Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor huis tochtvrij maken:

Huis tochtvrij maken

In mijn hoekwoning die gebouwd is eind jaren '70 hebben wij veel last van tocht. Ik wil graag een vakman uitnodigen om eens te bekijken welke maatregelen er genomen kunnen worden om die tocht te verminderen. Het gaat daarbij vooral om maatregelen bij deuren, ramen en kozijnen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.
Onze klant uit Weert (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor huis tochtvrij maken uit heel Nederland:

Ramen en deuren tegen tocht isoleren

Wij willen graag ons huis uit 1865 tochtvrij maken. Hierbij denken wij aan het aanbrengen van tochtstrips bij ramen en deuren en het plaatsen van voorzetramen bij glas in lood. De rest van de ramen heeft al dubbel glas. Wellicht zijn er ook nog andere plaatsen in huis die geïsoleerd kunnen worden.

Voordeur tochtvrij maken

Het tocht heel erg bij onze voordeur. Ik zou graag willen dat dit tochtvrij wordt gemaakt. Ook zou ik willen dat de vakman nagaat óf en waar meer in het huis veel tocht vandaan komt en onnodig energie wordt verloren.

Vervangen kozijnen en erker plaatsen

Ik heb diverse wensen ten aanzien van onze huidige woning. Een tweetal bestaande kozijnen met dubbele deuren wil ik tochtvrij maken of in zijn geheel vervangen en we hebben de wens om een erker aan de voorzijde van ons huis te laten bouwen. De erker moet ongeveer 4 bij 1 meter worden. De deuren aan de achterzijde van de woning zijn totaal 180 cm breed. In de slaapkamer wil ik een enkelglas deur en kozijn laten vervangen door een nieuw kozijn.

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Regelmatig voelen wij tocht in huis ik wil graag ons huis tochtvrij laten maken er zal eerst een offertebezoek afgelegd moeten worden

Deuren, ramen en kozijnen tochtvrij maken

Wij willen graag ons appartement dat op de 2e verdieping ligt, tochtvrij laten maken. Het tocht vooral bij de voordeur en bij alle 4 de ramen. Deze zijn al voorzien van een tochtstrip, maar op een of ander manier komt er toch nog tocht langs. Wij hopen dat iemand ons kan helpen ons huis snel tochtvrij te maken.

Ramen en deuren tochtvrij laten maken

Graag wil ik de deur en alle ramen in mijn huis tochtvrij laten maken. Het gaat om 1 balkondeur en 3 ramen van ongeveer 80cm. De ramen en deuren sluiten verre van goed aan, ramen en deur gaan niet goed dicht (veel kracht). Zelf plaatsen van tochtstrips heeft tot nu toe niks geholpen. Graag wil ik een offerte hoeveel dit gaat kosten.

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Wij willen graag ons huis (appartement, begane grond) goed tochtvrij laten maken. Dit betreft met name de deuren en raamkozijnen aan de achterkant van het huis, en de voor- en haldeur. We hebben eerder zelf al wat geprobeerd met plakstrippen, maar willen het nu graag echt netjes aangebracht zodat we klaar zijn voor de winter.

Deuren en ramen tochtvrij maken

Graag wil ik alle deuren en ramen in mijn huis tochtvrij laten maken. Het gaat om 4 deuren en 3 raampartijen op 3 woonlagen in een eengezinswoning. Ik weet niet wat hiervoor nodig is en maak graag een afspraak.

Tochtstrip en extra rubbers plaatsen bij voordeur

Ik zou graag extra rubbers willen laten plaatsen bij de voordeur. De voorkant van het huis heeft vrij uitzicht, dus daardoor veel tocht en wind. Ook is de brievenbus niet volledig tochtvrij. Wie kan mij helpen met deze klus?

Serre of tuinkamer aan laten bouwen

Het betreft de bouw van een serre/goede tuinkamer. Met een afmeting van 7 x 3 meter x 2.5 meter hoog. Met aan 1 kant een dichte muur en de rest glaswerk. Graag glaswerk dat open (schuifbaar) is. Goed geïsoleerd, verwarmd en tochtvrij naar het huis. Er hoeft geen doorbraak vanuit het huis gemaakt te worden, we krijgen een schuifpui in de gevel. Deze kunt u optioneel ook meenemen in uw offerte. De uitvoering kan in juni of juli.