Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor voorzetwand ten behoeve van isolatie plaatsen:

Voorzetwand ten behoeve van isolatie plaatsen

Ik zoek een isolatiespecialist die ten behoeve van isolatie tegen geluid overlast een voorzetwand in een slaapkamer kan plaatsen. De wand moet ongeveer 250 bij 300 cm worden. De wand moet op de eerste verdieping geplaatst worden.
Onze klant uit Haren (Groningen) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorzetwand ten behoeve van isolatie plaatsen uit heel Nederland:

Douchewand op maat leveren en plaatsen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een douchewand op maat, conform maatgeving in de bijlage. Het betreft een wand in ultra helder veiligheidsglas van 1140 x 970 mm, waarbij het deel van 970 mm bestaat uit een vast deel en een deur van 500 mm, in de wand van 1140 mm een uitsparing van 1200 x 200 mm ten behoeve van een voorzetwand. Graag een offerte inclusief inmeten en plaatsen. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden. De nieuwe wand zal direct op de vloer geplaatst worden.

Slaapkamer tot badkamer ombouwen

Graag offerte voor het verbouwen van een slaapkamer tot een badkamer. Aanvraag bestaat uit: - Aansluiten van bestaande leidingen en afvoer van toilet, douche en badmeubel, aanbrengen van ontluchting van het riool door het dak, voorzetwand ten behoeve van leidingen van het riool, de douche en het toilet. - Het aanleggen van elektrische vloerverwarming. - Betegelen van vloer 8 m2 en wand 20 m2 en een bankje in de douche, plaatsen en afmonteren van toilet, douche, badmeubel en radiator. - Afkitten van sanitair en inloopdouche. Ruimte is 2,5 x 3 meter.

Badkamer nieuwbouwwoning afmaken

Badkamer van 3 x 2,5 meter in nieuwbouwwoning afmaken: - advies en bestellen van badkamerwanden, op maat - montage van glazen badkamerwanden: 1 tegen muur en 1 op badrand - bestellen van muurtegels van Mosa, ik weet al welke, ten behoeve van voorzetwand - plaatsen van voorzetwand ten behoeve van installatie wastafelmeubels. Waterafvoer verplaatsen van vloer naar wand - bestellen en monteren van badmeubels: 2 wastafelmeubels en 1 hoge kast Ik weet al wat ik wil kopen.

Renovatie- en herstelwerkzaamheden

Ten behoeve van het verhuren van units renovatie- en herstelwerkzaamheden aan een stationswoning uitvoeren. Begane grond en tweede etage. Onder andere: Bij voordeur naamplaten aanbrengen, entreedeuren sluitend maken, deursloten aanbrengen, aftimmerwerk gipsplaten, meterkast aftimmeren, op begane grond voorzetwand plaatsen tbv. kantoor.