Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Limburg.

46 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafond van een magazijn loods, thermisch isoleren, wanden 300 m2 van stenen dijkhuis isoleren en bekleden, buitengevel van boerderij isoleren, hellend dak isoleren, hellend dak isoleren, het geluidsdicht isoleren van plafonds op de eerste verdieping, zolder aan de binnenkant isoleren, isoleren muur en vloer + eventuele aanbouw, isoleren van een zolder en dakraam plaatsen, deels plat en deels hellend dak isoleren aan de binnenkant, vloer isoleren tegen geluid, hellend dak van binnenuit isoleren, kruipruimte opruimen en egaliseren, plafond isolatie, geluidsisolatie van het plafond of vloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Limburg:

woensdag 20 november 2019

Isoleren muur en vloer + eventuele aanbouw

De muur tussen mijn huis (2 onder 1 kap) en de buren is vrij dun. Je hoort vrijwel alles zoals stofzuigen, trap lopen, muziek en zelfs niezen. Ik wil in de nabije toekomst een aanbouw laten maken en dan wil ik graag de muren mee laten isoleren aan de binnenkant. Aangezien er geen spouwmuur is kan de spouwmuurisolatie niet worden toegepast. Dus u zult hier een scheidingswand kunnen plaatsen of iets dergelijks. De oppervlakte is rond de 100 m3 voor de muur en vloer. Graag wil ik wat advies hierover wat je nou het beste kan doen. Een flinke muur met isolatie is gewenst. Hierbij voor een betere isolatie ook eventueel vloerisolatie toepassen. Alvast bedankt voor het advies!
donderdag 14 november 2019

Buitengevel van boerderij isoleren

Het betreft een langgevel boerderijtje uit 1807, dat op dit moment voorzien is van een kalklaag met latex er overheen. Ik wil graag de buitengevel van meer dan 100 m2 laten isoleren van buitenaf. Hiervoor wens ik graag een gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Het is gelegen in een buitenwijk van Maastricht.
vrijdag 8 november 2019

Isoleren van een zolder en dakraam plaatsen

Mijn zolder met schuin dak is op dit moment niet geïsoleerd. Wil deze graag laten isoleren van binnenuit plus het plaatsen van een Velux raam. Ik laat mij over beiden graag informeren.
zondag 3 november 2019

Hellend dak van binnenuit isoleren

Ik wil graag isolatie tussen de balkenlaag met een strakke afwerking. Het gaat om een hellend dak, van ongeveer 50 m2. Graag van binnenuit isoleren. Er zit nu iets van tempex platen, maar dat heeft niet veel effect. Graag ontvangen we advies van de vakman wat geschikt is en een offerte.
zondag 27 oktober 2019

Zolderkamer isoleren tegen geluidsoverlast

Het gaat ons met name om geluidsisolatie in de slaapkamer (op zolder) vanwege voorkomende geluidshinder. Eigenlijk is ons in 1997 gebouwde huis goed geïsoleerd, maar niet zo dik als in de huidige tijd wordt gedaan. Tegen de muziekapparatuur van de buren tijdens feesten is het niet bestand. Voor de andere kamers is isolatie minder nodig. We slapen deels onder een schuin dak en deels onder het plafond van de zolder. De geschatte oppervlakte van het dak is ongeveer 40-50 m2. Mogelijk dit keer 2, maar dat weten we nog niet. We hebben dubbele beglazing. Er zijn twee velux ramen en twee andere buitenramen. Is er enige subsidie mogelijk? Graag ontvangen we een offerte.
zondag 20 oktober 2019

Plafond isoleren

Wil een bestaand gipsplafond laten isoleren. In opbouw raggelwerk en gipspleisterwerk kunnen de gaten voor in te blazen gemaakt worden. Na het inblazen wordt er een nieuw gipsplafond voorgezet. Gaat om 60 m2.
zaterdag 19 oktober 2019

Kamer isoleren

Ik wil graag een kamer van 3 bij 4 meter voorzien van gipskarton en isolatie.
donderdag 17 oktober 2019

Isoleren van dak 200 m2

Buitenzijde dak bestaat uit singles en de binnenzijde met schroten. Het is de bedoeling dat dit geiosleerd wordt, ik heb op dit moment namelijk 3000 m3 aan gasverbruik per jaar, dit kan volgens de meeste mensen lager. Het zou gaan om ongeveer 200 m2 aan dak. Bij handhaving van de bestaande situatie lijkt volspuiten met pur-schuim mij de enige oplossing.
dinsdag 15 oktober 2019

Contactgeluid verminderen met buren

Ik ben op zoek naar iemand die m’n slaapkamer van ongeveer 6 x 4 meter goed kan isoleren tegen geluiden van de buren. Er mag een voorzetwand geplaatst worden, nieuwe vloer en ook plafond in. Bij tevredenheid volgt meer werk en willen we de woonkamer ook isoleren. Graag willen we alles bespreken.
woensdag 9 oktober 2019

Hellend dak van binnenuit isoleren

Wij willen het dak van onze vrijstaande woning laten isoleren. Het gaat om een hellend dak, van ongeveer 300 m2. Er is nu helemaal geen isolatie aanwezig. We willen het graag aan de binnenkant isoleren en ontvangen graag advies wat voor soort isolatie geschikt is.
zondag 22 september 2019

