Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie vanwege burenlawaai:

Geluidsisolatie vanwege burenlawaai

Ik ben op zoek naar een vakman voor geluidsisolatie in woningen. In mijn rijhuis heb ik heel veel last van de tv en andere luchtgeluiden van de buren en heb een vakman nodig die met oplossingen komt.
Onze klant uit Molenhoek (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie vanwege burenlawaai uit heel Nederland:

Geluidsisolatie in plafond spuiten

Het plafond moet beter isolerend worden gemaakt, vanwege geluid naar boven. Ik wil graag dat er een vakman langskomt om te kijken naar wat de situatie is.

Isoleren van een hellend dak

Ik zoek een partij die mijn zolder dak kan isoleren. Het schuine dak van de zolder/slaapkamer bestaat nu uit een soort isolatieplaten met boord aan onderkant en regels op bovenkant en daarop de dakpannen. Het huis staat vlak langs een doorgaande weg en het verkeer is zeer luid hoorbaar. Vanwege beperkte ruimte/hoogte aan de binnenzijde zijn we ook benieuwd naar de mogelijkheden om aan de buitenzijde van het dak de geluidsisolatie aan te laten brengen. De dakpannen zelf kunnen naar verwachting hergebruikt worden. Het zou gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 50 m2.

Ventilatierooster plaatsen

Wegens het ontbreken van een standaard ventilatiemogelijkheid wil ik graag een ventilatierooster Duco rooster laten plaatsen in een raam met een houten kozijn en dubbel glas. Vraag is nog even in onder of bovenraam. Ruitmaat is circa. 84,5 cm breed bij 73,8 cm hoog (uitgaande van bovenraam). Ventilatierooster met geluidsisolatie vanwege de ligging aan de weg zou fijn zijn. Afhankelijk van de prijs. Project omvat zowel het plaatsen als het leveren van de materialen. Benieuwd naar de prijs.

Geluidsisolatie aan laten brengen

Wij willen graag de tussenmuur van circa 8,5 x 2,6 meter tussen ons en de buren laten isoleren voor geluid, vanwege gehorigheid. Daarbij dreunen voetstappen van de andere kant flink door (gedeelde betonplaat), dus eventueel ook kijken of en wat er aan de vloer gedaan kan worden.

Geluidsisolatie vanwege snackbargeluiden

Ik woon in een appartement uit 1902. Ik woon boven een snackbar. Dit brengt erg veel geluid met zich mee. Vooral de speakers in het plafond zorgen voor overlast. De holle vloer van 20 cm dient als een versterkende klankkast. Het vloeroppervlakte is ongeveer 50 m2.

Geluidsolatie-wand plaatsen

Vanwege nachtelijk geluidsoverlast van de buurman wil ik graag laten beoordelen welke manieren er zijn om de enkel-steens tussenmuur te laten voorzien van geluidsisolatie. De muur is 7.20 x 2.60 meter groot.

Geluidsisolatie aanbrengen vanwege overlast

Op de eerste etage van een rijtjeswoning willen we twee slaapkamers beter isoleren tegen geluidsoverlast van onze buren. Het gaat om een woning uit de jaren 60, de overlast komt slechts van één kant. Overlast bestaat uit het kunnen horen als de buren praten, stekkers in de muur steken, lampen aan en uitzetten, dingen op hun kastje zetten, kastjes dicht doen, naar het toilet gaan en de rolluiken naar beneden doen. Slaapkamer 1 - muur ong. 3,5 meter breed met 1 stopcontact Slaapkamer 2 - muur ong. 4 meter breed met 2 stopcontacten Hoogte, standaard, waarschijnlijk zo'n 2m50. Vriendelijk dank alvast

Geluidsisolatie aanbrengen vanwege honden

Ik wil minder van het geblaf van de honden van de buren horen.

Zoldervloer isoleren vanwege geluid

Onze zoldervloer is heel erg gehorig. Het is een dikke vloer zonder geluidsisolatie. Wij willen daar nu een (slaap)kamer maken ivm gezinsuitbreiding maar daarvoor moet hij echt goed geïsoleerd zijn omdat wij allemaal lichte slapers zijn. Zwevende vloer op opvullen? Ik weet het niet en heb even goed advies nodig over de impact en de kosten. Het is een spoedklus want in de week van 5 september wil de aannemer met de rest beginnen.

Zolder tot geluidsstudio maken

Het gaat om een zolder van 3.30 x 4 m. Schilderen plafond en stucen en schilderen muren (gipslaag met schimmelplekken, vanwege lekkage dak, wat inmiddels is hersteld). Vervangen van een dakraam voor een simpel kantelraam (kunststof). Vloer- en muur geluidsisolatie tegen bas en hogere tonen. Graag advies van de vakman wat mogelijk is.

Partners

Partners van Casius