Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor aangebouwde stenen berging isoleren:

Aangebouwde stenen berging isoleren

Eind september 2018 wordt naar verwachting mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Deze woning wordt voorzien van een aangebouwde stenen berging met buitenmaat 3 meter x 6.45 meter, waarbij de berging langs één lange zijde volledig aan de woning grenst. Deze berging wil ik gaan gebruiken als kantoor aan huis. Hiervoor zal er isolatie geplaatst moeten worden. Het gaat dan om 3 gevels en het dak: de vierde grenst aan het woonhuis en is dus al geïsoleerd door de projectaannemer. De gevels worden opgeleverd als enkellaags bakstenen, het dak wordt uitgevoerd middels dakbalken afgedekt met een EPDM-laag. In bijgevoegd bestand de plattegrond van de woning en gevelaanzichten.
Onze klant uit Leek (Groningen) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aangebouwde stenen berging isoleren uit heel Nederland:

Stenen schuur isoleren

Ik zoek een aannemer die een aangebouwde schuur kan isoleren vanuit binnen. Daarnaast dienen er leidingen et cetera geplaatst te worden ten behoeve van een keuken die in de schuur komt. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Nieuwbouw vrijstaand huis in Albergen

Wij willen een vrijstaand stenen huis laten bouwen in Albergen. Het moet zo goedkoop mogelijk zijn met in ieder geval: Ruimte voor keuken met kook eiland, ligbad, drie slaapkamers met mogelijkheid tot vierde slaapkamer, aangebouwde garage. Het huis moet geheel gasloos functioneren. De kavel is 450 m2. Ik wil graag eerst een prijs indicatie alvorens we een gesprek aangaan.

Woning verbouwen

Mijn partner en ik zijn geïnteresseerd in de aanschaf van een woning, alleen is deze aan vrij veel werkzaamheden toe. Voor wij verder gaan willen wij weten wat de kosten zouden zijn om de woning naar onze wensen te krijgen. Hier onder vind u wat informatie over de woning: Helft van een dubbel woonhuis(bj. 1955) met aangebouwde stenen berging, eigen oprit en vrijstaande garage Indeling. Begane grond: entree/hal, toilet, trapopgang, provisiekelder, L-vormige woonkamer, ruime woonkeuken met buitendeur naar het terras. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en bergruimte. Vliering. Deze woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening middels een REMEHA combiketel (bj. 2018, in eigendom). De vloer in de woonkamer heeft een houtenvloer en een aarde ondergrond en de keuken heeft een betonen vloer. Er is de afgelopen 40 jaar geen modernisering gedaan aan de woning. Soort pand: Eengezinswoning, geschakeld Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 688 m² Woonoppervlakte: 91 m² Inhoud: 290 m³ Woonkamer oppervlakte: 22 m² Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers: 3 Aantal garages: 1 (vrijstaand) Aantal parkeerplaatsen: meerdere Keuken: Woonkeuken Keukeninrichting Sanitair: Wastafels, douche Verwarming: CV-ketel Isolatie: Gedeeltelijk dubbel glas Dakconstructie: Samengesteld dak Onderhoud buiten: Redelijk Onderhoud binnen: Redelijk Woonkamer/eetkamer: 6. 60m x 4. 90m 3 dubbele ramen Keuken: 4. 90m x 2. 80m Bijkeuken: 2. 70m x 2. 80m 1 dubbel raam en 1 ruit Aanbouw: 5. 00m x 2. 65m met 3 ruiten Overloop: 2. 75m x 2. 65m Badkamer: 1. 00m x 2. 00m met 1 ruit Slaapkamer 1: 3. 60m x 1. 95m met 2 ruiten Slaapkamer 2: 3. 60m x 2. 75m met 1 dubbel raam Wij willen graag weten wat de afzonderlijke kosten zouden zijn voor de volgende werkzaamheden (inclusief arbeidskosten, materiaalkosten, afvoerkosten en eventuele tijdsbestek). Binnenwanden moeten weer opnieuw worden gestuukt. Isolatie dak Isolatie muren (Spouwmuur) Vl

Uitbouw vervangen door gefundeerde uitbouw

Wij hebben achter onze tussenwoning een aangebouwde stenen bijkeuken van 5 x 2 meter, die rust op een betonnen plaat die op het zand ligt. Het is in de bijkeuken altijd erg koud en we moeten flink stoken om het daar warm te houden. We overwegen nu om die bijkeuken te laten afbreken en te laten vervangen door een goed gefundeerde houten uitbouw van 4 x 2 meter met 1 klein raam en hergebruik van de bestaande deur. Er is hier veengrond, het huis is onderheid en heeft een betonnen kruipruimte. We zijn ons hierop aan het oriënteren op de mogelijkheden en willen graag een adviesgesprek en prijsindicatie.

