Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie:

Geluidsisolatie

Ik heb urgent geluidsisolatie nodig. Ongeveer 60 m2. Onder pakket zit geluidsdemping, daaronder zit houten vloer met balken, daaronder zit een laag steen wol. Er is 10 tot 15 cm ruimt om op te vullen met GELUIDSWERENDE KORRELS OF VLOKKEN. Wie kan dat doen bij ons. We zorgen dat de vloer (pakket) eruit kan!
Onze klant uit Maastricht (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie uit heel Nederland:

Trap geluidsisolatie

Gaat om een trap van 30 treden van ongeveer 1.20 breed. Ligt nu tapijt maar trap geeft nu teveel geluid voor de onderbuurvrouw. Er zit een kwartslag draai in bij de laatste 5 treden.

Geluidsisolatie in de woning aanbrengen

Wij willen graag in de spouwmuren tussen ons en onze buren aan beide kanten geluidsisolatie aan laten brengen.

Geluidsisolatie muren

Ik wil een woonkamermuur op de b.g. en een slaapkamermuur op de eerste verdieping geluidsdicht laten isoleren. De muren zijn van beton en er zit een nieuwe laminaatvloer vast aan deze muren. De woonkamermuur heeft een oppervlak van ca. 28,5 m2 en de slaapkamermuur een oppervlak van ca. 8,1 m2. Ook moeten de stopcontacten en schakelaars aangepast worden.

Het realiseren van een voorzetwand voor geluidsinformatie

Mijn werkplaats is gebouwd tegen de muur van de buren. Tegen de buitenmuur is rechtstreeks under layment bevestigd. Ik wil tegen c.q. voor die wand geluidsisolatie aanbrengen dat vervolgens afgewerkt moet worden met under layment. Dit om bijvoorbeeld geluidshinder van afzuiging, zaagtafel e.d. te voorkomen. De wand is 12,35 meter lang en 2,42 meter hoog, circa 30m2. De wand is 5cm dik, dus graag advies over het beste rendement voor geluidsisolatie.

Geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor geluidsisolatie in de vloeren. Wij willen van de zolder een slaapkamer maken. De vloer is heel gehorig en iedere stap dreunt door in de verdieping eronder. Ook kraken op sommige plekken de vloeren, helpt geluidsisolatie dat ook verminderen? we hebben een huis uit 1953 met houten vloeren. onze zolderverdieping is ongeveer 40 vierkante meter.

Geluidsisolatie in plafond spuiten

Graag hadden wij geluidsisolatie aangebracht tussen het plafond van de woonkamer en de vloer op de bovenverdieping. in de woonkamer zit een spanplafond en op de bovenverdieping zijn houten vloeren. de oppervlakte totaal is ongeveer 65m2. graag hadden we informatie en een prijsopgave.

Dak isoleren

Vrijblijvende offerte voor geluidsisolatie 'zolderkamer'. Meer specifiek een opbouw boven garage/ keuken aanbouw. Binnenzijde is reeds afgewerkt vandaar interesse in vrijblijvende offerte voor isolatie langs buiten. Oppervlakte dak ongeveer 80 m2. Bestaande dakbedekking (dakpannen) terugplaatsen.

Voorzetwand realiseren voor geluidsisolatie

Een geluidsisolerende voorzetwand voor stenen muur van normale dikte, voorzetwand akoestisch ontkoppeld van muur. Het gaat om luchtgeluid van de buren en visa versa. De muur is ongeveer 8 x 2.45. Er zijn ook Houten vloeren en plafonds ter illustratie

Geluidsisolatie aanbrengen in de woonkamer

Oude hoekwoning (bj +/-1905) waarvan ik de woonkamer graag wil isoleren tegen burengeluid. Het gaat om 1 wand van 2,30 meter hoog en 5,5 lang.

Geluidsisolatie aanbrengen in een bovenwoning

Wij wonen in een jaren 30 bovenwoning en willen geluidsisolatie aanbrengen. Beneden buurvrouw geeft aan veel last te hebben van contactgeluid. Momenteel hebben we ondervloer (speciaal voor bovenwoning) en laminaat. We zijn benieuwd naar de geluidisolatie mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius