Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor raam isoleren of voorzetraam plaatsen:

Raam isoleren of voorzetraam plaatsen

Doorlopend kozijn van eerste verdieping naar zolderverdieping. De vloer van de zolderverdieping ligt midden voor dit doorlopende raam(raam is opgedeeld in 3 gedeelten). Dit veroorzaakt veel condens en schimmelvorming. Koudebrug! gaarne oplossing voor dit probleem. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
Onze klant uit Sittard (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam isoleren of voorzetraam plaatsen uit heel Nederland:

Renoveren en isoleren gevel

Wij willen gevel isoleren en afwerken. We denken aan 2 opties: Optie 1: zijgevels/achtergevel (crepi (enkelsteens muur), netto circa 69 m2, minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W]. Voorgevel (spouwmuur), netto circa 30 m2 renoveren (reinigen/voegen/impregneren en spouwmuurisolatie (minimale Rd-waarde 1,1* [m2 K/W]). Optie 2: complete woning crepi, netto circa 99 m2, minimale Rd-waarde 3,5* [m2 K/W]. Huis is 2,5 verdieping hoog. Muren zijn niet loodrecht/vlak. Raam dorpelstenen steken circa 3 centimeter uit dus hier moet een oplossing voor komen. 1 regenpijp aan de voorzijde. Zij- en achtergevels zijn van granietpleister, voorgevel baksteen. De voorgevel willen we het liefst van baksteen laten. Zie Google Maps Streetview voor de huidige staat van de gevels. Het betreft enkel de voorste woning.

Binnenzijde van gevel isoleren

Isolatie aan de binnenzijde muur aan de zijkant van het huis (13 meter), alleen de benedenverdieping. Er zit 1 raam in. We zijn nu in het koopproces, en hebben gisteren de bouwtechnische keuring gehad. Daar werd gevelisolatie geadviseerd. We hebben geen idee van de kosten, en willen deze werkzaamheden graag in 1 juni beginnen.

Isoleren enkelsteens muur

Het gaat om het isoleren van een enkelsteens muur van een bijkeuken. In de muur zit één deur en één raam. Alles bij elkaar is het denk ik 16 m2. Graag advies over het best te gebruiken isolatiemateriaal.

Kozijnen vervangen, isolatie, deuren vervangen

Ik wil de volgende werkzaamheden uit laten voeren: - 2 houten kozijnen vervangen door nieuwe houten of kunststof kozijnen inclusief raam/glas, - 2 nieuwe deuren of een schuifpui op het balkon plaatsen - Het beslag van 3 ramen vervangen - Garage deur vervangen voor 2 openslaande deuren. - De garage isoleren (6 x 3 meter) - Spouwmuur isoleren (11 x 7 meter) Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw bungalow

Wij hebben recent een huis gekocht (bungalow gelijkvloers). We willen hierop een opbouw gaan maken, en willen graag jullie interesse peilen voor een dergelijk project. Offerte hoeft niet direct, maar als 1 van jullie (liefst vandaag) even 10 minuten heeft om richting te geven zouden we dat heel fijn vinden. Dit in verband met financiering waar we mee bezig zijn nu. We zoeken een raming om mee te kunnen rekenen nu - verzoek tot offerte volgt zodra we tekening gemaakt hebben. Achtergrond: Bouwjaar 1975 Houten dakconstructie op stenen muren, 200 m2 betonnen fundering Muren opbouw bovenop bestaande muren, zie schets Toegang tot verdieping met te plaatsen wenteltrap Oppervlak opbouw plm 80 m2 - 2 slaapkamers, werkkamer, toilet Materiaalkeuze - houtskelet of anders naar jullie voorkeur Afwerking buitenzijde: we denken bakstenen van bg met crepi te willen na isoleren, dus een materiaal wat daarbij past voor de opbouw. Isolatie muren en dak conform nieuwbouweisen huidige bording naar boven verplaatsen Afwerking binnenzijde: elk van de 3 kamers 1 raam vanaf 1 m hoogte muurbreed cf foto. In juni 2020 krijgen wij de sleutel en in juli 2020 willen wij er gaan wonen. Dus zo snel mogelijk na juni willen wij beginnen met de bouw van de opbouw. Mijn vraag is hoelang de bouw gaat duren en of dit prefab kan? Ik zoek iemand die dit project volledig kan aannemen, van opbouw tot afwerking. Dus graag een complete oplevering. Ik ga ervan uit dat de trap realiseren bij de klus hoort.

Buitengevel isolatie

Gaat om een jaren 30 woning de buitenmuur van de hoekwoning isoleren. Dit is geen spouwmuur maar een muur van twee koud tegen elkaar gemetselde stenen. oppervlakte van de muur is zo'n 20 m2. en een raam ivm beperkte ruimte denk ik zelf aan iets van Wediplaten van 50 mm dik oid.

Gevelrenovatie

We hebben de volgende gegevens die we op kunnen sturen. 1 tekening van de gevel (blauwomlijnde gedeelte willen we aan de buitenzijde isoleren), 8 x 3 m (l x h) + schuin deel van 6 m2 (hoek dak is 26 graden), totaal 30 m2 2 foto van de gevel 3 detail van het hek dat aan de gevel is vastgemaakt 4 detail van de onderzijde van het raam in de gevel (2 x 0,65 m) Nog enkele vragen: 1. Zie je een oplossing voor het hek zonder dat je een koudebrug krijgt? kunnen nieuwe langere draadeinden worden aangebracht (dikte steen + isolatie) 2. Wat is de U-waarde van de extra isolatie? Wat is de dikte van de extra isolatie? 3. Hoe wordt de onderzijde van het raam afgewerkt? 4. Is het mogelijk dezelfde kleur steenstrips te krijgen als de huidige bakstenen? Ik hoor het graag.

Thermisch isoleren slaapkamer

Betreft een muur van een slaapkamer van ongeveer 3,50 meter, gedeeltelijk onder een schuin dak. In de muur zit een raam. Onder het raam een radiator. Er zit geen stopcontact of schakelaar in de muur. We willen isolatie tegen de kou en we willen een strakke, vlakke muur. Nu zit er structuurverf op. We denken dat met isolerende gipsplaten beide problemen worden opgelost. Omdat de kamer vrij klein is, zoeken we naar een oplossing die het minste ruimteverlies geeft. Het is een 1-steensmuur, waar vlekken inzitten waarvan niet bekend is of het vocht is of iets anders.

Berging isoleren

We gaan een nieuwbouwwoning kopen met een berging aan huis. We willen deze berging laten isoleren (zowel warmte als geluid). Er wordt gedrumd en gitaar gespeeld, dus het is belangrijk dat geluidsisolatie goed is, we willen het buiten niet kunnen horen. De maat van de berging is 3.25 m bij 5.99 m en aan 1 kant vast aan de woning. De berging wordt door de aannemer aangepast door de standaard kanteldeur te verwijderen en aan te passen naar de gewone deur en een raam. Afhankelijk van de prijs willen we de berging direct door de aannemer laten isoleren (warmte isolatie muren en dak) of dit achteraf laten doen. We zouden daarom graag een offerte ontvangen voor het isoleren van de berging voor warmte en een aparte offerte voor warmte en geluid.

Gevel isoleren

Het gaat om een bestaande vrijstaande woning met daarin raam en deur kozijnen. Deze willen wij opnieuw isoleren en afwerken voor een mooiere look. Het gaat om een gemetselde gevel van 80 m2. Graag ontvang ik een offerte. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Partners

Partners van Casius