Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloerisolatie van purschuim aanbrengen:

Vloerisolatie van purschuim aanbrengen

Graag zoek ik iemand die mijn woonkamervloer kan isoleren door het aanbrengen van purschuim. Oppervlakte is ongeveer 50 m2.
Onze klant uit Voerendaal (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerisolatie van purschuim aanbrengen uit heel Nederland:

Vloerisolatie aanbrengen met purschuim

Ik wil graag een offerte voor het aanbrengen van vloerisolatie met purschuim. De vloeroppervlakte is ongeveer 34 m2. Het is een betonnen vloer. Het meespuiten van de randen is hier nog niet bij gerekend. Het zal via de kruipruimte aangebracht moeten worden, de ruimte is makkelijk bereikbaar en de ruimte is ongeveer 50-60 cm hoog.

Isolatie in de kruipruimte aanbrengen

Wij hebben vloerisolatie (purschuim) maar nog steeds erg veel vocht in de kruipruimte. Zouden graag chips of isoparels laten plaatsen. Nu is de kruipruimte onder de woonkamer verdeeld in 2 compartimenten: voor- en achterzijde van de woning, een deel is wel toegankelijk, het andere deel niet. De twee delen zijn afgesloten met pur tussen de ruimtes. Ondertussen de ventilatieroosters schoongemaakt en voel je weer een trek erdoor gaan. In de zomer was de kruipruimte wel droog. Oppervlakte is circa 45 m2. Rijtjeswoning. Is het mogelijk hier de parels met een slang in te spuiten? Wat is de prijs per m2 inclusief arbeidskosten en btw?

Vloerisolatie

Isoleren van de vloer vanuit de kruipruimte met purschuim. Het gaat om 60 m2.