Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Limburg.

46 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren, geluidsisolatie aanbrengen, een betonnen muur isoleren tegen geluid, dak isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Limburg:

zondag 22 maart 2020

Het isoleren van een drietal wanden

Ik zoek een isolatiespecialist die drie muren kan isoleren. Het gaat om twee slaapkamers en de woonkamer. De wanden moeten tegen geluid geïsoleerd worden dat vanuit de buren komt. Het gaat om 33 m2 aan wanden.
zaterdag 29 februari 2020

Garageplafond isoleren

Ik wil graag het garage plafond laten isoleren met de isolatiemateriaal van ~130-150 (balken zijn 150 mm) mm dik en een minimale warmteweerstand (R-waarde) van 3,5 m²K/W. En afwerken met de OSB plaat van 9 mm. De oppervlakte van het plafond is ~19 m2. Ik wil graag dat de aannemer de 'Verklaring Aannemer/Installateur VvE' voor mij invult en ondertekent. (ik heb het nodig voor de Energie Bespaarfonds).
zaterdag 15 februari 2020

Bungalow aan de buitenkant isoleren

Het gaat om een bungalow uit de jaren 60. Ik wil de buitenmuren (spouwmuur) laten isoleren. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.
donderdag 13 februari 2020

Plafond isoleren

Het is een plafond van een plat dak. De isolatie moet tussen de balken worden gespoten. De balken zijn 27cm hoog. Het inspuiten kan ( indien mogelijk) via de opening van de spotjes, anders i.o. Het gaat om 32 m2.
donderdag 13 februari 2020

Raam isoleren of voorzetraam plaatsen

Doorlopend kozijn van eerste verdieping naar zolderverdieping. De vloer van de zolderverdieping ligt midden voor dit doorlopende raam(raam is opgedeeld in 3 gedeelten). Dit veroorzaakt veel condens en schimmelvorming. Koudebrug! gaarne oplossing voor dit probleem. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman
dinsdag 11 februari 2020

Het isoleren van zolder/dak

Het gaat om het isoleren van de zolder/binnenkant dak. eigen woning, ca.70j oud. Het is een pannendak, met houten planken beslagen, met uitstekende balken. 3.70 / 3.20 lengte x 2 dus beide dakdelen. Graag het verschil tussen wol en hennep toegelicht in de opgave. Voorkeur gaat uit naar, hennep als milieuvriendelijk materiaal.
dinsdag 11 februari 2020

Isoleren platte dak

Ongeveer 50 m2 plat dak van binnen isoleren. Isolatie materiaal aanbrengen tussen de draagbalken en netjes maar simpel afwerken met gipsplaten. Ik wil mij laten informeren over het best te gebruiken isolatiemateriaal.
vrijdag 31 januari 2020

Zolder van binnenuit isoleren

Ik wil het dak van de zolder van binnenuit isoleren (80 m2). Pir platen 8 of 10 cm. Het is een twee onder een kap woning bouwjaar 1968. De woning is mijn eigendom. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 28 januari 2020

Plafond isoleren

Ik heb een houten plafond en daardoor heb ik heel veel last van contactgeluiden. Ik wil het daarom graag laten isoleren, en ik wil hier graag een offerte voor. Het plafond is 50 m2.
donderdag 23 januari 2020

Geluidsisolatie via een voorzetmuur in twee onder een kap woning

Het betreft voor geluidsisolatie isolatie van een binnenmuur tussen 2 onder een kap woning in woonkamer en twee slaapkamer. Burengeluid is extreem goed te horen. De voorkeur is een voorzetmuur, ik weet alleen niet of dat dan van beide kanten moet gebeuren of dat 1 kant voldoende is, graag advies daarover. Het is een tweesteens muur die tegen elkaar heen is gemetseld. Het gaat om ongeveer 50m2,
maandag 13 januari 2020

Kamer geluiddicht maken

Ik wil graag mijn slaapkamer geluid dichtmaken. Dit omdat ik last heb van buurvrouw wat onder mij woont en die vind het nodig om 5.30 u in de ochtend te gaan bidden. Met vloer en plafond kom ik om 55 m2 uit voor mijn slaapkamer. Ramen en deur is er wel in berekend.
donderdag 9 januari 2020

Tussenwand isoleren

Graag zou ik verblijvend advies en eventuele kosten willen ontvangen wat de mogelijkheden zijn om de tussenwand te isoleren m.b.t. geluid. Momenteel zijn de buren goed te horen als ze praten, lopen of deuren open- en dichtmaken (wij zullen in tegengestelde richting natuurlijk ook hoorbaar zijn). Tegen de tussenwand heeft in het verleden (vorige eigenaar) een kachel gestaan welke nu verwijderd is (ook door vorig eigenaar). De locatie waar de kachel gestaan heeft is opgevuld met isolatie materiaal (thermisch) en een gidsplaat. Ik denk dat dit de ergste geluidsbreuk veroorzaakt. De afmeting van de muur is ongeveer 6 meter lang en 2,60 hoog.
zaterdag 28 december 2019

Dak van serre isoleren

Ik wil graag het dak van mijn serre vanaf de binnenkant isoleren. Het plafond is 5 x 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 december 2019

