Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Kerkrade of directe omgeving.

368 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds garage en bergingsgangen isoleren, zolder isoleren, binnenmuren isoleren met voorzetwanden en kruipruimte isolatie, gevels van binnenuit isoleren, isoleren platte dak, advies isolatie en uitvoer, kantoorruimte isoleren, parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie, opspuiten van 5 kruipkelders, isoleren spanplafond en afwerking, praktijkruimte isoleren, geluid isolatie aanbrengen in een kamer, schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie, dak isoleren, gehele plafond van appartement geluiddicht isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Kerkrade:

Het isoleren van zolder/dak

Het gaat om het isoleren van de zolder/binnenkant dak. eigen woning, ca.70j oud. Het is een pannendak, met houten planken beslagen, met uitstekende balken. 3.70 / 3.20 lengte x 2 dus beide dakdelen. Graag het verschil tussen wol en hennep toegelicht in de opgave. Voorkeur gaat uit naar, hennep als milieuvriendelijk materiaal.

Het vanuit binnen isoleren van een schuin dak

Ik zoek een isolatiespecialist die het puntdak van mijn 2-onder-1-kap-woning kan isoleren vanuit binnen. Dit moet gebeuren met pir-platen. Het dak is ongeveer 60 tot 70 m2 groot en er is ook een dakkapel aanwezig. Na het isoleren dient het te worden afgewerkt met gipsplaten.

Dak isoleren

Ik heb een schuin dak met authentieke balken. Net vernieuwd. Ik wil het graag laten isoleren aan de binnenkant. Het dak is 120 m2.

Zolderdak isoleren

Wij willen van een zolder 3 slaapkamers die nieuw gebouwd worden, isoleren. De wanden en het dak. Er moet 52 m2 geïsoleerd worden. Daarnaast wil ik de buitenmuren ook isoleren. Het zijn 3 kanten, en van 1 kant moet de helft geïsoleerd worden. Ongeveer 50 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Houten vloer isoleren

Het betreft het isoleren van de houten vloer tussen de bovenwoning en een winkelruimte, welke laatste verbouwd gaat worden tot appartement. Het gaat voornamelijk om geluidsisolatie, maar ook thermisch. De totale oppervlakte is ongeveer 180 m². Momenteel zit er in de winkel voor het grootste deel een systeemplafond, welke er uit gaat.

Puntdak isoleren

Volgend voorjaar willen wij de zolder gaan verbouwen. Hierbij zal het dak geïsoleerd moeten worden. De zolder is 6 meter breed en de nok is 3 meter hoog. In het puntdak komen aan beide zijde een dakkapel. De afwerking zullen wij zelf gaan verzorgen.

Isoleren plat dak

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Minder dan 30 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: 13 m2 isoleren plat dak.

Dak van binnenuit laten isoleren

Graag wil ik mijn dak van binnenuit laten isoleren. Ik het het huis recent gekocht. Door de vorige bewoners zijn wel de pannen wel vernieuwd recent, alleen de binnenkant is niet gedaan. Er zitten goeie asbest platen aan de binnenkant. En graag wil ik op de zolder ook nog 2 dakramen laten plaatsen.

Zolder isoleren en aftimmeren

Onze zolder is op dit moment totaal niet geïsoleerd. Deze zou bekleed moeten worden isolatiemateriaal en een frame om daar later gipsplaten tegengaan te zetten. De zolder loopt schuin op met een maximale hoogte, nok, van 4 meter. Op dit moment zijn alleen de standaard balken aanwezig en zijn er nog geen dwarslatten of andere voorbereidingen getroffen. In totaal zal er ongeveer 45 m2 geïsoleerd moeten worden. Graag zou ik schatting van de kosten willen ontvangen.

Plafond isoleren tegen overlast

Ik wil graag mijn plafond isoleren tegen geluidsoverlast.

Tussenmuur isoleren tegen geluid

Ik wil graag een binnen/tussenmuur isoleren tegen geluid. Betreft een 2 onder 1 kap woning. Gaat om ongeveer 40 a 50 m².

Bijhok isoleren

Ik wil in mijn bijhok de vloer en de muren laten isoleren. Het is nu een gewone stenen muur waar een raamwerk tegenaan moet worden gemaakt, isolatiemateriaal moet worden geplaatst en dit verder moet worden afgewerkt met stucplaten. De afmeting van het bijhok is ongeveer 6 bij 2 meter.

Gevel met HR IsoPearl isoleren

Vrijstaand huis 170 m2 te isoleren (spouwmuur 6 cm) met HR Isopearl. Voorkeur voor HR IsoPearl. Begane grond en eerste verdieping, goed bereikbaar.