Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Wij willen graag ons huis (appartement, begane grond) goed tochtvrij laten maken. Dit betreft met name de deuren en raamkozijnen aan de achterkant van het huis, en de voor- en haldeur. We hebben eerder zelf al wat geprobeerd met plakstrippen, maar willen het nu graag echt netjes aangebracht zodat we klaar zijn voor de winter.

Deuren en ramen tochtvrij maken

Graag wil ik alle deuren en ramen in mijn huis tochtvrij laten maken. Het gaat om 4 deuren en 3 raampartijen op 3 woonlagen in een eengezinswoning. Ik weet niet wat hiervoor nodig is en maak graag een afspraak.

Tochtstrip en extra rubbers plaatsen bij voordeur

Ik zou graag extra rubbers willen laten plaatsen bij de voordeur. De voorkant van het huis heeft vrij uitzicht, dus daardoor veel tocht en wind. Ook is de brievenbus niet volledig tochtvrij. Wie kan mij helpen met deze klus?

Serre of tuinkamer aan laten bouwen

Het betreft de bouw van een serre/goede tuinkamer. Met een afmeting van 7 x 3 meter x 2.5 meter hoog. Met aan 1 kant een dichte muur en de rest glaswerk. Graag glaswerk dat open (schuifbaar) is. Goed geïsoleerd, verwarmd en tochtvrij naar het huis. Er hoeft geen doorbraak vanuit het huis gemaakt te worden, we krijgen een schuifpui in de gevel. Deze kunt u optioneel ook meenemen in uw offerte. De uitvoering kan in juni of juli.

Huis tochtvrij maken

Er is veel toch dmv slecht geplaatste tochtstrips in huis.

Lichtstraat tochtvrij maken

Sinds kort wonen wij in een huis met een lichtstraat. Gebleken is dat er veel tocht afkomstig is van of uit de lichtstraat. Bij bepaalde windrichtingen komt er veel kou naar binnen. Ik heb al van alles geprobeerd, maar krijg de tocht niet weg. Ik ben daarom zoekende naar een juiste klusser die de lichtstraat tocht vrij kan maken.