Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor hellend dak van binnenuit isoleren:

Hellend dak van binnenuit isoleren

Wij willen het dak van onze vrijstaande woning laten isoleren. Het gaat om een hellend dak, van ongeveer 300 m2. Er is nu helemaal geen isolatie aanwezig. We willen het graag aan de binnenkant isoleren en ontvangen graag advies wat voor soort isolatie geschikt is.
Onze klant uit Stramproy (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hellend dak van binnenuit isoleren uit heel Nederland:

Dakrenovatie/inspectie dak

Dak lekt, willen graag een inspectie + offerte van ons gehele (hellend) dak en dakgoot achterzijde huis (beschermd stadsgezicht) van ongeveer 80 m2, bevat aan beide zijden een raampje, graag 1 raampje weg en de ander vervangen door groter raam. Het huis is vrij hoog!

Waterschade door regenval in slaapkamer herstellen

Ik wil een offerte laten maken van een waterschade in de slaapkamer. Door ernstige regenval is via ons hellend dak het plafond, muur met behang en laminaat beschadigd. Dit moet hersteld worden.

Dak isoleren

Het betreft een huis uit 1899. Er ligt op het platte dak bitumen met een 20 mm foam achter spul eronder. Het schuine dak heeft pannen, en onder de pannen dampremmende folie. Het plafond ligt er al uit, dus er kan makkelijk bij houten spanten en direct onder het dak gewerkt worden. Is ongeveer 50 m2 Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak, plat dak

Advies en isoleren van hellend dak

Ik zoek een vakman die een hellend dak met dakpannen van buitenaf kan isoleren. Het huidige dak aan de voorkant bestaat uit 10 zonnepanelen. Het achterdak bestaat deels uit een Velux kantelraam en dakraam van kunststof. De dakbedekking bestaat uit betonpannen roodachtig sneldek. Het huis is twee onder 1 kap. De buren doen niet mee. Wat voor mogelijkheden bestaan er voor deze situatie?

Dak isoleren

Ik wil graag het dak van het oude deel van het huis isoleren en de oude dakpannen terug plaatsen. Is een hellend dak van ongeveer 140 m2

Stucwerk nieuwbouw

Het plafond van 195 m2 bestaat voor 60 m2 uit hellend dak plafond en andere helft vlak plafond. Daarnaast wil ik 280 m2 wanden laten stucen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dak van binnenuit isoleren

Ik wil een 60 m2 hellend dak isoleren van binnenuit, met PIR platen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Daklekkage opsporen en repareren

Daklekkage, graag spoedige hulp. Het is een hellend dak met dakpannen. Tijdens het aanbrengen van spauwmuur isolatie zijn pannen wat verlegd, wij denken dat het bij het terugleggen van deze tegels niet goed is gegaan.

Hellend dak isoleren

We kijken op dit moment tegen de dakpannen aan, in de toekomst willen we de asbest nog laten verwijderen. Die in het dak aanwezig is. Deze blijft nu nog zitten. Daar moet qua isolatie rekening mee gehouden worden. Dat we tegen die tijd niet opnieuw hoeven te isoleren en de asbest van buiten af verwijder kan worden. Het dak is ongeveer 60 m2.

Zolder met hellend dak isoleren

Het huis komt uit 1934, de zolder wordt voor het eerst bewoond en het is nu heel slecht/niet geïsoleerd. De geschatte oppervlakte is ongeveer 25 m2 en de woning heeft een hellend dak. Ik wil het graag laten isoleren van binnenuit.

Partners

Partners van Casius