Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuin dak van 97m2 isoleren met purschuim:

Schuin dak van 97m2 isoleren met purschuim

Het dak is van binnen beschoten met planken en het is van 4 zijden schuin. De totale opppervlakte is 97 m2. Purschuim is de isolatiemethode die mij het meeste aanspreekt, mochten er voordeligere opties zijn hoor ik dat graag.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuin dak van 97m2 isoleren met purschuim uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde woning, met opbouw

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning, van ongeveer 6x2.5. Op die aanbouw willen we 1 slaapkamer doortrekken, met schuin dak, dat vanaf zolder kan doorlopen.

Betonvloer storten

Het betreft een bestaande schuur met een plat dak. Het dak gaat er af en 2 binnenmuren worden verwijderd. In de schuur liggen klinkers deze moeten er uit en iets uitgraven. Daarna een betonnen vloer storten (20cm) met toevoeging voor vloeistof dichtheid. Dat is ongeveer 10.5 x 11.5 Afgeflinderd / glad opleveren. Dubbel gewapend. Er komen daarna in de hoeken en het midden spanten te staan zodat een schuin dak mogelijk is. Graag offerte all incl. Of alleen storten en flinderen. Voorwerk dan in eigen beheer.

Dak inspectie appartementencomplex en mogelijk onderhoudsabonnement afsluiten

Graag ontvang ik een offerte voor dak inspectie van een appartementencomplex bestaande uit 2 gebouwen. Ik schat dat ze 40-50 meter lang zijn. Op de zuidkant kunnen op elk complex 100 zonnepanelen liggen, mogelijk dat dat een indicatie geeft van de afmeting. We hebben een VVE. Het complex is 3 verdiepingen hoog en heeft een schuin pannendak. Er lekt niets, we zouden het dak willen laten inspecteren en dan eventueel een onderhoudsabonnement afsluiten.

Dakdoorvoer plaatsen in een schuin dak

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een dakdoorvoerpijp op ons dak (schuin dak met dakpannen) de doorvoerpijp is t.b.v. het ventilatiesysteem. Ook ontvang ik graag een indicatie van de termijn waarop dit uitgevoerd zou kunnen worden.

Gevel optrekken op de 1e verdieping

Onze woning heeft aan de achterzijde een schuin dak dat begint halverwege de eerste verdieping. Buiten: Wij willen de gehele gevel optrekken tot de tweede (zolder) verdieping, gelijk aan de gevel van de begane grond. In de gevel willen wij 2 raampartijen met kunststof kozijnen, met daartussen een stuk muur. De gevel moet opgetrokken worden met baksteen, in bijpassende kleuren van de benedenverdieping. Op de verdieping moet een plat dak gerealiseerd worden, aansluitend op het schuine dak van de zolderverdieping. Dit dak moet een hemelwaterafvoer krijgen. De breedte van het huis is ca 5.60 meter. Binnen: De afwerking binnen doe ik zelf, maar mag als extra werk wel in de offerte worden meegenomen.

Dakdoorvoer schuin dak verwijderen en weer dicht maken

Ik heb de afvoer van de openhaard verwijderd tot aan de zolder. Nu heb ik geregeld water in mijn slaapkamer als de eind hard waait. Ik heb nog dakpannen liggen om eventueel het dak weer dicht te maken. Maar intern moet het dak natuurlijk ook nog dicht gemaakt worden op zolder. Het stuk t/m het plafond van de zolder en het stuk dat bovenop het dak staat moet verwijderd worden. Dit is denk ik een stuk van maximaal 2 m.

Raam plaatsen op schuin dak

Voor meer licht willen we graag een extra raam laten plaatsen op een schuin dak. Het is een dak met dakpannen. Er hoeft geen balk of iets dergelijks te worden verplaatst. We willen graag een breed raam van ongeveer 117 cm breed (mag wat kleiner eventueel) met een hoogte van 70 cm (mag ook iets kleiner eventueel). Het hoeft geen raam te zijn dat open kan. Graag de goedkoopste mogelijkheid (als dat wél een raam is dat open kan is dat ook goed). Graag ontvangen we een offerte voor de aankoop van het raam inclusief plaatsing. Glas: de meest gekozen soort Geen kunststof, houten lijst.

Nieuw schuurtje plaatsen in achtertuin onder een trap

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een schuurtje kan realiseren. Ik wil graag een onderhoudsvrije schuur laten plaatsen. De schuur komt onder een trap, vandaar dat het geen standaard maat is en het dak schuin af moet lopen. Ik stuur een voorbeeld mee voor de maten.

3 dakpannen terug schuiven

Tijdens de storm zijn er 3 dakpannen van ons dak verschoven. Het betreft een woning die in augustus 2019 is opgeleverd. Het is een hoek woning met een schuin, puntig dak. De 3 dakpannen zijn aan de rechter voorzijde verschoven. We willen weten wat het kost om het terug te schuiven.

Dakpannen en lood vervangen

Ik wil graag 50 m2 meter dakpannen vervangen. Liggen nu oude hollandse dakpannen en wil graag geglazuurde dakpannen. Heb een schuin dak maar geen puntdak.

Partners

Partners van Casius