Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor raam isoleren of voorzetraam plaatsen:

Raam isoleren of voorzetraam plaatsen

Doorlopend kozijn van eerste verdieping naar zolderverdieping. De vloer van de zolderverdieping ligt midden voor dit doorlopende raam(raam is opgedeeld in 3 gedeelten). Dit veroorzaakt veel condens en schimmelvorming. Koudebrug! gaarne oplossing voor dit probleem. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
Onze klant uit Sittard (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam isoleren of voorzetraam plaatsen uit heel Nederland:

Aluminium kozijnen verbeteren

Ik heb 6 aluminium of stalen kozijnen die slecht isoleren en wil dit graag oplossen. Vier kozijnen met vaste ramen, twee kunnen open. Ik woon in een oud kantoorgebouw waar appartementen in gemaakt zijn. Hoekappartement met grote ramen. Elk raam is circa 1 x 2,5 meter. In de winter heb ik hoge stookkosten. Er is alleen elektrische verwarming. Het dubbel glas is goed, de kozijnen niet. Wat kan ermee gedaan worden zodat de kosten in de winter omlaag gaan?

Akoestisch isoleren van de gevels om geluidsoverlast in te perken

Ik zoek een isolatiespecialist voor het realiseren van minder geluidsoverlast op de begane grond. Of dit vanuit binnen of buiten moet gebeuren bespreek ik graag met de specialist. Daarnaast zijn we ook benieuwd op wat voor een manieren wij onze woning thermisch kunnen isoleren. Het betreft een vrijstaande woning. Het gaat bij ons over een wand met raam aan de voorkant van ons jaren 30 huis, om de verkeersgeluiden van buiten te verminderen. Ik vind het zelf lastig inschatten of we alleen deze wand moeten doen, of dat er ook nog andere zaken nodig zijn. Het buitengeluid als we op de 1e verdieping zijn hebben we niet zoveel last van want ’s avonds en ’s nachts is het rustig op straat, maar het is vooral als we in de kamer zitten. Er is ruimte genoeg voor een extra wand, maar er zit wel een radiator, tv/internet-aansluiting, raam en stopcontact op, dat zal het wel wat ingewikkelder maken? Het glas is dubbel glas overigens. Denken jullie dat we het geluid kunnen verminderen met de voorzetwand, ook al bestaat de wand voor een groot deel uit glas? De etage is op de begane grond, en de totale wand is 4 meter breed en 2,76 meter hoog. Binnenzijde woning is voorzien van glasvezelbehang.

3 buitengevels isoleren en afwerken

Sleuteloverdracht aangekochte woning is medio december 2020. Gaat om een hoekhuis uit 1923 waar wij daarna zo snel mogelijk de buitengevels van geisoleerd willen hebben. Na aftrek van raam- en deurpartijen schat ik de te behandelen geveloppervlakte in totaal op circa 120 m2. Voorkeur gaat uit naar isolatie wat afgewerkt wordt met steenstrips om de "baksteen-look" te behouden.

Raam-erker isoleren

Wij hebben in de keuken een raam-erker met een marmeren vensterbank. Dus alleen het raam is uitgebouwd. De vensterbank kan ik in de winter gebruiken als verlengstuk van mijn koelkast. Er komt veel kou doorheen. Hoe kan dit geïsoleerd worden en wat gaat dat kosten? De raam-erker loopt schuin uit de gevel en is 160 cm breed en op het diepste gedeelte 65 cm.

Stucen en isolatie

Onze voorwand heeft geen isolatie en geen spouwmuur. Daarom moeten we de voor- en zijgevel van buiten isoleren. Ik geef de voorkeur aan PIR-platen of isolerende folie. Totale oppervlakte is 53 m2 (exclusief ramen). Ik zal geen raam vervangen, maar de voordeur.

Gevel bekleden nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouwhuis. 5.4 m breed ~20 m hoog (+/- 50% raam). Voor en achtergevel in te pakken, te isoleren en gevel te plaatsen. Voor duurzaam hout, achter groene gevel. Zijgevel deels gepleisterd.

Dak van buitenaf isoleren

Het huidige bitumen ligt momenteel zo'n 20 jaar op het dak. Gezien de isolatie dus ook zo oud is, lijkt het mij een goed plan om dit gelijk te gaan vernieuwen als we er in trekken. Het oppervlak van het dak is 35 - 40 m2. Hieronder zit de woonkeuken, keuken en badkamer. Boven de badkamer willen we ook een lichtkoepel laten plaatsen gezien er geen mogelijkheid is om een raam in de muur te laten plaatsen.

Nieuw dak met isolatie plaatsen en kozijn vervangen

Ik wil in aanmerking komen voor de subsidieregeling particuliere woning. Ik wil het dak van de oorspronkelijke woning (niet de aanbouw) laten vernieuwen en dus ook isoleren. De dakbedekking die daarop moeten komen heb ik geen voorkeur voor. Graag advies wat het beste isoleert. Aan de achterkant van mijn huis moeten boven het raam en een deur vervangen worden door kunststof kozijnen en HR++ glas. Het moet voor 1 januari 2021 uitgevoerd worden ivm de subsidieregeling. Ik weet niet om hoeveel m2 het in totaal gaat wat betreft het dak. Dak is aan de voorkant goed bereikbaar, aan de achterkant is er een uitbouw aan het huis dus is het dak lastiger te bereiken. Het betreft een hellend dak.

Uitbouw achter, kozijn 1e verdieping en dakkapel 2e verdieping

We willen onze huidige bijkeuken laten isoleren dan wel betrekken bij een eventuele nieuwe uitbouw. We willen de bijkeuken laten isoleren tegen warmte daarna kan er een extra wandje worden geplaatst. Het is een enkelsteense bijkeuken. De afmetingen zijn 1.90 m breed en 2,80 diep. De bijkeuken heeft een schuin dak, hier graag een Velux dakraam in bouwen. Daarnaast een raam aan de zijkant plaatsen in de bijkeuken. Graag houten kozijn. Allebei de ramen dubbelglas HR++. Wanden tegen Tevens willen we het kozijn op de eerste verdieping laten vervangen en onze dakkapel laten renoveren. Daarnaast eventueel een houten uitbouw aan de bijkeuken realiseren als dit mogelijk is.

Convectorput leveren plaatsen en gat in betonvloer en schuifpui plaatsen

Wij willen een convectorput met radiator laten plaatsen en een gat in de vloer laten zagen. Ik heb een beton vloer en een parketvloer erop. Convectorput komt er voor de schuifpui. Wij willen ook een schuifpui laten plaatsen van 2,5 meter breed. Er zit nu een raam waar de pui komt, er hoeft niets doorgebroken te worden. We denken zelf aan kunststof kozijnen, maar we horen van iedereen weer wat anders, dus we willen graag advies wat het beste is. Het moet goed isoleren en het hoeft niet heel duur te zijn. De convectorput wordt ongeveer 2,20-2,30 meter. Je kan via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Partners

Partners van Casius