Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak aan de binnenkant isoleren:

Dak aan de binnenkant isoleren

Dak isoleren langs de binnenzijde met minerale wol 15-20 cm dik. Oppervlakte van ongeveer 60 m². Betreft een jaren 50 woning in Roosteren.
Onze klant uit Roosteren (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak aan de binnenkant isoleren uit heel Nederland:

Binnenkant garage isoleren met pur (18 m2).

Ik ga een carport ombouwen tot een garageruimte. Ik wil daarvoor graag de onderkant van het dak aan onderkant, van binnenuit dus, met pur geïsoleerd hebben. Het betreft een bitumen dak. De hoogte van het dak is ongeveer 2,5 meter en het is een plat dak. De totale oppervlakte van het dak betreft 18 m2. De garageruimte is goed bereikbaar.

Dakraam of luik maken in betonnen dak

We wensen een velux dakraam dat open Kan. Hiervoor is een gat in het betonnen dak nodig. Een probleem is dat we nu erg moeilijk op het dak kunnen en eigenlijk niet weten waar er naast de zonnepanelen plaats is voor het Luik. Uiteraard is het de bedoeling dat het dakraam ook weer keurig afgewerkt wordt aan de binnenkant en aan de buitenkant.

Isoleren binnenkant dak

Graag laat ik goede/betere isolatie aanbrengen aan de binnenkant van ons dak. Ik gok dat dit tussen de 65/ 70 m2 zal zijn, het hoogste punt van het dak is 5.70 m. Wij hebben een oud huis uit begin 1900 en het dak is niet recht toe recht aan. Ik denk dat het aanbrengen van dikke PIR platen van 10 cm heel arbeidsintensief wordt, omdat het dak dus heel scheef is, daarom zit ik te denken aan schuin, maar ik weet niet wat mogelijk is. Het is een woonzolder, dus graag ook mooi afwerken. Als u wil langskomen is dat goed. De klus wil ik graag voor het najaar laten uitvoeren.

Dakpannen vervangen door dakpanelen en isoleren

ik wil mijn overjarige Oude Hollandse dakpannen vervangen en het dak isoleren. Gezien de oude dakconstructie wil dakpanelen ivm de gewichtsbesparing. Constructief is het dak ok en het lekt niet. Zadeldak 2 zijden 6m x 14,50 lang. De pannen vallen binnen de gevelmuren. Wel nok nodig uiteraard. Aan beide zijden een dakkapel. Graag sandwichplaten van 6m ivm constructief voordeel. Met PIR 80mm isolatie. Oude pannen uiteraard afvoeren, oude panlatten laten zitten: Hier zit bubbeltjes isolatiefolie onder en bij verwijderen teveel reparatiewerk aan de binnenkant. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Aanbouw in zijgevel

We willen in de zijgevel een aanbouw, zodat we meer keukenruimte hebben. De uitbouw heeft een breedte van max 2,4m en een lengte van minimaal 4 meter tot maximaal 8 meter. De buitenwanden bestaan voornamelijk uit raampartijen (bijvoorbeeld harmonicadeuren of schuifdeuren). Er moeten waarschijnlijk wel eerst nog een vergunning worden aangevraagd en constructietekeningen worden gemaakt. De fundering van de aanbouw graag op kleigrond (tot 1,5 m diepte, daaronder waarschijnlijk grof zand). Ook bestaan de werkzaamheden uit stut- en sloopwerk en afvoer (doorbraak gevel minimaal 2,43 meter. Daarnaast een constructie aanbouw met plat dak (ter hoogte van eerste etage). De leidingen en elektra verplaatsen / toevoegen. Tot slot de binnenkant afgewerkt met stucwerk. Het betreft een zij-aanbouw. We wonen in een twee onder een kapwoning. De zijkant is in principe te bereiken. - afwerking stucwerk

Renoveren van bakstenen schuur

Wij willen onze stenen schuur in de achtertuin laten renoveren. Hij is van de winter ondergelopen met water dus er is schimmelvorming op de wanden ontstaan. De buitenkant en dak zijn (volgens ons) nog in goede staat. Het gaat dus alleen om de binnenkant. De hele kunststof binnenbekleding moet eruit. De vloer is grotendeels bedekt met laminaat. Deze moet ook worden vervangen. De schuur is 2 bij 4 meter.

Dak met asbest vernieuwen

Ik wil graag mijn dak renoveren of vernieuwen. De dakpannen moeten daarvoor eerst van het dak worden gehaald, eventueel moeten er nieuwe dakpannen worden gebruikt. Er zit mogelijk asbest welke verwijderd moet worden. En aanbrengen isolatie. Graag ontvang ik advies of het handig is om deze isolatie aan de buitenkant of binnenkant aan te brengen. Mogelijk moeten dakkapellen worden mee genomen, deze zijn van hout. Gaat waarschijnlijk om twee geschakelde woningen, mogelijk drie. Het is in de binnenstad. Panden van 1900. Het huis is 3 verdiepingen hoog. De tuin is te bereiken via een achterom.

Dak tuinhuisje bedekken

Wij hebben in de tuin een tuinhuisje van ongeveer 3 meter in de breedte en 2.5 meter in de lengte. Wij zouden graag willen dat het dak wordt vervangen. Het betreft een puntdak. De binnenkant is namelijk beschimmelt door de regen. Zou iemand langs kunnen komen om eea te bespreken en voor een offerte?

Prefab uitbouw in een week realiseren achterzijde woning

Graag laten wij een uitbouw van ongeveer breed 5 en diep 3 meter plaatsen. Volgens prefab concept, kunststof schuifpui met vier vlakken zodat vanuit midden beide zijden open kunnen, vloerverwarming doortrekken, overstek met 4 spots aan de binnenkant en buitenkant voor elk raamvlak, 2 dubbele stopcontacten buitenkraan, stopcontact buiten. Het moet afgemetseld worden, of metselpanelen. Er is geen vergunning nodig, dit heb ik gecontroleerd. Er moeten sowieso 4 heipalen komen, ieder van 6 m diep. De gevel afwerken met rode baksteen. Ook een pvc regenpijp plaatsen. Geen stucwerk, dit regelen wij zelf. Geen groen dak en geen daklicht. Geïsoleerde betonvloer. Afwerkvloer moet glad zijn. Vloer wordt naadloos aangesloten op bestaande woning. Wanden bestaan uit een houtenskelet en moeten worden geïsoleerd zodat er een rc waarde van 5 is, stootvaste osb platen worden dan geplaatst en 9 mm gipsbeplating er tegenaan. Uitbouw graag in augustus plaatsen.

Dakkapel achterzijde realiseren

Hierbij een offerte aanvraag voor een keralit dakkapel met een breedte van 440cm. Knieschot zit nu op 100cm, deze willen we over de gehele breedte van 510cm naar achteren verplaatst hebben zodat we meer vloeroppervlakte krijgen. Gewenste stahoogte is 240/250cm. Graag met 4 gelijke ramen met roedes in de ruit verwerkt (9 vakjes per raam), alle 4 draai/kiep ramen met horren, geen ventilatieroosters. Kleur dakkapel antraciet, kozijnen ral 9001 buitenkant en ral 9016 binnenkant. Ook een elektrisch rolluik (kleur antraciet) over de gehele breedte dakkapel en een minirooftop airco op het dak. Aan de achterzijde is in principe geen vergunning nodig (tot 1.75 m hoog vergunningsvrij).

Partners

Partners van Casius