Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak isoleren:

Dak isoleren

Ik heb een schuin dak met authentieke balken. Net vernieuwd. Ik wil het graag laten isoleren aan de binnenkant. Het dak is 120 m2.
Onze klant uit Kerkrade (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak isoleren uit heel Nederland:

2 dakramen ,1 buitendeurkozijn + deur laten plaatsen

Gaarne verzoek ik je offerte te maken voor het uitvoeren van de navolgende werkzaamheden: 1. Het leveren en compleet wind- en waterdicht plaatsen van 1 stuks Velux Uitzettuimelvenster dakraam GPL MK04 ( afm.: 780 x 978mm) grenen hout wit gelakt in het achtergevel pannen dakvlak van het zadeldak op de 2e verdieping trappenhuis. uitvoering : handbediend, buitenafwerking aluminium,Beglazing: Topcomfort tripleglas incl.easyclean en antidauw. Extra een Velux insectenho Het betreft : De dakbetimmering tussen gording en plafond en tussen muur en kastpartij een vlak van ca 1500 mm x 1100mm hoog uitnemen om plaatsing van het vensters mogelijk te maken. Na plaatsing van het venster deze rondom haaks aftimmeren met waterbestendige gipsplaat van voldoende dikte. Het dakvlak rondom het geplaatste dakvenster als mogelijk Rc 3 isoleren met toepassing van de nodige lucht en vochtdoorlatende folie. Na isolatie de dakvlakjes aftimmeren met waterbestendige gipsplaat, onderlinge aansluitingen glad geseald en sausklaar Aansluitingen rondom afkitten met witte overschilderbare kit. Buitenzijde pannen op perfecte wijze aansluiten opzet dakraam Afkomende en restmaterialen mee te nemen / af te voeren De afkomende hele pannen kunnen in de tuin worden gelegd Na gereed komen werkzaamheden de werkruimten netjes, opgeruimd achterlaten Dakraam bijkeuken Het leveren en plaatsen van een vlak daklicht in het dak van de bijkeuken. Merk : Velux Type : Vlakglas koepel vast CFP Afm.: br. 1000mm x Lng : 1500 mm Uitvoering Binnenzijde : 9010 (wit) Beglazing : 4mm thermisch gehard glas, + HR++ gelaagd veiligheidsglas inclusief geïsoleerde EPS opstand en inclusief de Velux afwerkstrips voor een goede aansluiting op de bestaande bedekking. (Zie de Veluxsite) Daklicht dient te voldoen aan hoge eisen op gebied van isolatie, luchtdichtheid en voorkomende belastingen en een hoge geluidsreductie voor zowel regen als omgevingsgelui Inbraakwerendheid RC2

Dak isoleren

Ons huis heeft een deels plat dak, deels schuin. We overwegen een dakkapel te laten plaatsen in het schuine deel. Er is nog een kleiner schuin deel waar zeker geen dakkapel komt. Plat dak is zo'n 5,5 x 4 m met bitumen erop, bitumen ligt op vloerdelen (houten plank). We hebben tevens een spouwmuurisolatie offerte liggen, 35 m2 EPS parels 18 mm, spouwdiepte max 6 cm incl spouwafscheiders. Misschien kan er een combinatie opdracht van gemaakt worden. Indien mogelijk willen we profiteren van de RVO subsidie.

Dak isoleren en nieuwe bitumen aanbrengen

Huidige platte dak van bijkeuken, garage (en carport) heeft een bitumen dakbedekking. Graag isoleren met isolatieplaten van 3 cm dikte en afdekken met nieuwe bitumen. Het gaat om ongeveer 50 m2 dakoppervlakte maar dit is inclusief de carport.

plat dak vanaf buiten isoleren met XPS

Bestaand plat dak vanaf buiten isoleren met XPS. Dakbedekking is nog goed, er ligt nu alleen grind op het dakje cq 1 meter bij 3 meter.

Dak isoleren en nieuwe pannen en goten plaatsen

Wij willen ons dak ongeveer 70m2 van buiten af laten isoleren en pannen vervangen voor keramische nieuwe bijvoorkeur kunstofgoten en windveer. Staat nu een dakkapel van 3.5mtr

Dak isoleren en dakpannen plaatsen

Wil graag mijn dak isoleren en dakpannen laten plaatsen. Daarna wil ik ook nieuwe kunststof dakgoten, lengte van mijn huis is 7,5 m en lengte 13 m. Oppervlakte van het dak zal ongeveer 32 m2 zijn.

Dak isoleren

Ik wil het dak laten isoleren langs buiten. Svp offerte met en zonder vervanging dakpannen. Betreft puntdak aan einde van rij met ‘knik’ bij aansluiting op dak buren. Zie google street view, ik kan ook foto’s sturen. Oppervlakte niet bekend. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Sneldekkers vervangen voor nieuwe dakpannen en isoleren

Onze tussenwoning is de middelste uit een rij van 9 huizen (1982) en het dak is toen aangelegd met betonnen sneldekkers, die nu behoorlijk aan het verweren zijn. De nok zit niet in het midden en de achterzijde (oostkant) loopt door tot bovenzijde begane grond. (Voorzijde heeft op de 1e verdieping wel een rechte gevel). In de dakgoot aan de achterzijde (en op het schuurdak) ligt ook altijd zand/gruis van de pannen. De isolatie is ook niet erg dik en het folie is aan het verteren. Wij overwegen om het hele dak, maar in ieder geval de lange achterzijde, te laten vernieuwen en opnieuw te isoleren. Sommige van de buren hebben het er ook steeds over dat er iets moet gebeuren. Wij hebben sinds kort op de 1e verdieping aan de achterzijde over de hele breedte van de woning een nieuwe dakkapel. Ik schat de te vernieuwen vierkante meters dakpannen aan de lange achterzijde daarom op circa 30 m2. Over 4 weken worden er aan de achterzijde ook nog zonnepanelen geplaatst dus graag advies van een dakdekker hoe hier mee om te gaan wanneer alle pannen vervangen gaan worden. De kans is groot dat meerdere buren in onze rij meteen mee doen want hebben hetzelfde probleem.

Dak isoleren

Het is een standaard pannendak. Bouwjaar huis 1973. Ik wil het dak vanaf de buitenkant isoleren. Het gaat om 50 a 60 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Bestaand tuinhuis verbouwen

Graag zou ik bij u een offerte willen opvragen voor het verbouwen van mijn reeds bestaande tuinhuis. Mijn tuinhuis bestaat nu uit een circa 4x2,5,x2,5 groot tuinhuis met betonnen vloer en betonnen prefab wanden. Ik zou graag een kantoor / opslag / speelhoek willen maken van mijn tuinhuis (dus isoleren van vloer / wanden, plaatsen ramen en plaatsen nieuw dak (nu bestaande uit golfplaten). Ik hoor graag van u.

Partners

Partners van Casius