Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafond isoleren:

Plafond isoleren

Het is een plafond van een plat dak. De isolatie moet tussen de balken worden gespoten. De balken zijn 27cm hoog. Het inspuiten kan ( indien mogelijk) via de opening van de spotjes, anders i.o. Het gaat om 32 m2.
Onze klant uit Stein (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond isoleren uit heel Nederland:

Vloeren en plafonds begane grond isoleren

Het betreft de (houten) vloeren en plafonds op begane grond en eerste verdieping. Inpandig is het huis ongeveer 6 x 8 m langs de buitenmuren. Indeling beneden is een hal, trapgat, gang, woonkamer, eetkamer en keuken en op de eerste verdieping een overloop, WC, badkamer, slaapkamer en grote slaapkamer ensuite. De originele houten vloeren zouden we willen herstellen, opschuren en lakken, dus daar bovenop kan niets gemaakt worden, maar aan de huidige plafonds op BG en EV gaat niet veel verloren. Er is op de BG geen kruipruimte. In de hal liggen tegels, eetkamer en woonkamer (ook ensuite) hebben een houten vloer. Het idee is om (mogelijk op termijn) over te gaan op een lage warmte verwarming in het pand en geluidsisolatie tussen de verdiepingen is wenselijk. In de badkamer op de eerste verdieping (ongeveer 9m2) is het plafond wel goed en hoeft niet vervangen (maar kan wel). Er moet ook nog wat elektra en installatie door de plafonds, dus het plafond gaat sowieso open op bepaalde plekken. Op de eerste verdieping is dat nu niet gestucte gipsplaat. op de BG is het plafond wel gestuct. Eventueel zou ook het stuccen in de offerte meegenomen mogen worden, maar er is meer te stuccen dan de plafonds. Afwerken met gipsplaat is dus ook goed.

Het isoleren van de wanden en plafonds

Jaren 30 woning, 2 onder 1 kap. 1e verdieping (slaapkamers 2) Houten vloeren, veel geluid overdracht van de buren. Wand met de buren isoleren circa 8m lang 2m hoog. Eventueel ook plafond isoleren. Wij denken naar een zwevende vloer en een voorzetwand. Wij zijn opzoek naar het advies van de vakman en een prijsopgave. Het totale woonoppervlakte is 140 m².

Het renoveren van de eerste verdieping en zolder

2e verdieping: Zolder isoleren. Nok is 3.15 hoog. Vaste wand plaatsen (Inbouwkastenwand tussen kamers is verwijderd) Vloer isoleren met estrich brio vloer (isolatie contactgeluid houten verdiepingsvloer). 1e verdieping: Vaste wand plaatsen (Inbouwkastenwand tussen kamers is verwijderd) Vloer isoleren met estrich brio vloer (isolatie contactgeluid houten verdiepingsvloer). Plafond isoleren (rachelsuitlijnen + gipsplaten). 4 deurkozijnen vervangen voor 211/231 H deurkozijnen. Uitvoering zsm mogelijk?

Plafond isoleren

Het betreft een appartement van begin 20 eeuw, het is erg luidruchtig, we horen de tv van de bovenbuurman. Soms zelfs voetstappen. Plafond is ongeveer 70 m2 wat gedaan moet worden. Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, tegen geluid van aanpalende kamers / gebouwen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Plafond isolatie

Jaren 30 woning waarin geluid (stappen, muziek, stemmen) van de bovenliggende verdieping hoorbaar zijn. Stappen zorgen ook voor trillingen die vervolgens voor extra geluid zorgen doordat bijvoorbeeld oude schuifdeuren gaan ratelen. Volgens mij betreft het een houten vloer, ik weet dan niet zeker of het plafond ook van hout is. Het plafond is een aantal (6-8 cm) verlaagd (er is dus sprake van een ‘tweede’ of ‘extra’ plafond). Ik ben er zelf ook niet helemaal uit hoe je hier tussen kan komen met isolatiemateriaal maar ik hoop eigenlijk dat jullie hier wel raad mee weten. Afhankelijk van prijs e.d. zou ik alleen mijn slaapkamer willen isoleren, ofwel het gehele appartement. Oppervlakte slaapkamer pak hem beet 20-25 m2, appartement ca. 60 m2.

Het isoleren van een plafond tegen geluid

Woon in een huurhuis, waar drie appartementen in gemaakt zijn. Huis uit 1905, slecht geïsoleerd. Hoor geluiden van de bovenburen, is televisie en praten en lopen. Wil televisie en stemgeluid graag minder maken. Het appartement is in totaal 33m2, het oppervlakte van de slaapkamer is ongeveer 12m2. Ik ben opzoek naar een oplossing om het tegen geluid te isoleren.

Dak van binnen isoleren

Het gaat over een dakisolatie van binnenuit in een tussenwoning. Er is hier door een adviseur opgemeten. 60 m2 dak, met veel hoekjes en gaatjes, aldus adviseur. Het zijn twee zolderkamers en een overloop. Beide kamers hebben op dit moment een verlaagd plafond, dat hoeft na isolatie niet meer. Adviseur dacht dat er op de overloop wellicht al wat isolatie geplaatst was, aangezien er schrootjes tegenaan zitten. Het advies van isolatie-adviseur van Van de Bunt was om ecose/glaswoldeken van Knauf te gebruiken (ivm voorkomen van koudebruggen) en het geheel aftimmeren met wit MDF-platen.

Het geluidsdicht isoleren van een kantoor / belruimte

In onze kantoorruimte van 100 m2 is er 1 kantoor waar het niet mogelijk is om in privé te bellen zonder overlast te veroorzaken voor de andere ruimtes. De betreffende ruimte is ongeveer 20m2 met 2 glaswanden, 2 gipswanden en een systeemplafond. Het geluid lijkt via het plafond overgedragen te worden

Plafond vervangen/renoveren en eventuleel isoleren

Onlangs hebben wij helaas lekkage gehad, waardoor we het plafond in een van de slaapkamers op de eerste verdieping moeten vervangen of herstellen. Het plafond wilden wij sowieso al vervangen, aangezien het nu goedkoop met gipsplaten zonder afwerking/stucwerk is gedaan. Daarnaast is het vrij gehorig, dus als op zolder gelopen wordt hoor je dat erg. Verlaging is niet echt een optie, gezien het al vrij laag is. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden om het plafond strak te trekken en evt ook te isoleren. Het gaat om een oppervlakte van circa 16m2. Zie bijgaande foto van de huidige staat.

Plafond isoleren

Wil graag een Gyproc plafond tegen het geluid van de bovengelegen verdieping. Gaat om ongeveer 55 m2, grootste stuk 60 cm en klein stukje 75 cm isoleren

Partners

Partners van Casius