Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolerende wand plaatsen:

Geluidsisolerende wand plaatsen

Ik heb al maandenn elke avond/nacht van mijn buurman, door bezoek en stemgeluid. Het is bekend bij woningbouw & politie en zegt zelf al rekening te houden. Helaas leeft hij snachts en in deze flat is nogal gehorig.. Zelf wil ik terug gaan studeren dus heb mijn centjes hard nodig, is het aan te raden om hiervoor echt een bedrijf te laten komen? Of zou ik dit prima zelf kunnen doen? Ik weet niet wat de montagekosten zijn per uur maar ben zelf best handig.. Graag ben ik benieuwd wat de kosten zijn voor een muur van zon 20 meter lang en 2,5 hoog. De woonkamer is doorgebroken maar ik hoor hem het meest op het stuk waar ik ook de woonkamer heb.
Onze klant uit Geleen (Limburg) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolerende wand plaatsen uit heel Nederland:

Tussenwand plaatsen

Tussenwand plaatsen met een afmeting van 267,5 cm hoog x 323 cm breed. Moet een geluidsisolerende wand zijn. Deze wand plaatsen tegen bestaande wand. Begane grond, parkeren voor de deur.

Voorzetwand laten plaatsen voor een binnenmuur

Ik wil graag een geluidsisolerende wand laten plaatsen in de slaapkamer. Globale afmetingen lengte 3,5 meter en hoogte 2,5 meter (hoogste punt) en 2 meter (laagste punt).

Zolder verbouwing nieuwbouwhuis

Op zolder een vliering plaatsen op een hoogte van circa 2.70 meter met een oppervlak van circa 14 m2 waarop gelopen kan worden (75 kg druk per 1 m2) en afgewerkt met platen aan de onderkant. Hieronder een scheidingswand plaatsen langs het trapgat en om een scheiding te maken tussen een grote logeerkamer en een washok. Deze wand met geluidsisolerende materialen bekleed. Plaatmateriaal moet sterk genoeg om nog schappen aan te monteren. Twee deuren met deurkozijn, één voor de logeerkamer en één voor het washok. Totaal oppervlak van scheidingswand en deuren circa 16 m2. In beide kamers en boven de vliering lichtpunten aanbrengen (3 stuks). Omleiden van huidige brandmelder en licht boven de trap. Alles afgewerkt tot het niveau waarbij alleen de overgang tussen de platen is afgewerkt. Stucen is niet nodig, behalve als het voor een hele scherpe prijs kan.

Geluidsisolerende wand laten plaatsen

Ik wil volgende maand een geluidsisolerende wand laten plaatsen tegen de muur aan vanwege muziekoverlast buurman. Ik zal al het materiaal bij de Gamma kopen en laten bezorgen, zoals geluidsisolerende platen, 100 x 50 x 3,5, en gipsplaten, 260 x 60 x 3,5 vuren latten. Er is wel een speciale boor nodig om ook openingen te maken in de gipsplaten i.v.m. de stop contacten. De muur is 2,50 bij 4,50 meter.

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen in een B&B

In het huis waar ik woon verhuur ik een etage als B&B. Omdat de gasten soms laat thuis komen, geeft dit wat geluidsoverlast voor mijn buren. Ik wil daarom een rechte muur van 250 cm hoog en 350 cm breed laten voorzien van een geluidsisolerende voorzetwand. Het materiaal kan ik zelf wel verzorgen en ik ben ook best wel handig, maar ik durf de wand niet helemaal zelf te plaatsen. Ik kan wel helpen. Er zitten overigens 2 stopcontacten in de muur, die weer terug moeten komen op de voorzetwand. Deze hoeven niet ingebouwd te worden. Ik neem aan dat de muur helemaal afgewerkt wordt, zodat ik 'm zelf alleen nog maar hoef te schilderen, te behangen of te bekleden. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Geluidsisolerende voorzetwand plaatsen en stuken

Ik woon in een oude woning met houten vloeren en plafonds, op de 4e verdieping in een gehorig pand. Ik wil een voorzetwand met geluidsisolatie laten plaatsen van 410 x 270 cm. Die wand moet eventueel ook glad gestuukt worden. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij dan uw advies voor de beste oplossing en een offerte.

Voorzetwand met geluidsisolatie plaatsen

Op 16 oktober gaan wij verhuizen naar onze nieuwe woning, een geschakelde eengezinswoning. We willen voorkomen dat er geluid vanuit onze woning doordringt bij onze buren. Daarom willen wij een geluidsisolerende voorzetwand laten monteren van ongeveer 240 cm hoog en 5 meter breed. Ik heb een foto bijgevoegd, het gaat om de wand met TV. Ik ontvang graag uw offerte.

Renoveren van een slaapkamer

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussenwoning op de 1e verdieping een slaapkamer van ongeveer 15 m². We willen die ruimte helemaal laten opknappen. Er is nu een houten kozijn met 2 openslaande ramen en daartussen een vaste ruit. We willen dat kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn met 2 draaikiepramen en in het midden een vaste isolatieruit. Er moet ook een latei worden vervangen en er is ook wat werk te verrichten aan de het metselwerk. Bij de draaikiepramen willen we horren en in de isolatieruiten willen we Luxaflex en bovendien een warmtewerende coating. We willen verder een boeiboord laten vervangen door Trespa. Aan de binnenzijde van het platte dak willen we isolatie en een gipsplafond laten plaatsen. Aan 1 zijde van de slaapkamer willen we een geluidsisolerende wand laten plaatsen. Het kozijn en de toegangsdeur willen we ook laten vernieuwen. Verder willen we elektra laten vervangen en stopcontacten laten uitbreiden. Nadat al het timmerwerk klaar is, willen we de slaapkamer laten stuken en sauzen. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarbij graag uw advies en een prijsopgave.

Geluidsisolerende voorzetwand maken

Mijn dochter woont in een jaren '30 woning en ervaart veel geluidsoverdracht vanuit de woning van de buren. Het gaat om luide muziek en spraak, er is haast geen contactgeluid. We overwegen nu om in de woonkamer een geluidswerende voorzetwand te laten plaatsen van ongeveer 9 x 2,6 meter. We denken aan een Metal Stud wand met dubbel gips met een dikte van maximaal 10 cm. We laten de klus graag even beoordelen en staan open voor uw advies. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Geluidsisolerende wand in de woonkamer plaatsen

Wij kochten vorig jaar een mooie tussenwoning uit bouwjaar 1985. Ik ervaar helaas veel geluidsoverlast van mijn buren aan één zijde en wil daarom laten bekijken of er in mijn woonkamer een voorzetmuur met geluidsisolatie kan worden gebouwd van 700 x 260 cm. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarbij uw advies en een prijsindicatie.