Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Brunssum of directe omgeving.

274 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: van binnenuit isoleren van een schuin dak, isoleren van hellend dak via de binnenkant, een prefab dakkapel plaatsen en een zolder isoleren, het isoleren van een schuur om het woon-klaar te maken, isoleren van oude woning, isoleren van de woning, zwevend plafond realiseren en 2 plafonds isoleren, dak woonboerderij isoleren, isoleren tegen lucht- en contactgeluidsoverlast, het keuren en isoleren van een dak, het vanuit binnen isoleren van een grote schuur, het isoleren van een kruipruimte en eventueel ook een plafond, het isoleren en geluidsdicht maken van ons dak, huis isoleren, isoleren van de vliering en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Brunssum:

Kruipruimte en spouwmuur isoleren

Ik wil zowel mijn kruipruimte en spouwmuur (100 m2) isoleren. De kruipruimte varieert in hoogte, kan deels via de vloer, die wordt vervangen, oppervlak is 27 m2. De kruipruimte is lager dan 60 cm. Ik laat mij graag adviseren over diverse mogelijkheden.

Schuimisolatie aanbrengen in dak

Ik zoek een vakman die bij mij een schuimisolatie kan aanbrengen in het schuine dak gedeelte, bij elkaar 32 m2.

Dak isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? 50 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil graag de binnenkant van het dak isoleren is ongeveer 50 m2. Geen glaswol. RC tussen de 2 en de 3.

Kruipruimte isoleren

Inschatting 8,5 m2 betonnen vloer kruipruimte isoleren. Ik heb nog niet eerder een kruipruimte gehad dus ik zou graag een vakman willen krijgen die mij kan adviseren naar de verschillende mogelijkheden. Locatie goed bereikbaar.

Zolderisolatie aanbrengen

Aanbrengen glaswol isolatie + afwerken met gipsplaats. Plaatsen nieuw dakraam

Vloer isoleren met Tonzon vloerisolatie

Wij willen onze vloer laten isoleren met Tonzon isolatie. Oppervlakte 57 m2. Betonnen kamervloer en betonnen ondergrond in de kruipruimte. Ventilatie-openingen moeten worden verlaagd/verlengd.

Dak is van betonvezelplaat met daarop de ...

Dak is van betonvezelplaat met daarop de dakpannen. Lastig te isoleren vanwege verbinding dakplaat/buitenmuur. Op verzoek mail ik graag wat foto's door om het een en ander te verduidelijken. Isolatiemateriaal is reeds aanwezig (Rockwool rollen) en ik ben al begonnen maar was niet erg succesvol.

2 onder 1 kap-woning: woonkamerwand en ...

2 onder 1 kap-woning: woonkamerwand en twee slaapkamerwanden voorzien van geluidswerende muren i.v.m. geluidsoverlast van de buurman.

woonkamer en twee slaapkamers voorzien ...

woonkamer en twee slaapkamers voorzien van geluidswerende wanden i.v.m. het geluidoverlast van de buurman.