Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Maastricht of directe omgeving.

1285 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: nieuwbouw dak isoleren met spuitisolatie, gehele benedenwoning isoleren, kantine isoleren, zoldervloer isoleren met cellulose isolatie, fabriekshal met een puntdak van asbestplaten met pur isoleren, geisoleerd plat dak, gevels isoleren, plat dak isoleren, isolatiebehang aanbrengen, geluiddicht isoleren van een bar, plafond isoleren, geluidsdicht isoleren huis, isoleren voormalig schoolgebouw, schuimbeton in de kelder aanbrengen, isoleren binnenkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Maastricht:

Geluidsisolatie

Ik heb urgent geluidsisolatie nodig. Ongeveer 60 m2. Onder pakket zit geluidsdemping, daaronder zit houten vloer met balken, daaronder zit een laag steen wol. Er is 10 tot 15 cm ruimt om op te vullen met GELUIDSWERENDE KORRELS OF VLOKKEN. Wie kan dat doen bij ons. We zorgen dat de vloer (pakket) eruit kan!

Dak isoleren tegen geluid

I would like to receive à quote to insulate the pitched roof against external sound noise. I suspect that the current insulation is not good and that the roof is functioning asàdrum amplifying the sound. It is one large single pitched roof of about 50sq metres if I had to guess.

Dak isoleren

We willen het dak isoleren. Het gaat om een half vrijstaand huis, bouwjaar 1960. Alles is al gestript. Er komt nog een nieuwe dakkapel en een dakraam. De afmetingen van het dak weet ik niet. Kan de vakman dit voor mij opmeten?

Zolderdak isoleren

Zolderdak isoleren (binnenkant) De zolder heeft een slaapkamer die onder het dak gebouwd is, met een dakkapel. Dit deel van het dak is al geïsoleerd. Het beperkte overige deel is nog niet geïsoleerd, ongeveer 20 m2. Dit is opslagruimte en er staat een HRr ketel. Isolatie enkel met PUR ZONDER HFK's. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 20 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak

Plafond isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Betreft een woning uit 1935 en bevind zich boven een kapperszaak. Er komt veel stemgeluid van onder. In overleg met eigenaar van de kapperszaak willen we het plafond van de kapperszaak (ongeveer 35m2) laten isoleren tegen luchtgeluid. Wat is het doel van de plafondisolatie? : isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? : gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes.

Dakkapel isoleren

De dakkapel van binnenuit en de zijwanden isoleren met pur spuitisolatie. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak: 10 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden: hellend dak

Sedumdak plaatsen

Ik zoek een partij die op de uitbouw een sedumdak kan plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 100 m2. Het dak bevind zich boven de eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Isoleren van een appartementencomplex

Het betreft het isoleren van een appartementencomplex uit 1980 met hellend dak van (6 appartementen, VvE) met een oppervlakte van circa 446 m2. De huidige spouwisolatie volstaat niet.

Hellend dak isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? Minder dan 30 m² Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 70 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een huis uit de jaren 50.

Het isoleren van een plafond

Ik zoek een partij die het plafond van een kamer in mijn woning kan isoleren. Het plafond heeft een oppervlakte van 6,5 m2 welk geïsoleerd moet worden, zodat de bovenburen geen overlast van mijn muziek ervaren. Het moet goed, maar simpel afgewerkt worden.

Zolder isoleren met zolderisolatie

Graag wil ik een afspraak met iemand maken over zolderisolatie. Ik weet nog niet welke isolatie ik wil. Het dak is 80 m2. Ik weet niet of ik dit van binnen of buiten moet doen.

Schuin dak isoleren

Nog niet geïsoleerd schuin dak van de zolder, oppervlakte 200 m2. Er zal wel al een dakkapel geplaatst zijn aan een zijde. De isolatie moet goed zijn, aangezien het een slaapkamer wordt. Isolatie met een zo hoog mogelijk rendement graag.

Schelpenlaag in de kruipruimte

Ons huis is al met tempex aan de onderkant van de vloer geïsoleerd. Mogelijk kan een schelpenlaag nog iets extra bijdragen aan temperatuur en vocht. Deze moet aangelegd worden in de kruipruimte. Wij willen namelijk een vloerverwarming aanleggen en we zien dat de isolatie nog niet goed genoeg is.

Zolder isoleren

Ik wil een schuin dak isoleren van ongeveer 60 m2. Bouwjaar woning 1974. Er is nu geen isolatie aanwezig, nieuwe isolatie aan de binnenkant komen.

Dakisolatie van buitenaf

Daar de zolder van binnenuit is opgeknapt zoek ik een oplossing om het pannendak (van buiten af) beter te isoleren. Het dak is circa 40 m2. Wat is uw advies? En wat zijn de kosten?

