Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor extra ventilatie gaten in kruipruimte:

Extra ventilatie gaten in kruipruimte

Extra ventilatie gaten kruipruimte
Onze klant uit Herkenbosch (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra ventilatie gaten in kruipruimte uit heel Nederland:

Ventilatie in vochtige kruipruimte aanbrengen

Voor de kruipruimte ventilatie willen wij – net boven het maaiveld – gaten in de buitenmuren van onze woning geboord. Aan de voor- en achterkant van onze woning vanwege optrekkend vocht. Deze boorgaten moeten schuin naar beneden gaan, naar de kruipruimte. In de gaten moeten ventilatiekokers naar de kruipruimte worden bevestigd. De boorgaten moeten worden afgewerkt met een rooster, dat ervoor zorgt dat de koker niet verstopt zal raken.

Serre repareren

Er is sprake van condensatie vanwege een koudebrug. Fundering loopt ononderbroken door in de woning en houten vloer sluit aan tegen fundering. De buitenzijde van de fundering neemt in de winter de koude buiten-temperatuur op. Warme binnenzijde van de fundering gaat hierbij condenseren. Zowel de houten vloerbalken, de houten vloer en het parket sluit aan tegen de fundering en neemt het condensvocht op. Hemelwater in combinatie met storm kan over de fundering en onder het serrekozijn naar binnen worden geperst. De bovenzijde van de fundering is volledig vlak, er is geen opstand aanwezig die dit water kan weren. Dit binnendringende water raakt direct de vloerbalken of het parket. Een gebrek aan ventilatie onder de vloer van de serre. Er is maar één ventilatiekoker aangebracht, dit is onvoldoende om een vochtig klimaat onder de vloer (kruipruimte) tegen te gaan. Ook moet er een ventilatie trek worden gecreëerd. Kan alleen als in de funderingsbalk van voormalige achtergevel gaten worden geboord, zodat er een trek ontstaat vanuit de fundering onder de serre met de ventilatieopeningen in de voorgevel. Omdat kopers voornemens zijn om de parketvloer te vervangen, kan herstel plaatsvinden. Als het parket is verwijderd, adviseren we om de houten vloer van de serre te verwijderen. Hierdoor is de kruipruimte bereikbaar tussen de vloerbalken. Ook moet de houten balklaag worden geïnspecteerd en indien de balken wat doorhangen, kunnen deze verstevigd worden door ze aan beide zijden op te klampen. Wij hebben de situatie in de kruipruimte niet kunnen beoordelen, maar achten het aannemelijk dat de houten vloer-balken met oplegschoenen aan de fundering zijn bevestigd. Wij adviseren om balken in te korten zodat deze minimaal 50mm vrij zijn van de fundering. Vervolgens de fundering aan de binnenzijde isoleren en de isolatie door te laten lopen achter de balk. Nieuwe houten vloer en funderingsbalken vervangen. Dorpel op buitenkant kozijn plaatsen. Opstaande rand binnenzijde maken.

Balken met een broodjesvloer aanbrengen

De woonkamer (rechthoek) heeft nu een houtenbalken vloer. I.v.m. plaatsen vloerverwarming (doen we zelf) willen we een nieuwe betonnen vloer plaatsen. We halen zelf de oude vloer weg (na overleg). Gaat om zetten nieuwe vloer waarbij we zelf ook mee kunnen helpen. De begane grond is goed te bereiken. - de kamer is ongeveer 4 x 7 meter (30 m²), rechte hoek, - moet qua hoogte aansluiten op bestaande betonnen vloer in de hal/keuken, - zelf dachten we aan een balken-broodjes vloer en hierover beton heen, - missen zelf de expertise/tools om dit zelf te doen en vragen een vakman, - kruipruimte heeft al cement op de vloer liggen en nieuwe ventilatie gaten bestaan reeds, - na 1 september (z.s.m vanaf dan).

Ventilatie aanleggen

In een nieuwbouw woning met kanaalplaatvloeren zijn sleuven en gaten in betonnen plafonds aanwezig om het ventilatiesysteem aan te leggen. Op de begane grond vier afzuigpunten, op de eerste verdieping eentje in badkamer en eentje in toilet. Op de tweede verdieping eentje in badkamer. Voor het grootste gedeelte moeten instort kanalen worden gebruikt. Ik heb afmetingen staan in mijn autocad tekening. De dakdoorvoer is aanwezig. De Itho Daalderop Optima Inside CVE CO2 pakket HE 415m3/h moet gebruikt worden. Bedoeling is om de complete werkzaamheden te verrichten. Mag inclusief of exclusief materiaal, dat kunnen we bespreken. Indien interesse zou ik graag een afspraak op locatie willen maken. Dan heeft u goed beeld om een offerte te maken. Overigens is de beschrijving hierboven voor 1 woning. De opdracht gaat over 2 woningen. Daar mag de prijs ook op gebaseerd worden.