Geluid en thermisch isoleren van woonkamer plafond

Zou graag de tussen verdieping tussen de woonkamer en de bovenverdieping willen isoleren zonder de gipsplaten eruit hoeven te slopen. De bovenverdieping is voorzien van de originele vloerplanken en het plafond van de woonkamer is afgewerkt met gipsplaten. De ruimte tussen gipsplaat en vloerplanken is ongeveer 250 mm. Het zou om ongeveer 45 m2 gaan dat geïsoleerd moet worden. Er is geen isolatiemateriaal in het plafond aanwezig. Het isoleren is voor de warmte en een beetje geluid. Graag hoor ik van u.
zondag 15 december 2019

Plafond isoleren

Ik verhuur 2 b&b’s in Maastricht waarvan ik het plafond van de slaapkamer vd Bnb op de begaande grond wil laten aanpassen voor contactgeluiden vh bovenappartement. De tussenvloer is van beton en het plafond is verlaagd met 10cm isolatiemateriaal. Het gaat om 15 m2
donderdag 12 december 2019

Muren isoleren met pur

Ik heb een uitbouw met houten skelet deze is van buiten bekleed met rabat en dampwerende folie. Ik zou graag de binnen muren willen isoleren door middel van pur maar indien nodig kan het ook anders. Het gaat om 26 m2. Graag zou ik van jullie advies willen en een offerte van de desbetreffende isolatie methode.
dinsdag 26 november 2019

Plafond isolatie

Isolatie van garageplafond/vloer woonkamer van een drive-in woning. Het gaat om circa 60 m2. Hoeft geen afwerking. Plafond is goed bereikbaar vanuit de garage.
maandag 25 november 2019

Muren van de zolder isoleren

Het gaat om de muren op zolder (32 m2) met schuin dak, die volsteens zijn en niet geïsoleerd. Beide muren aan de zijkant van het huis bevatten schoorstenen dus zijn niet vlak.
woensdag 20 november 2019

Isoleren muur en vloer + eventuele aanbouw

De muur tussen mijn huis (2 onder 1 kap) en de buren is vrij dun. Je hoort vrijwel alles zoals stofzuigen, trap lopen, muziek en zelfs niezen. Ik wil in de nabije toekomst een aanbouw laten maken en dan wil ik graag de muren mee laten isoleren aan de binnenkant. Aangezien er geen spouwmuur is kan de spouwmuurisolatie niet worden toegepast. Dus u zult hier een scheidingswand kunnen plaatsen of iets dergelijks. De oppervlakte is rond de 100 m3 voor de muur en vloer. Graag wil ik wat advies hierover wat je nou het beste kan doen. Een flinke muur met isolatie is gewenst. Hierbij voor een betere isolatie ook eventueel vloerisolatie toepassen. Alvast bedankt voor het advies!
donderdag 14 november 2019

Buitengevel van boerderij isoleren

Het betreft een langgevel boerderijtje uit 1807, dat op dit moment voorzien is van een kalklaag met latex er overheen. Ik wil graag de buitengevel van meer dan 100 m2 laten isoleren van buitenaf. Hiervoor wens ik graag een gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Het is gelegen in een buitenwijk van Maastricht.
vrijdag 8 november 2019

Isoleren van een zolder en dakraam plaatsen

Mijn zolder met schuin dak is op dit moment niet geïsoleerd. Wil deze graag laten isoleren van binnenuit plus het plaatsen van een Velux raam. Ik laat mij over beiden graag informeren.
zondag 3 november 2019

Hellend dak van binnenuit isoleren

Ik wil graag isolatie tussen de balkenlaag met een strakke afwerking. Het gaat om een hellend dak, van ongeveer 50 m2. Graag van binnenuit isoleren. Er zit nu iets van tempex platen, maar dat heeft niet veel effect. Graag ontvangen we advies van de vakman wat geschikt is en een offerte.
zondag 27 oktober 2019

Zolderkamer isoleren tegen geluidsoverlast

Het gaat ons met name om geluidsisolatie in de slaapkamer (op zolder) vanwege voorkomende geluidshinder. Eigenlijk is ons in 1997 gebouwde huis goed geïsoleerd, maar niet zo dik als in de huidige tijd wordt gedaan. Tegen de muziekapparatuur van de buren tijdens feesten is het niet bestand. Voor de andere kamers is isolatie minder nodig. We slapen deels onder een schuin dak en deels onder het plafond van de zolder. De geschatte oppervlakte van het dak is ongeveer 40-50 m2. Mogelijk dit keer 2, maar dat weten we nog niet. We hebben dubbele beglazing. Er zijn twee velux ramen en twee andere buitenramen. Is er enige subsidie mogelijk? Graag ontvangen we een offerte.
zondag 20 oktober 2019

Plafond isoleren

Wil een bestaand gipsplafond laten isoleren. In opbouw raggelwerk en gipspleisterwerk kunnen de gaten voor in te blazen gemaakt worden. Na het inblazen wordt er een nieuw gipsplafond voorgezet. Gaat om 60 m2.
zaterdag 19 oktober 2019

Kamer isoleren

Ik wil graag een kamer van 3 bij 4 meter voorzien van gipskarton en isolatie.

Partners

Partners van Casius