Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak van bungalow isoleren:

Dak van bungalow isoleren

Bestaand plat dak van een bungalow isoleren van buitenaf. Grootte 130 vierkante meter.
Onze klant uit Klimmen (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak van bungalow isoleren uit heel Nederland:

Verbouwing van een vakantiehuisje

Het gaat om een verbouwing van een recreatiewoning van nu ongeveer 55 m2. Hier willen we een deel aan laten bouwen van ongeveer 20 m2 en de indeling moet wat anders. Het betreft een houten bungalow in vrij goede staat met een zadeldak bedekt met pannen. De werkzaamheden: - Zie plattegronden met wijziging van indeling en aanbouw. - Zie de foto voor een indruk van de bedekking aan de buitenkant: hout. De aanbouw zou evt. Ook van steen kunnen, afhankelijk van het prijsverschil. - De nieuwe muren en ramen zo isolerend mogelijk. Idem w.b. het nieuwe dak. - Aanleg CV en als het niet te prijzig is aansluiting op de gasnet (werkt nu met een grote tank). - In plaats van een gaskachel, een houtkachel in de hoek van de woonkamer. - Nieuwe keuken (wel op zelfde plek): aansluitingen en gereed maken voor plaatsing (doen we zelf). - Nieuwe badkamer (wel op plek waar aansluiting zit): betegelen, plaatsen douche, wastafel, toilet (zie plattegrond). Ik hoor het graag indien u meer details/omschrijving wenst om een kostenindicatie te kunnen geven. We zien uit naar uw offerte. Dank alvast en hartelijke

Hellend dak laten renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) Circa 100 m2. Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Pannen verwijderen, dakbeschot verwijderen, vanaf de gordingen nieuwe geïsoleerde panelen leggen met daarop weer de bestaande pannen, bungalow model woning, ca 10 mtr breed, dakhelling ca 4 mtr, hierin 3 dakkapellen.

Zadeldak op bungalow en de verdieping indelen

Wij willen een zadeldak prefab laten plaatsen op een kleine bungalow met bitumen dak, nu ca 15 graden glooiend naar het midden, 7.70 meter x 8 meter. Op het zadeldak, wegens privacy, geen dakkapel, ramen enkel op de rechte zijden. Binnen in plaatsen van een trap naar boven, aanleggen 2 slaapkamers met badkamer en het geheel voorzien van leidingen, goede isolatie, en vloerverwarming.

Plat dak van bungalow renoveren en isoleren

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Bitumen of Roofing, EPDM Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering)? 125 m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Nee Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft een geschakelde bungalow met 2 daken op de begane grond en 1 dak opbouw. Bouwjaar 1992 onderdeel van de Bouw Rai Almere. Het is een bitumen dak met grind. Vorig jaar een kleine lekkage bij de regen afvoer op de begane grond, dit is verholpen. Op de dak opbouw lichte condens? Vorming in het plafond nu te zien. Het is tijd om het dak te vervangen daarom denk ik er over na om het dak ook gelijk goed te isoleren om voor bereid te zijn op de toekomst. De dakopbouw heeft aan 3 zijden glasplaten en een zijde is metselwerk. Graag een offerte voor wat mogelijk is op dit dak.

Luchtwarmtepomp installeren

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een nieuwbouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Nieuwbouw hsb bungalow van 145 m2 met een 76 m2 woonkamer en keuken en 3 slaapkamers van 15 m2. Rc waarde gevel 6. 7 en dak 6.0

Schoorstenen laten verwijderen

Twee maal een gemetselde schoorsteen verwijderen op het dak. Aan de voorzijde en achterzijde van het huis, en tevens in het huis zelf, en afvoeren van het puin. Begane grond en eerste verdieping van een bungalow. De nokhoogte zal tussen de vijf en zes meter zijn. Het zijn schoorsteenblokken. De achterste schoorsteen staat wat lager. Er zijn reservepannen om het dak te dichten.

Houtskeletbouw huis laten bouwen

Graag zou ik een houtskeletbouw huis willen laten bouwen in klassieke stijl. Het gaat hier om type bungalow, 3 slaapkamers ongeveer 20, 16 en 14 m2, woonkeuken ongeveer 20 m2, woonkamer ongeveer 30 m2 en badkamer ongeveer 10 m2. Aan voor en achterzijde veranda ca 3 meter diep. Dak ca. 30 graden ivm zonnepanelen. Verder laat ik door u zelf bepalen de exacte indeling zodat het een mooi geheel zal worden.

Plat dak isoleren van de buitenkant

Plat dak aan de buitenkant isoleren. Semi bungalow. Enige lekkage geweest. Huis is circa 40 jaar oud. Graag goed advies na bezichtiging.

Haard en rookafvoer plaatsen

Onze wens is een houtkachel te plaatsen in onze houten bungalow. Er is geen rookafvoer aanwezig, deze zal ook aangebracht moeten worden. Onze bungalow is gelijkvloers met een schuin dak voorzien van een plaatstalen dak. Eventueel gewenst: opname ter plaatse.

Asbest verwijderen en afvoeren

Asbest vewijdering bovenvedieping bungalow 900*1100cm (2*550cm schuin dak) en asbest verwijderen van dakbeschot garage , schuin dakvlak van 900cm*400cm (2*2m schuin puntje) ook afvoeren van asbest en schoon opleveren