Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Heerlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Heerlen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Heerlen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Heerlen of directe omgeving.

865 klanten uit Heerlen bevelen een bij Casius in Heerlen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Heerlen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Heerlen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Heerlen:

Dak van serre isoleren

Ik wil graag het dak van mijn serre vanaf de binnenkant isoleren. Het plafond is 5 x 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Muren van de zolder isoleren

Het gaat om de muren op zolder (32 m2) met schuin dak, die volsteens zijn en niet geïsoleerd. Beide muren aan de zijkant van het huis bevatten schoorstenen dus zijn niet vlak.

Dak en spouwmuur isoleren

Ik zou graag mijn dak en spouwmuur laten isoleren, volgens de regeling dat ik in aanmerking kom voor subsidie. Het gaat om een hellend dak. De bestaande situatie is een pannendak op dakbeschot. Ik wil het dakbeschot van de binnenkant geïsoleerd hebben. Als het mogelijk is graag de kosten voor het afwerken met gipsplaten apart vermelden op de offerte. Het dak is 15 m2 en de spouwmuur ongeveer 15 - 20 m2. we hebben ook een aanbouw, deze is wel al geïsoleerd.

Een inpandig balkon isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die een inpandig balkon zou kunnen voorzien van isolatie om geluid vanuit de snelweg wat in het inpandig balkon weerkaatst verminderd kan worden. Het balkon is 5,5 bij 1,2 meter groot.

Het isoleren van een dak

Ik zoek een partij die het hellende dak van mijn woonwagen kan isoleren. Het betreft ongeveer 180 m2. Het dak kan van binnen uit geïsoleerd worden. De woning is goed bereikbaar.

Kruipruimte isoleren

In een bestaande woning de kruipruimte van circa 70 m2 groot isoleren.

Kruipruimte isoleren

De kruipruimte is ongeveer 70 m2.

Tussenwand met de buren isoleren

Ik wil graag de tussenwand met de buren laten isoleren tegen geluid. Het gaat om een wand van 40 m2. Het is de wand/muur met de buren.

Gehorige woning isoleren

Offerte ivm gehorigheid gezinswoning. He is ons onbekend of de overlast via de wand, de vloer of beide komt.

Kruipruimte isoleren tegen kou

Wij hebben een kruipruimte en daarboven een houten vloer. Wij willen graag iets in de kruipruimte aanbrengen zodat de vloer minder koud aan zal voelen. De kruipruimte is 9 bij 4.5 meter en ongeveer 40 cm hoog.

Zijmuur isoleren

Ik wil graag de zijgevel van mijn huis op de begane grond laten isoleren. Het gaat om een muur van ongeveer 20 m2. De reden dat ik dit wil doen is omdat de binnenmuur ijzig koud is. Ik denk dat er nog ruimte zit tussen de buitenmuur en binnenmuur zit, wellicht dat dit kan worden opgevuld. Graag wil ik dat er iemand langs komt om te kijken wat de beste manier is om deze te isoleren en wat dan hier de kosten van zijn.

Gevelisolatie: spouw isoleren

Voorkant huis spouwmuur isolatie. Waarschijnlijk meerdere buren interesse. Graag m2 prijs

De muren tussen mij en mijn buren zijn ...

De muren tussen mij en mijn buren zijn erg gehorig (laten veel geluid door) Graag had ik een geluidsisolerende voorzet wand geplaatst. Graag een offerte.

het isoleren van een gehele ...

het isoleren van een gehele boven-etage,tevens aanpassen van toilet/bad-ruimte en het plaatsen van twee keukentjes,zodat de ruimtes afzonderlijk gebruikt kunnen worden als 2 appartementen