Geluidsisolatie aanbrengen vanwege overlast

Op de eerste etage van een rijtjeswoning willen we twee slaapkamers beter isoleren tegen geluidsoverlast van onze buren. Het gaat om een woning uit de jaren 60, de overlast komt slechts van één kant. Overlast bestaat uit het kunnen horen als de buren praten, stekkers in de muur steken, lampen aan en uitzetten, dingen op hun kastje zetten, kastjes dicht doen, naar het toilet gaan en de rolluiken naar beneden doen. Slaapkamer 1 - muur ong. 3,5 meter breed met 1 stopcontact Slaapkamer 2 - muur ong. 4 meter breed met 2 stopcontacten Hoogte, standaard, waarschijnlijk zo'n 2m50. Vriendelijk dank alvast

Geluidisolatie in vloeren aanbrengen

Ik wil graag de houten vloeren meer isoleren tussen 3 etagewoningen met houten tussen vloeren onderling. De bovenste woning zou aan bovenzijde geïsoleerd moeten worden, bij de begane grond woning moet de isolatie gevonden worden via het plafond. Waarbij de 1e etage een houten vloer heeft op verende laag. De ruimte tussen de balken is gevuld met steenwoldekens. De bovenste en benedenwoning is in oktober leeg. De eerste etage is bewoond en wil ik zo veel mogelijk vanaf blijven. De bovenste etage betreft 45 m2 vloer en de begane grond is 55 - 60 m2.

Kruipruimte met matten isoleren

Wij hebben de matten voor het isoleren van de kruipruimte al in huis, maar deze dienen nog geplaatst te worden. De kruipruimte is ongeveer 8.25 x 3.5 meter. De kruipruimte is 79 cm hoog. De vloer is van hout waarop de matten gespijkerd kunnen worden. Mogelijk kan er een handje geholpen worden.

Geluidsisolatie vanwege overlast

Ik wil graag iets laten doen aan mogelijk geluidsoverlast van de buren naast ons in de woonkamer en slaapkamer van een jaren '60 huis. Tevens wil ik dat de buren mij minder goed horen als ik gitaar speel of zing. De woonkamer is 7 meter lang en de slaapkamer 3.50 meter, de hoogte zal 2.50 meter zijn? Standaard dus. Kunt u mij de kosten hiervan laten weten?

Isoleren tegen geluidsoverlast van bovenburen

Graag zoek ik een oplossing voor het geluidsoverlast van de bovenburen. Ik woon in appartement en heb last van loop/stampgeluiden van de bovenburen. Daarnaast kan ik hele gesprekken volgen. De eigenaresse van mijn appartement is ook eigenaresse van de bovenwoning. Nu kan ik twee dingen doen, iets aan het plafond doen of vragen aan de eigenaresse om iets aan de vloer te doen in het appartement boven ons. Boven in het appartement ligt reeds laminaat, waarschijnlijk ligt daar geen goede ondervloer. Hoeveel kost het als je onder een bestaande vloer een ondervloer laat plaatsen. Ik heb de eigenaresse hier over gesproken en ze wil wel een oplossing zoeken, alleen moet het niet te veel gaan kosten.

Plafond- en vloerisolatie aanbrengen

Ik heb een offerte nodig voor de plafond- en vloerisolatie. Het huis dat we gaan kopen is gebouwd is in 1955 gebouwd en is 84 vierkante meter. Er zijn 2 verdiepingen met ertussen een houten verdiepingsvloer. Het dak op de eerste verdieping is bedekt met bitumen en heeft een lichte helling. Op beide verdiepingen het plafond isoleren. Op de begane grond de vloer isoleren. Het voorste deel van de vloer heeft een kruipruimte, ongeveer 24 m2. Het andere deel is volgestort met beton. De sleuteloverdracht zal eind juli of begin augustus zijn. Graag eerst een indicatie van kosten.

Spouwmuurisolatie aanbrengen

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie in een halfvrijstaande woning, oppervlak muur +/- 100 m2. Indien mogelijk isolatie van kruipruimte (erg laag) +/- 32m2

Zijgevel van hoekwoning isoleren

Zijgevel hoekwoning isoleren, bouwjaar 1964. Oppervlakte is ongeveer 45 m2. Hoogte tot de nok is 7 meter en de diepte van de woning is ongeveer 8 meter.

Dakisolatie binnenzijde

Ik ga een flat kopen op de bovenste verdieping. Het dak is niet geïsoleerd. Ik wil dat aan de binnenzijde laten doen. De oppervlakte van de flat is circa 76 m2. Het betreft een plat dak. Woonkamer / 2 slaapkamers / keuken / badkamer / wc en hal. Welke isolatie platen past u toe? (dikte? / soort isolatie). Hoe wordt de isolatie bevestigd? Worden de zijkanten afgeschuimd? Wat monteert u ivm condens? Worden de plafonds gestukadoord? Wat past u toe in de badkamer en keuken? In uw prijs dient opgenomen te zijn oa: Levering alle materialen oa: Isolatie materiaal / bevestigingsmateriaal / antiecondensmateriaal. Montage van alle materialen en stucwerk. Uw prijs dient inclusief BTW te zijn. Referenties van soortgelijk werk opgeven.

Isoleren berging

Het isoleren van wanden en plafond van enkelsteens berging van 3 bij 2,5 meter. Wij gaan daar een 2de hands keuken in plaatsen.