Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Landgraaf of directe omgeving.

329 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: gevel isoleren en stucen, buiten-isolatie van een bedrijfspand, buitenzijde woning isoleren, het thermisch isoleren van de buitengevel en zolder, kruipruimte vullen met schuimbeton, geluidsisolatie in plafond spuiten, bungalow isoleren, circa 125 m2, geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren, isoleren vloer kruipruimte, isoleren plafond, isoleren van de vloer., puntdak isoleren en afwerken, garage geluidsdicht laten maken, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, isoleren binnenkant dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Landgraaf:

Geluidsisolatie bovenwoning uit 1953 met houten vloeren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor geluidsisolatie in de vloeren. Wij willen van de zolder een slaapkamer maken. De vloer is heel gehorig en iedere stap dreunt door in de verdieping eronder. Ook kraken op sommige plekken de vloeren, helpt geluidsisolatie dat ook verminderen? we hebben een huis uit 1953 met houten vloeren. onze zolderverdieping is ongeveer 40 vierkante meter.

Geluidsisolatie in plafond spuiten

Graag hadden wij geluidsisolatie aangebracht tussen het plafond van de woonkamer en de vloer op de bovenverdieping. in de woonkamer zit een spanplafond en op de bovenverdieping zijn houten vloeren. de oppervlakte totaal is ongeveer 65m2. graag hadden we informatie en een prijsopgave.

Advies en het aanbrengen van geluidsisolatie in woning

ik woon in een twee onder een kap en heb minimale inrichting in de woonkamer. Buren kunnen mijn telefoongesprekken, bij normaal stemgebruik, volgen. Ik denk via het betonnen gedeelde vloer en plafond. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Vloer isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: In onze nieuwe woning bouwjaar 1970 willen we een tegelvloer met vloerverwarming en vloerisolatie laten leggen. De oorspronkelijke woning van ongeveer 65 m2 heeft een kruipruimte, de aanbouw van ongeveer 20 m2 niet. De bedoeling is om de vloerverwarming als enige verwarming beneden te laten functioneren. De muren willen we ook laten isoleren en het dak is geïsoleerd. We krijgen op 16 mei de sleutel en zullen uiterlijk 2 juli intrekken i.v.m. de verkoop van onze huidige woning.

Thermische plafondisolatie aanbrengen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m². Wat is het doel van de plafondisolatie? Thermisch isoleren. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat hier om een onderdoorgang van een woning. Ongeveer 35 vierkante meter.

Buitenmuren van de garage isoleren

De buitenmuren van de garage blootleggen, het onderste deel (tot en met maaiveld) voorzien van teer en isolatiefolie en de aarde weer terugzetten. Ik stel uw bezoek op prijs. Net over de grens bij Landgraaf.

EPS HR++ parels aanbrengen

Ik heb voor een oppervlakte van 75 vierkante meter grijze parels nodig. Wat gaat mij dit kosten inclusief levering naar Landgraaf?!

Geluidsisolatie tussen boven- en benedenwoning

Het huis is in tweeën gespitst, het gaat hier om een boven en beneden appartement. Wij hebben erg veel last van bovenwoning. Als zij lopen, zorgt dit voor een dof, trillend geluid. Het is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar. Verder hebben wij geen last van geluiden. Er is een conflict ontstaan met bovenburen hierdoor. Zij willen eigenlijk niet hun vloer beter gaan isoleren, omdat zij dit teveel geld en teveel gedoe vinden. Zij geven aan dat wij het plafond beter moeten isoleren. Dit is naar onze mening al goed geïsoleerd. Wij zouden graag een specialist spreken die advies kan geven hierover. Hopelijk kan het dan vanuit de VvE geregeld worden.

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ik wil graag iets laten doen aan de geluidoverlast van mijn buren naast ons. Het gaat om onze woonkamer die grenst aan hun woonkamer.

Geluidsisolatie op plafond aanbrengen

Ik wil graag geluidsisolatie aan laten brengen op het plafond.

EPS-korrelisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Het betreft het isoleren van 28 m2 kruipruimte. Deze is alleen bereikbaar via de oprit. En dan inspuiten. Kan ook zonder grondwerk of boren aangenomen worden. Graag prijs voor EPS isolatie inspuiten.

Kruipruimte volledig laten isoleren

Kruipruimte volledig isoleren. Het gaat zowel om de bodem van de kruipruimte als onderkant van de betonnen vloer van het woongedeelte en de zijkanten van de ruimte. Het huis is uit 1984, de kruipruimte is 75 cm hoog en de woonoppervlakte betreft 120 m2. Graag advies over de mogelijkheden.

Isolatie in spouwmuur plaatsen

Het betreft het isoleren van de spouwmuur. De voor- en achtergevel dienen aangepakt te worden. Hoeveel m2 dit precies is durf ik niet aan te geven.

Het gehele huis willen spouwmuur ...

Het gehele huis willen spouwmuur isolatie.

Het isoleren van een bestaande spouwmuur

Het isoleren van een bestaande spouwmuur