Buitengevel stucen en isoleren

Ik wil onze vrijstaande woning voorzien van een buitengevel isolatie en stuc werk. Betreft ongeveer 130 m2. Ik heb onlangs enkele vakmensen over de vloer gehad waarbij de meningen verschillen of er wel of niet geïsoleerd kan worden in de spouwmuren. Ik hoop dat deze onduidelijkheid spoedig weggenomen kan worden. Afhankelijk van de wijze van isoleren laat ik mij graag adviseren over het soort materiaal. Verder wil ik de gevel netjes laten stucen.
vrijdag 13 september 2019

Dak aan de binnenkant isoleren

Dak isoleren langs de binnenzijde met minerale wol 15-20 cm dik. Oppervlakte van ongeveer 60 m². Betreft een jaren 50 woning in Roosteren.
maandag 9 september 2019

Geluidsisolatie

Ik heb urgent geluidsisolatie nodig. Ongeveer 60 m2. Onder pakket zit geluidsdemping, daaronder zit houten vloer met balken, daaronder zit een laag steen wol. Er is 10 tot 15 cm ruimt om op te vullen met GELUIDSWERENDE KORRELS OF VLOKKEN. Wie kan dat doen bij ons. We zorgen dat de vloer (pakket) eruit kan!
zaterdag 7 september 2019

Isoleren van de slaapkamer

Het betreft hier een nieuw in te richten slaapkamer. de ruimte is nu voorzien van een systeemplafond onder een plat dak. Het is 35 m2, graag van binnenuit isoleren.
vrijdag 30 augustus 2019

Schuin dak van 97m2 isoleren met purschuim

Het dak is van binnen beschoten met planken en het is van 4 zijden schuin. De totale opppervlakte is 97 m2. Purschuim is de isolatiemethode die mij het meeste aanspreekt, mochten er voordeligere opties zijn hoor ik dat graag.
vrijdag 30 augustus 2019

Fabriekshal met een puntdak van asbestplaten met pur isoleren

Fabriekshal met punt dak van asbestplaten aan de onderzijde met pur isoleren. Er is nog een oppervlakte van ongeveer 500 m2 over dat afgewerkt dient te worden. Ik ben op zoek naar een vakman die dit op korte termijn kan oplossen. Het is een hellend dak.
donderdag 29 augustus 2019

Het vanuit binnen isoleren van een schuin dak

Ik zoek een isolatiespecialist die het puntdak van mijn 2-onder-1-kap-woning kan isoleren vanuit binnen. Dit moet gebeuren met pir-platen. Het dak is ongeveer 60 tot 70 m2 groot en er is ook een dakkapel aanwezig. Na het isoleren dient het te worden afgewerkt met gipsplaten.
dinsdag 27 augustus 2019

Dak en spouwmuur isoleren

Ik zou graag mijn dak en spouwmuur laten isoleren, volgens de regeling dat ik in aanmerking kom voor subsidie. Het gaat om een hellend dak. De bestaande situatie is een pannendak op dakbeschot. Ik wil het dakbeschot van de binnenkant geïsoleerd hebben. Als het mogelijk is graag de kosten voor het afwerken met gipsplaten apart vermelden op de offerte. Het dak is 15 m2 en de spouwmuur ongeveer 15 - 20 m2. we hebben ook een aanbouw, deze is wel al geïsoleerd.
dinsdag 27 augustus 2019

Dak isoleren

Hellend dak voorzien van dakpannen en daaronder 6 mm Eterniet. Jaren 30 huis. Kepers 50 x 75 mm daaronder dakconstructie die in het zicht blijft. Het dak is 60 m2. Graag een offerte voor het spuiten van purschuim en alles wordt later afgewerkt met gipsplaten.
maandag 19 augustus 2019

Dak isoleren tegen geluid

I would like to receive à quote to insulate the pitched roof against external sound noise. I suspect that the current insulation is not good and that the roof is functioning asàdrum amplifying the sound. It is one large single pitched roof of about 50sq metres if I had to guess.
dinsdag 13 augustus 2019

Isoleren van de woning

Per oktober woon ik op dit adres. Twee onder een kap woning. Belangstelling voor isolatie en bij voorkeur met ecologische materialen. De woning is 144 m2 en 600 m3.
dinsdag 30 juli 2019

Huis isoleren

We willen het dak, spouwmuur en vloer laten isoleren. spouwmuur was bij bouw in zeventiger jaren als gedaan maar moet worden aangevuld. De oppervlaktes zijn: zolder 60 m2, spouw 107 m2 en vloer 50 m2. Gaat om een hellend dak.
vrijdag 12 juli 2019

Hellend dak isoleren en elektra vernieuwen op zolder

Ik wil een hellend dak laten isoleren en strak afwerken, ca. 34 m² vloeroppervlakte. Daarbij de oude elektra vernieuwen en plaatsen van stopcontacten (wordt slaapkamer).
woensdag 10 juli 2019

Een inpandig balkon isoleren

Ik zoek een isolatiespecialist die een inpandig balkon zou kunnen voorzien van isolatie om geluid vanuit de snelweg wat in het inpandig balkon weerkaatst verminderd kan worden. Het balkon is 5,5 bij 1,2 meter groot.
zaterdag 1 juni 2019

Dak isoleren

Ik heb een schuin dak met authentieke balken. Net vernieuwd. Ik wil het graag laten isoleren aan de binnenkant. Het dak is 120 m2.

Partners

Partners van Casius