Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isoleren binnenkant woning:

Isoleren binnenkant woning

Het gaat om een schuin houten dak, ons huis is van 1974 en er zit een soort van pur laagje aan de buiten kant van ongeveer 5 cm dik. Ik wil het graag aan de binnenkant laten isoleren, is ongeveer 200 m2.
Onze klant uit Veendam (Groningen) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isoleren binnenkant woning uit heel Nederland:

Lichtstraat leveren en monteren + Isoleren plat dak

Onze lichtstraat in de uitbouw willen we vervangen door een nieuwe met isolerend glas, grove afmeting 525cm x75cm. Daarnaast willen we het +/-8m2 dak van de uitbouw isoleren inclusief opstaande dak rand. (hier moet rekening gehouden worden met +/-3cm piepschuim die vanuit de binnenkant tegen het dak zit)/ Zie foto

Het isoleren van zolder/dak

Het gaat om het isoleren van de zolder/binnenkant dak. eigen woning, ca.70j oud. Het is een pannendak, met houten planken beslagen, met uitstekende balken. 3.70 / 3.20 lengte x 2 dus beide dakdelen. Graag het verschil tussen wol en hennep toegelicht in de opgave. Voorkeur gaat uit naar, hennep als milieuvriendelijk materiaal.

Het isoleren van onze muren

Wij hebben een oud huis met oud stucwerk aan de buitenkant, dit begint er af te brokkelen. Aan die binnenkant van ons huis is alles afgewerkt met gipswanden, onduidelijk of er iets van isolatie tussen de buitenmuur en de gipswanden zit. Wil graag dat iemand met verstand kijkt naar de mogelijkheden. Het huis is ongeveer 8 meter lang, 8 meter breed, twee verdiepingen.

Dak aan de binnenkant isoleren

Bij mijn huis, die gebouwd is 1990, zit in de woonkamer over de gehele lengte een grote koof. Hier kijk ik zo tegen het dak aan. Deze ruimte (1,5 meter breed en 18 meter lang) wil ik extra isoleren. Na het isoleren wordt er een akoestische laag over gespoten. Graag prijsopgave voor het aanbrengen van de isolatie.

Dak isoleren

Ik wil graag mijn dak laten isoleren, gaat om 100 m2. Is een hellend dak dat ik aan de binnenkant wil isoleren.

Dak isolatie

Ik wil een schuin dak aan de binnenkant laten isoleren. Het gaat om 50 m2. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Thermisch isoleren van de wanden

Het gaat om het thermisch isoleren van de gevel. Het betreft hier twee delen op de noordgevel van de woning. De totale afmeting is circa 15 m2. Er lopen ook een aantal verwarmingsbuizen langs de gevel. Daarnaast zitten er ook een kozijnen in de gevel. De verdiepingsvloeren zijn van hout. Dit zal zorgen voor een koudebrug. De begane grondvloer is achteraf geïsoleerd. Graag via de binnenkant isoleren. Over het isolatiemateriaal ontvang ik graag advies.

Dak isoleren

We willen ons hellende pannendak laten isoleren, het oppervlakte is rond de 70m2. Wij willen de buitenkant laten weghalen en binnenkant na isoleren. Er zit al een folietje op maar die is verouderd, deze moet dus weg. Daarnaast moet het dakkapel ook geïsoleerd worden, deze is 1.70 breed.

Dak renovatie

Op het dak liggen op het dakbeschot tengels en panlatten met rode pannen. de bedoeling is het geheel te isoleren. Nu bestaat de isolatie uit glaswol aan de binnenkant afgedekt met dampweelde folies. De vraag is of dat kan blijven zitten en of er dan gewoon overheen geïsoleerd kan worden. Ivm de subsidie is een RD waarde van 3,5 noodzakelijk. Ook moeten er nieuwe pannen op het dak komen, zwart normaal. Het dak is 80 m2.

Muren isoleren

De slaapkamer (enkelsteens) moet geïsoleerd worden. Bestaande isolatie moet geplaatst/vervangen worden, met voorzet gipsplaat. Zowel thermisch als tegen geluid. Daarna herstel plafond/vloer indien noodzakelijk. Buitenmuren aan de binnenkant isoleren, gaat ongeveer om 20 m2.

Partners

Partners van Casius