Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Weert te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Weert heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Weert u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Weert of directe omgeving.

381 klanten uit Weert bevelen een bij Casius in Weert aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Weert bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: kruipruimte ophogen, cellulose vlokken als isolatie aanbrengen, hellend dak isoleren, plat dak woning isoleren, een houten vloer isoleren, zolder isoleren, akoestisch isoleren, woning isoleren, plafond isoleren, geluidsisolatie in de woning aanbrengen, kruipruimtes isoleren, schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren, vloer isoleren, plat dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Weert staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Weert:

Vloer- en bodemisolatie aanbrengen

Kruipruimte onder de woonkamer isoleren. Advies over vloer-/bodemisolatie. Houten vloer. Momenteel geen toegang naar kruipruimte. Oppervlakte: circa. 26 m2. Hoogte: circa 50-60 cm onderkant houten balken (15 cm).

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte van circa 10 x 5.5 m2 en vullen met grafiet EPS omhulling.

Huis tochtvrij maken

In mijn hoekwoning die gebouwd is eind jaren '70 hebben wij veel last van tocht. Ik wil graag een vakman uitnodigen om eens te bekijken welke maatregelen er genomen kunnen worden om die tocht te verminderen. Het gaat daarbij vooral om maatregelen bij deuren, ramen en kozijnen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Zolderdak isoleren

Het dak dient aan de binnenkant te worden voorzien van isolatie ( of glaswol of steenwol of steenwolplaten). Het moet netjes afgewerkt worden zodanig dat de isolatie op z'n plaats moet blijven zitten maar hoeft ook geen luxe zolder te worden. Het puntdak is ruwweg 65 m2 groot. Het is afgewerkt met een dunne afdekplaat. En graag een aparte prijsopgaaf voor leggen van laminaat in de keuken (2 x 4 meter).

Extra isolatie bovenop plat dak aanbrengen

Ik heb in november een huis gekocht met een plat dak van 7.50 x 5 meter. Op dit dak liggen kiezelstenen. Ik wil onderzoeken of het mogelijk is dit platte dak extra te isoleren met een extra laag isolatie bovenop het dak. Het huis is van 1980. Later worden er zonnepanelen op het dak gelegd. Is dit mogelijk en wat kost het?

Isolatie in het dak aanbrengen

Ik wil een huis kopen waar de zolder nog niet geïsoleerd is. Het dak van de zolder is in de punt ongeveer 2,5 meter hoog de breedte loopt aan beide kanten uit naar ongeveer 3,75 meter. De zolder is 6,40 meter diep. Waardoor er net iets minder dan 60 m2 meter geïsoleerd dient te worden. Voor de NHG grens kan ik met mijn hypotheek iets omhoog als ik dit laat doen door een gespecialiseerd bedrijf.

Dak van de binnenzijde laten isoleren

Dak isolatie binnenzijde.

Dak isoleren, aftimmeren en afwerken

Plafond verwijderen. Schuindak isoleren Schuindak aftimmeren Afwerken schuin dak. Plafond gang verhogen.

Spouwmuur isolatie van een vrijstaande ...

Spouwmuur isolatie van een vrijstaande woning.