Ventilatiegat voor de kruipruimte maken

Ik wil graag ventilatie in de kruipruimte aan laten brengen. Het gaat om het boren van gaten met roosters om kruipruimte te ventileren. Het gaat om een kruipruimte van 45 m2. Gaat om 1 a 2 gaten.

Isolatiegaten boren voor ontluchting van de kruipruimte

Ik heb een woning gekocht in Hoensbroek waar in de woonkamer een luik zit om in de kruipruimte te komen, helaas zit daar een eiken vloer over heen. Er is tevens aangebouwd en er is geen rekening gehouden worden met ventilatie. Nu wil ik graag aan de achterzijde/tuinzijde zoals de bouwkeuring heeft uitgewezen isolatie gaten willen aanbrengen zodat er een betere ventilatie plaatsvind omdat er houten balken zitten aan de onderzijde van de vloer. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van deze werkzaamheden.

Installatiepakket voor de nieuwbouwwoning

Wij zijn bezig met de voorbereidingen van een bouwproject van een nieuwbouwwoning in Amsterdam noord. Het gaat om een nieuwbouwwoning van 3/4 verdiepingen circa 200 m2. Voor dit project zijn wij op zoek naar een installatiebedrijf dat voor ons de full package kan installeren; warmtepomp, riolering, (warm)water, HWA, vloerverwarming, ventilatie. Eventueel ook de elektra, als u dat kan doen. Er komt geen gas. Omdat we inmiddels midden in de voorbereidingen zitten merken we dat we nu al de kennis van een installatie bedrijf goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld voor de juiste afmetingen van de schachten en de doorvoeren/gaten in de vloeren. Om er voor te zorgen dat de doorvoeren ook meteen goed zitten en we niet achteraf weer met leidingen moeten gaan slepen zou ik al deze fase graag met een installateur aan tafel zitten. Meer informatie installaties/tekeningen stuur ik graag naar u toe!

Gaten boren in een betonnen muur

Ik wil graag 3 gaten laten boren in een betonnen muur op zolder voor CV ventilatie en luchtventilatie van de douche. De gaten komen ongeveer naast elkaar. De muren op de beneden verdieping zijn gestuukt dus er dient voorzichtig te worden gewerkt.

Mechanische ventilatie installeren

Na een verbouwing hebben we in totaal vijf ventilatiegaten die op de mechanische ventilatie aangesloten moeten worden over. Bijkeuken, woonkamer, hal, 1 kamer en de douche. Twee toiletten en een afzuigkap hebben eigen afzuiging naar buiten op een motor. Na verbouwing zijn de aansluitpunten van de WTW vervallen, vandaar dat we nu een mechanische ventilatie willen. Er zijn dus al buizen geplaatst. Er moeten vier ventilatie doppen op de gaten (1 gat heeft dop). In offerte tevens schoonmaken huidige kanalen opnemen. De huidige WTW (15 jaar oud) moeten weggehaald worden en een nieuwe mv met afstandsbediening geïnstalleerd. Enkel reageren wanneer plaatsing in januari mogelijk is. Graag prijs inclusief mv merk en type opgeven bij offerte. Mv komt op zolderverdieping op zelfde plek as nu WTW installatie staat. Foto's van huidige WTW bijgesloten.

Ramen op eerste verdieping dicht metselen

Op de eerste verdieping willen wij 4 ramen en 2 ventilatie gaten dicht gemetseld hebben. Het gaat alleen om de buiten muur van een muur met spouw. De binnenmuur durf ik zelf wel aan. Het is ongeveer 2.5 m2. De stenen kan ik zelf regelen die qua kleur heel dicht bij de stenen van de muur komen. De muur is gemetseld in een patroon, deze ook terug brengen in het nieuw aan te brengen gedeelte. Ook graag halve stenen op de raamrand weg halen om niet ene rechte voeg voor het gehele raam te houden. De muur voegen hoort ook bij de klus en is ook bereikbaar.