Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloer- en bodemisolatie aanbrengen:

Vloer- en bodemisolatie aanbrengen

Kruipruimte onder de woonkamer isoleren. Advies over vloer-/bodemisolatie. Houten vloer. Momenteel geen toegang naar kruipruimte. Oppervlakte: circa. 26 m2. Hoogte: circa 50-60 cm onderkant houten balken (15 cm).
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer- en bodemisolatie aanbrengen uit heel Nederland:

Installatie van een warmtepompsysteem

Wij hebben een vrijstaand jaren '30 huis met dak-, muur- en bodemisolatie. De huidige cv-ketel moet worden vervangen. Er is voldoende ruimte om in de bijkeuken en een extra warmtepomp, en boilervat, te installeren en een buitenunit te plaatsen. In de woonkamer staat een functionele lokale houtkachel. Alleen in de keuken is vloerverwarming aanwezig. Verder alleen, hoge temperatuur, radiatoren aanwezig in de woning. In de woonkamer is houten vloer aanwezig, daardoor geen belangstelling voor vloerverwarming. Eventuele optie om lage temperatuurradiatoren aan te schaffen voor de begane grond, liever niet. De douche bevindt zich op begane grond. We koken op inductie.

Vloer en plafond isoleren

Ik zou graag bij ons parterre-appartement isolatie laten aanbrengen. Ten eerste plafondisolatie die zowel warmte als geluid isoleert, ten tweede vloerisolatie als aanvulling op de bestaande bodemisolatie in de kruipruimte. De oppervlakte van het appartement is ongeveer 110 m2. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Vloer- en bodemisolatie aanbrengen

De houten vloer en de bodem isoleren. Het gaat om +_ 150 m2. De kruipruimte is circa 75 cm hoog. De kruipruimte is droog, alleen als je gaat graven is het wat vochtig. Wat zou er het meest geschikt zijn? En wat is hiervoor een richtprijs?

Bodemisolatie met EPS parels aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van de kruipruimte van een tussenwoning. De kruipruimte is toegankelijk via een luik in gangkast, gang en keuken. De kruipruimte onder de woonkamer van circa 30 m2 is niet toegankelijk, hiervoor is ondergraving van de grond noodzakelijk. Hoogte kruipruimte: 55 cm Totaal te isoleren oppervlak: 40 m2. Vloer: beton. Zandgrond.

Bodemisolatie onder de vloer

Vanwege de ruimte onder de vloer en bodem betonplaat te weinig is (45 cm en dan ook nog dwarsbalken) graag de prijs / m2 van HR Iso Pearl BI. Totaal 48 m2 , waarvan ongeveer 16 m2 20cm ruimte heeft. ( er zijn 3 luiken aanwezig)

Vloer- of bodemisolatie aanbrengen

Ik wil graag de mogelijkheden weten voor het aanbrengen van vloerisolatie of bodemisolatie. Het betreft een hoekwoning met een begane grond van ongeveer 30 m2. De kruipruimte kan bereikt worden door het verwijderen van 4 roosters, 2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. Via deze openingen kan het materiaal de kruipruimte in gespoten worden.

Bodemisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij hebben last van een vochtige kruipruimte en willen deze graag isoleren met schelpen om de vochtproblemen in huis op te lossen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 70 m2 en deze loopt in een U-vorm. De kruipruimte is 70 centimeter hoog en goed te benaderen. De woning is voorzien van een houten vloer en door het vochtprobleem in de kruipruimte vormt zich schimmelvorming in de woning. De woning staat op bogen in verband met de zandgrond, hier dient dus rekening mee gehouden te worden. De buren hebben ook interesse om de kruipruimte van hun woning te laten isoleren, daarom ontvangen wij ook graag een offerte voor 2 woningen.

Bodemisolatie met isolatieparels aanbrengen

Het betreft bodemisolatie met isolatieparels. Het gaat om een oppervlakte van 52 m2 houten vloer. De kruipruimte is onder de planken ongeveer 50 cm en onder de balken is de hoogte is ongeveer 35 cm. De bodem is vochtig zand. De kruipruimte heeft een luik, het luik is ongeveer 60 bij 40 cm. Er loopt een CV en elektra, dus bij nood zou ik er wel graag nog in willen kunnen. Vandaar dat ik graag parels zou willen in plaats van chips. Het is niet 1 grote ruimte, mijn kruipruimte zit in de kelderkast. Mijn huis is op staal gebouwd, de muren lopen door tot op de grond. In de woonkamer loopt er onder de balkenlaag nog een balk om de balkenlaag te ondersteunen.

Bodemisolatie met schelpen aanbrengen

Het betreft een vrijstaand huis waar ik graag bodemisolatie in kruipruimte wil. Het gaat om een kruipruimte van ongeveer 40 m2 met schelpen, hoogte kruipruimte is 70 cm. Daarboven houten vloer, met in de keuken beton.

Houten vloer vervangen door een renovatievloer

We hebben een jaren '30 woning gekocht en de houten balken in de keuken zijn verrot en dienen vervangen te worden. Graag zouden we een renovatievloer aanleggen met tenminste een isolatiewaarde, Vloerisolatie of bodemisolatie met een warmteweerstand (Rc) van tenminste 2,5 m²K/W, zodat van een regeling van de gemeente Delft gebruik gemaakt kan worden. Het vloeroppervlak is 50 m2. Een prijsindicatie zou prettig zijn, in de week van 8 december kan de vloer geïnspecteerd worden om een definitieve prijs af te geven. Scope: -verwijderen oude vloer -saneren kruipruimte -plaatsen nieuwe vloer -afwerken met underlayment Eventueel kan ook afwerking met vloerverwarming gekozen worden. Er zijn bijlages beschikbaar.