Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Hoensbroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Hoensbroek heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Hoensbroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Hoensbroek of directe omgeving.

173 klanten uit Hoensbroek bevelen een bij Casius in Hoensbroek aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Hoensbroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, schuur geluiddicht isoleren tot 0 dB, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, platte dak van mijn schuur isoleren, ruimte isoleren, geluidsisolatie aanbrengen vergaderruimtes, thermisch isoleren van voor- en achtergevel, thermische muurisolatie, geluidsisolatie aanbrengen, isoleren van plafond en optie houten kozijn vervangen, geluidsisolatie voor onze kleine kantoorruimte maken, zolder isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Hoensbroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Hoensbroek:

Hellend dak isoleren en elektra vernieuwen op zolder

Ik wil een hellend dak laten isoleren en strak afwerken, ca. 34 m² vloeroppervlakte. Daarbij de oude elektra vernieuwen en plaatsen van stopcontacten (wordt slaapkamer).

Zolder isoleren

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten isoleren van het schuine pannendak op zolder. De zolder heeft een vloeroppervlakte van 6 x 4 meter. Ook wil ik beneden in de aanbouw de toiletruimte laten isoleren, er dient rekening gehouden te worden met het feit dat daarbij de waterleiding buitenom is aangelegd. Mocht u meer informatie willen hebben graag contact opnemen. Foto's en andere informatie is makkelijk te verstrekken aan u.

Zolder isoleren

Ik woon in een tussenwoning met een zadeldak, waar aan de binnenzijde van de zolder piepschuim isolatiemateriaal tussen de balken is geplaatst. De zolder is verdeeld in 2 slaapkamers en een overige ruimte. Ik wil mijn zolder graag beter gaan isoleren. Er moet ook een plafond verwijderd worden. Ik maak graag een afspraak zodat de zolder even beoordeeld en ingemeten kan worden. Mijn idee is om het piepschuim te laten verwijderen en daar een goede isolatie te laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag een offerte met daarin een aparte post voor de levering van het materiaal.

Dakisolatie aanbrengen in een fabriekspand

Wij zijn bezig met het renoveren van een fabriekspand. Boven in het pand willen wij een appartement realiseren. Het gaat om een puntdak met een oppervlakte van 450 m2. Er zal van binnen af geïsoleerd moeten worden en afgewerkt. Een andere partij zal er een dakkapel en dakramen gaan plaatsen. Hier dient dus rekening mee gehouden te worden. Er zijn diverse tekeningen beschikbaar, deze zullen wij met u doorspreken wanneer u een offerte gaat maken.

Dakisolatie van de buitenzijde aanbrengen

Gaarne een offerte voor dakisolatie aan de buitenzijde van het pannendak. Het gaat om ongeveer 50 m2. Voornamelijk gaat het om 1 zijde, op de andere zijde wordt een dakkapel geplaatst.

Vrijstaand landhuis met een ...

Vrijstaand landhuis met een dakoppervlakte van circa 140 m2. Dit zou ik wellicht geisoleerd willen hebben. Dit omdat de zolder tevens een slaapkamer is en het in de winter ondanks verwarming niet aangenaam is.

geluidswerend muur in de woonkamer i.v.m ...

geluidswerend muur in de woonkamer i.v.m geluidsoverlast van de buren.