Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor schuimbeton storten in kruipruimte onder de woonkamer:

Schuimbeton storten in kruipruimte onder de woonkamer

Ik wil graag schuimbeton in de woonkamer en de keuken. De houten vloer en balken verwijderen we zelf. De bedoeling is dat het grondwater weggedrukt wordt. Betreft 2 ruimtes, een van 8 bij 4 meter en de andere ruimte is ongeveer 12 bij 4 meter. Mocht u nog andere opties hebben, deze hoor ik graag!
Onze klant uit Winschoten (Groningen) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuimbeton storten in kruipruimte onder de woonkamer uit heel Nederland:

Schuimbeton storten

Heb een vloer in heiligelee die opgevuld moet worden met schuimbeton. En deze is 12 meter lang 4. 50 breed en moet 40 cm omhoog

Vloer van schuimbeton storten in de woning

Ik wil in mijn woning een schuimbeton vloer laten storten van 30 m2, maar weet alleen de m3 niet.

Vloer van schuimbeton storten in de woning

Ik wil graag 8 m3 schuimbeton laten leveren. Het gaat om een voorkamer van een alleenstaande woning. Afvoer van het Afval doet de klant zelf.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil mijn kruipruimte c.a. 14 m3 vol laten storten, zonder deklaag en vloer verwarming. Ik ga zelf de oude houten vloer verwijderen en ik ga plastic leggen. Ik zou graag willen weten wat het bijvoorbeeld per kuub zou kosten.

Vloer van schuimbeton storten in de woning

Wij hebben net een andere woning gekocht. In het voorgedeelte van het huis ligt een houten vloer (75 m2) en achter een betonnen vloer (40 m2). Wij willen graag in het voorgedeelte schuimbeton en dan over de hele vloer vloerverwarming. De houten vloer breken we zelf weg en voor de rest willen wij heel graag een offerte van u. Wij horen graag van u. Ik krijg de sleutel begin oktober, graag vanaf dan uitvoeren. Graag een gespecificeerde offerte waarin zowel het storten van het beton als de vloerverwarming staan aangegeven.

Schuimbeton storten in kruipruimte onder de woonkamer

We zijn voornemens om de kruipruimte dicht te storten met schuimbeton. De vrachtwagen kan voor huis komen maar de afstand van de vrachtwagen tot de kruipruimte is ongeveer 12 meter. Er moet 29 m3 schuimbeton gelost worden. We zitten nog in de oriënteerde fase en willen de afweging kunnen maken tussen regulier isoleren met glaswol of schuimbeton.

Dekvloer laten storten

Wij zoeken contact met een vakman die bij ons een dekvloer kan maken. De ondergrond is ongeveer 63 m² schuimbeton met vloerverwarming op noppenplaat. We willen deze klus laten uitvoeren binnen tussen half en eind juni. De afstand tot de openbare weg bedraagt ongeveer 10 meter. Wij ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave.

Schuimbeton op de vloer laten storten

Ik zou graag schuimbeton willen storten in mijn aan te schaffen woning. Maar ik zou graag een grove indicatie willen voor het laten storten van schuimbeton en eventueel de kosten voor het plaatsen van de vloerverwarming en anhydriet dekvloer. Dit is puur te orientatie en ik snap dat de uiteindelijke prijs kan verschillen. Ik zou de vloer uitgegraven tot 40 cm opleveren. Het betreft een vloer van 65 m². De vloerbalken zullen ook verwijderd zijn. Het betreft een woning uit Ik heb geen nummer toegevoegd omdat ik eerst wil oriënteren.

Schuimbeton storten

Het gaat om schuimbeton 45 m2, 35 cm dik. Voor funderingsherstel.

Schuimbeton laten storten

Graag wil ik voor de aanbouw van een schuur 11 m³ schuimbeton laten storten. Het gat is al gegraven en de bekisting gemaakt. Het betreft een oppervlakte van circa 32 m².