Uitbouw plaatsen aan het huis

In het kort : Gevraagd offerte tbv uitbouw woning achterzijde (vergunningvrij). Met plat dak. Maten uitbouw zijn bij benadering: 3 x 5,2 x 2,5 meter (LxBxH). Locatie: Zwolle Situatie: Stenen gevel aan achterzijde waarbij één zijkant gelijk valt tegen de aangebouwde uitbouw van de buren (zelfde hoogte). Andere zijkant zou opgemetseld dienen te worden. Vermoedelijk fundering\grondverbetering benodigd en dragende constructie om gevel op plaatst te houden. Afwerking: casco in overleg -Fundering ( Gladde\egale betonvloer vloer) -binnen/ buitenmuren (kalkzand) steen -plat dak (mogelijk met lichtstraat) -Kozijn hout (schuifpui of tuindeuren) Graag reactie(s) met richtprijs/offerteprijs mogelijke start maand en werkduur waarvoor.

Inpandige garage verbouwen

Ik ben in onderhandeling voor aankoop woning met een aangebouwde stenen garage van 6,20 bij 3,10. De garage moet verbouwd en gesplitst worden tot een eenvoudig kantoor en bergruimte voor de fietsen. Ik denk verhouding 2:1. Aan de kant van de garagedeur komt de bergruimte. De garagadeur zal dus dicht moeten worden gemaakt, vervangen worden, voor een deur. Aan de lange zijde van de garage zit een deur naar buiten en tegenover een deur naar de hal. Beide komen uit op het "kantoor". Er hoeft geen kozijn geplaatst te worden. Wel moet er neem ik aan dat er geisoleerd worden en moet er verwarming komen. Electra is aanwezig. (foto's van garage op funda). Graag indicatie van de prijs.

Stenen garage bij de woonkamer trekken

Wij zijn de aankoop aan het afronden van een twee-onder-een-kapwoning welke een aangebouwde stenen garage heeft. Naar verwachting zal de overdracht eind juli of begin augustus plaatsvinden. Wij willen de garage graag bij de woonkamer betrekken om extra ruimte te creëren. Daarbij moet er een draagmuur van ongeveer 400 cm worden verwijderd en een staalconstructie worden geplaatst. De garage willen we dan laten isoleren en afwerken. Wij ontvangen graag een grove indicatie van de kosten. Er staan foto's van de woning op Funda. Voor zover ons bekend is zitten er in de draagmuur geen leidingen.

Timmer-, renovatie- en sloopwerk in een koopwoning

In een net aangekochte woning dienen de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd (zie bijlagen voor gedetailleerde beschrijvingen): 1. Slaapkamer vertimmeren tot twee kinderkamers; 2. Herstelwerkzaamheden gevel en schoorsteen; 3. Slopen en afwerken aangebouwde stenen berging. De woning wordt op 20 maart opgeleverd.

Betonvloer in gehele woning aanbrengen

Ik wil graag een betonvloer als afwerkvloer in de gehele woning aan laten brengen. Het betreft een nieuwbouwwoning van 160 m2 met een woonoppervlak verdeeld over 3 verdiepingen (inclusief keuken, badkamer en toilet) welke in z'n geheel is voorzien van vloerverwarming en daarnaast een niet verwarmde aangebouwde stenen garage van ongeveer 15 m2. De totale ruimte willen we van gecoat gevlinderd beton laten voorzien. Kleur: lichtgrijs mat beton zonder hele opvallende vegen, maar ook niet spiegelglad. Alle vloeren. De oplevering van de woning zal in mei of juni 2017 zijn. Graag informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Slopen van het woonhuis

Het betreft een kleine vrijstaande woning waarbij wij zelf de binnenzijde hebben gestript. De vakman dient het geheel verder te slopen en af te voeren. Het zal dan gaan om een stenen casco woning. De kozijnen en de dakpannen willen wij daar waar mogelijk is opnieuw gebruiken. De afmetingen zijn als volgt: Hoofdgebouw 7,53 x 5,81 meter. De hoogte tot aan de dakgoot 4.23 meter en 7 meter tot de nok Kleine aangebouwde keuken 3,5 x 4,0 meter, 1 woonlaag met schuin dak.