Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor hellend dak van binnenuit isoleren:

Hellend dak van binnenuit isoleren

Wij willen het dak van onze vrijstaande woning laten isoleren. Het gaat om een hellend dak, van ongeveer 300 m2. Er is nu helemaal geen isolatie aanwezig. We willen het graag aan de binnenkant isoleren en ontvangen graag advies wat voor soort isolatie geschikt is.
Onze klant uit Stramproy (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hellend dak van binnenuit isoleren uit heel Nederland:

Dak renovatie hellend dak

Graag willen wij een gepaste offerte voor een hoekwoning Circa 50- 60m2 pannendak. incl tengels/ panlatten en folie. type pan OVH matzwart verglaasd.

Glazen serredak isoleren (nu zomers te warm en 's-winters lekt warmte weg)

Ik wil de buitenzijde van m’n serredak (dubbelglas) isoleren. De isolatieplaat moet waterdicht zijn dan wel waterdicht afgewerkt worden. Reden: zomers veel te warm, ’s winters lekt er warmte weg. Het gaat om veel serre daken (in totaal 207) waarvoor meerdere eigenaren belangstelling hebben. Wat ik eigenlijk meteen zou willen weten is welk isolatiemateriaal geschikt is om op glas te leggen. Het moet dus ook licht van gewicht zijn en niet dikker dan 3 cm (hoogte tussen de liggers) Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren

ik wil mijn overjarige Oude Hollandse dakpannen vervangen en het dak isoleren. Gezien de oude dakconstructie wil dakpanelen ivm de gewichtsbesparing. Constructief is het dak ok en het lekt niet. Zadeldak 2 zijden 6m x 14,50 lang. De pannen vallen binnen de gevelmuren. Wel nok nodig uiteraard. Aan beide zijden een dakkapel. Graag sandwichplaten van 6m ivm constructief voordeel. Met PIR 80mm isolatie. Oude pannen uiteraard afvoeren, oude panlatten laten zitten: Hier zit bubbeltjes isolatiefolie onder en bij verwijderen teveel reparatiewerk aan de binnenkant. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Isoleren dak

Ik wil graag mijn dak isoleren. Het gaat om twee schuine kanten met midden goot, de totale oppervlakte van het dak ongeveer 60 m2. De huidige dakbedekking moet er eerst af worden gehaald. Dit zijn dakpannen die er later weer op kunnen worden gelegd. Het huis is twee verdiepingen hoog. Het huis is zowel voor als achter goed bereikbaar. het gaat om een hellend dak.

Uitbouw achter, dakkapel plaatsen en egaliseren vloer

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moet worden. Vergunning is niet nodig. We willen veel glas. Een deel wordt keuken en we zouden aan de binnenzijde een schuifdeur willen hebben. Het dak moet dicht worden. We willen ook een dakkapel voor- en achter van 5,5 m tot 6 m, dus de hele breedte. We denken aan een hellend dak voor de dakkapellen, voor mogelijk in de toekomst zonnepanelen als dit mogelijk is. Vergunning voor de voorzijde is nodig. Materiaal willen we onderhoudsvrij, daarom denken we aan kunststof. Prefab of ter plaatse bouwen vinden we beiden goed. Dan willen we in de woonkamer, de nieuwe uitbouw en keuken de vloer gaan egaliseren. De vloer is van beton en is ongeveer 60 m2.

Hellend dak plaatsen

We hebben zouden graag ons dak van een nieuwe dakbedekking laten voorzien. Graag nieuwe latten, dakplaten en eventueel isoleren. Indien pannen nog goed zijn willen we deze hergebruiken. Het gaat om een schuin dak, 2 onder een kap woning. Het is een dak zonder asbest. Zowel de voor- als achterkant is goed te bereiken. Ik weet niet om hoeveel vierkante meter het gaat.

Nieuwe dakbedekking

We willen graag onze dakbedekking van onze woonark laten vervangen. Gaat om een woonark van 17 meter lang en 6 meter breed. Voor het hellend dak deel (ca. 1,5 meter hoog) willen wij laten bekleden met een zinklook dakbedekking. Daarnaast willen we dat deel ook graag goed geïsoleerd hebben met juiste isolatie (tegen geluid en thermisch geïsoleerd). Platte dak moet (indien nodig) ook vervangen worden met EPDM. Er zit nu bitumen dakbedekking op en die willen wij graag verwijderd hebben. Je moet eerst 50 m lopen, via een bestraat pad. Vanuit de tuin is de ark makkelijk te bereiken, voor de achterkant kunnen we ook makkelijk iets regelen (laatst ook voor de schilder gedaan). Gaat om 80 m2 dak.

Nieuw dakkapel plaatsen en isolatie onder het dak plaatsen

Ik wil graag nieuwe houten dakkapel laten plaatsen van 6 meter. Graag inclusief ramen en isolatie. Daarnaast graag het hele dak isoleren. Daarvoor moeten de dakpannen die er nu liggen af worden gehaald. Daarna kan de isolatie aan worden aangebracht. Dezelfde dakpannen kunnen er weer op worden geplaatst. Het gaat in totaal om 50 m2. Het gaat om een hellend dak.

Het vervangen van 56m2 aan PVC dakbedekking

Vervangen huidige (30 jaar oude) PVC dakbedekking van hellend dak (7m hoog bij 8m breed=56m2).

Bestaande uitbouw met hellend dak recht maken

Ik zoek een dakenspecialist die mij kan helpen met de uitbouw. Wij hebben een uitbouw aan ons huis met een hellend dak. deze willen wij graag recht hebben, hij is 5.20 breed. Het soort afwerking bespreek ik graag met de specialist.

Partners

Partners van Casius