Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak en spouwmuur isoleren:

Dak en spouwmuur isoleren

Ik zou graag mijn dak en spouwmuur laten isoleren, volgens de regeling dat ik in aanmerking kom voor subsidie. Het gaat om een hellend dak. De bestaande situatie is een pannendak op dakbeschot. Ik wil het dakbeschot van de binnenkant geïsoleerd hebben. Als het mogelijk is graag de kosten voor het afwerken met gipsplaten apart vermelden op de offerte. Het dak is 15 m2 en de spouwmuur ongeveer 15 - 20 m2. we hebben ook een aanbouw, deze is wel al geïsoleerd.
Onze klant uit Heerlen (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak en spouwmuur isoleren uit heel Nederland:

Het van buitenaf isoleren van onze woning

Woning heeft geen spouwmuur., deze willen wij van buitenaf isoleren zodat wij aan de subsidie van de gemeente kunnen voldoen. De afmeting van de woning is 4.5 breed 9 meter lang Ongeveer 8 meter hoog Schuine dak.

Serre van 2 meter diep

Onze wensen zijn een antraciete aluminium aanbouw, die goed geïsoleerd en waterdicht is met schuifdeuren. Voorkeur voor 2 dwarsliggers en ook glazen dak met led spotjes en ook twee dwarsliggers indien dit uitvoerbaar is. Afmeting woonkamer is 5.10 breed en 2. 50 hoog, diepte moet 2 meter worden. Graag goede glazenpui met zo goed mogelijk isolatieglas. Aan één zijde moet er naast de buren een geïsoleerde spouwmuur komen, misschien aan de bovenkant stuk glas.

Het gehele CV-systeem vervangen

Het betreft een vrijstaande jaren 30 woning waarbij de buitenmuur in 1996 om het bestaande huis is gezet. Toen is het huis ook voorzien van kunststof deuren en kozijnen, dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuur. Momenteel warm water via een geiser, verwarming met 1 gaskachel een een open haard. Wij willen graag centrale verwarming aan laten leggen zodat we het hele huis kunnen verwarmen. Het gaat om 3 slaapkamers (2 van ca. 15m2, 1 van ca. 20m2 maar onder schuin dak), een grote leefruimte (koken, eten, zitten) die open is tot de nok, van ca. 60m2, waar weinig muuroppervlak beschikbaar is voor standaard radiatoren, een serre van ca. 12m2, een badkamer, een toilet en 2 gangen. De woning zal gerenoveerd worden, maar voordat het zover is zullen we er een paar jaar wonen. Zolang willen we niet in de kou zitten. Vloerverwarming lijkt ons ideaal voor de grote leefruimte, maar wellicht niet uitvoerbaar als de woning bewoond is. Heel graag ter plekke komen kijken, advies en een offerte uitbrengen. Uitvoering van de werkzaamheden hopelijk voor de komende winter.

Dak, spouwmuur en kruipruimte isolatie

Het betreft een huis van rond 1975 en dus er moet niet alleen dakisolatie maar ook kruipruimte isolatie en spouwmuurisolatie etc. gebeuren. Afhankelijk wat de deskundige in deze aanbeveelt. Het dak is voor de helft omdat de andere zijde een dakkapel over de gehele breedte in 2007 is aangelegd: ca. 35 m2. De keuken heeft een plat dak en heeft een afmeting van 9,6 m2.

Scheuren buitenmuur repareren

Ik wil drie scheuren in de voorgevel op de eerste verdieping laten repareren. Alle drie de sheuren zijn ongeveer 50 cm: 1) Tussen de twee ramen 2) Rechts naast het raam vanaf de zijnkant, direct boven balkon muur. 3) Rechts tegen het dak op de hoek, bovenste rij stenen. Gevel (stenen en voegwerk) zijn gekleurd in donkerrood. Voegwerk alleen is onvoldoende (scheur loopt door tot in de spouwmuur).

Schuur bouwen

Wij hebben momenteel een kleine schuur in onze tuin staan. Deze schuur is te laag en te klein en vochtig. Ik wil deze schuur afbreken en vervangen door een nieuwe schuur van 3 x 5 meter. Kunnen jullie een kosten indicatie geven voor deze bouw: - storten van fundering - metselwerk buiten muur en binnenmuur (spouwmuur) - 1 loopdeur en 1 raam - plat dak - hoogte 230 cm - geïsoleerde vloer, muren en dak Afbreken van de oude schuur doe ik zelf. Als het kan graag een indicatie voor een halfsteens en 1 geïsoleerd met spouw.

Opbouw op plat dak garage

Voor in de (wellicht verre) toekomst overwegen we een opbouw op onze garage (plat dak). De garage heeft een iets spitse vorm, het dak is 40 jaar oud en zal binnen nu en 10 jaar aan vervanging toe zijn. Dan wellicht gelijk de opbouw er op. De afmeting is 6 meter lang. Voorkant is 4,5 meter breed Achterkant is 3.5 meter breed. Ik wil hem casco geleverd hebben. Dus wanden dak vloer en geïsoleerd, evt met buizen voorbereid op 2 lichtpunten plafond en 1 beamer punt. en 4 x 2 wandcontactdoos in alle hoeken. Ramen voor en zijkant, ivm voldoende licht inval. Achter geen raam ivm plaatsen beamer en scherm. Eventueel afwerken gips platen en stuuc werk kan ik zelf. Electro aanleggen kan ik zelf. Wel inclusief trap. Dakafwerking epdm. Wellicht schuin oplopend dak ivm ophoping vuil van eiken bomen. Dus 1 kan 3 meter hoog tegen huis, aflopende kant 2.20 hoog. Inclusief vergunning afhandeling en aanvraag. Garage heeft spouwmuur. Voorkeur offerte per email. Het is puur oriënterend.

Lekkage kantstroken van platte dak verhelpen

We hebben lekkage vanaf ons relatief oude platte dak. Het water loopt via de spouwmuur naar beneden en komt via het kozijn naar binnen. Er is iemand langs geweest en die constateerde dat het gaat om een lekkage van de kantstroken. De kantstroken moeten dus vervangen worden. Het gaat om ongeveer 34/ 35 m2 en het dak is relatief hoog, er is een ladder met 3 delen nodig. Er zit dakleer op het dak. Ik ben opzoek naar een offerte.

Herstel plafonds, behang betimmering na waterschade

Na een flinke waterschade veroorzaakt door een lekke dakgoot (met name na de storm van begin februari, water is in de spouwmuur gaan stromen tot aan eerste verdieping en een beetje de begane grond) moet er het nodige hersteld worden. Dit betreft binnen op de zolder de betimmering van het schuine dak (deels vervangen en opnieuw schilderen). Eerste verdieping kamer: plafond schilderen, vliesbehang vervangen en schilderen. Verder een inspectie op verborgen schade. eventueel vervangen luxaflex

Vochtinspectie gevel

Op de spouwmuur binnen zitten ronde schimmelplekken, dat kan een oud probleem zijn. Ik heb recent de buitenmuur opnieuw laten voegen en impregneren. Geen idee waar het vandaan komt, mogelijk een lekkage in mijn platte dak. Ik wil daarom een inspectie van de situatie en een goed advies

Partners

Partners van Casius