planken plafond. Er is 15 cm ruimte tussen het plafond en het dak. Het gaat om 120 m2. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 4 mei 2020

Puntdak isoleren en afwerken

Wil graag pir platen laten plaatsen op een puntdak . Hoogste punt is 6 meter. Gaat om 50 m2 , daarna graag afwerken. In welk type project moet het plafond geplaatst worden? Woning Wat is de oppervlakte van het plafond? (bij benadering) 50 m3 Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, thermische isolatie
donderdag 23 april 2020

Isolatie aanbrengen

Begane grond (huiskamer): isolatie aanbrengen van binnenuit op buitenmuur (anderhalf steens, bouwjaar 1918). Afmetingen: eenmaal 3400x680 en eenmaal 3400 x 1700. 1e verdieping (slaapkamer) isolatie aanbrengen van binnenuit op buitenmuur (steens), afmeting: 6200x2700. Werken met dun isolatiemateriaal (bij voorkeur 30 mm) met hoge isolatiewaarde ivm beperking ruimte verlies. Afwerken met gips en vervolgens stucen. Plinten en elektra terugplaatsen. Graag in de eerste weken van maand mei omdat het huis dan leeg is.
vrijdag 17 april 2020

Schuin dak isoleren aan buitenzijde (prijsindicatie)

Schuin dak isoleren aan de buitenzijde. Grond oppervlak is 9x7. Dak is 35 graden. Prijsindicatie incl. Vergunningstraject, aanpassen hemelwaterafvoer, verwijderen en terug plaatsten 16 zonnepanelen.
donderdag 16 april 2020

Plafondisolatie aanbrengen

Ik wil een plafond van 600 x 300 cm x 19 cm isoleren met vulmiddel. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 9 april 2020

Het thermisch isoleren van de woning

Het is een rijhuis (drive-in woning drie verdiepingen). De gevels aan de vrije kanten bestaan uit 6 raampartijen van 4,80m breed. Ramen lopen niet tot de vloer door. Onder de ramen aan ongeveer een meter hoog beton aan de buitenkant en houten/gipsplaten voorzetwanden aan de binnenkant. Ik wil graag van binnenuit de voorzetwanden laten verwijderen, isolatie aanbrengen en terugplaatsen. Graag ontvang ik hier een prijs voor. Tevens graag een prijs voor bodemisolatie betonnen vloer 4,80m x 9,70m via kruipruimte en plat dakisolatie (beton) 4,80m x 9,70m incl. vervangen dakbedekking. Ter verduidelijking, dit moet overeenkomstig uitgevoerd worden met een energielening> dit betekend dat wij uiteindelijk twee van de drie opties laten uitvoeren.
maandag 30 maart 2020

Het isoleren van een plafond

Betreft het isoleren tussen plafond van de garage en logeerkamer(zitten aan elkaar vast), betreft beide een plat dak. Het gaat ongeveer om 40 m2. Dit zou via de spotjes in het plafond gespoten kunnen worden.
zaterdag 21 maart 2020

Plafondisolatie aanbrengen

Plafond zit er al in maar is niet geïsoleerd. Ik wil het graag met cellulose laten doen. Het gaat om 30 m2.

Partners

Partners van Casius