Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Groningen of directe omgeving.

3007 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: nieuwbouw dak isoleren met spuitisolatie, gehele benedenwoning isoleren, kantine isoleren, zoldervloer isoleren met cellulose isolatie, fabriekshal met een puntdak van asbestplaten met pur isoleren, geisoleerd plat dak, gevels isoleren, plat dak isoleren, isolatiebehang aanbrengen, geluiddicht isoleren van een bar, plafond isoleren, geluidsdicht isoleren huis, isoleren voormalig schoolgebouw, schuimbeton in de kelder aanbrengen, isoleren binnenkant woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Groningen:

Cellulose vlokken aanbrengen

Ik zoek een isolatiespecialist die de ruimte tussen het vloer en plafond kan isoleren. Het gaat om 30 m2. Het gaat om het plafond tussen de 1e en 2e verdieping. De ruimte dient met cellulose vlokken geïsoleerd te worden.

Vloer isoleren

Wij zouden de kruipruimte van ons net aangekochte huis waar we op het moment nog niet wonen willen isoleren, mogelijk met schelpen. Het gaat om zo'n 48 m2. Ik heb de kruipruimte nog niet kunnen zien. Dus weet nog niet wat de situatie is maar zou wel een afspraak kunnen maken om er te gaan kijken. Wij gaan er voor 1 februari.

Vochtbestrijding in een souterrain

Ik wil mijn souterrain van een appartementencomplex gebruiken als opslagruimte. De vochtigheidsgraad ligt tussen 90 en 100%. Eén muur staat in direct contact met buitengrond. In die muur komen ook de buizen van de waterleiding binnen.

Isoleren van de zolder

Betreft de zolder. Beide kanten moeten geïsoleerd worden. Het is een schuin dak van een jaren 60 woning. Het huis is van mijn dochter en de zolderruimte is ongeveer 8 x 4,5 meter.

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik wil mijn vloer isoleren tegen geluid. Als het handig is om dan meteen ook thermisch te isoleren dan wil ik dat ook overwegen. Het belangrijkste is echter geluid. Ik wil mijn onderburen niet tot last zijn en ik heb geen zin om steeds op mijn tenen te lopen. Ook wil ik in het weekend met vrienden gewoon tot laat een drankje kunnen doen met muziek zonder dat mijn buren daar last van hebben. Aangezien mijn jaren dertig appartement een houtenvloer met nul isolatie wil ik graag kijken wat de opties zijn om dit te verbeteren. De oppervlakte waar het om gaat is 32 m2. Dat betreft de woon- en eetkamer en de keuken. De gang slaapkamers en badkamer lijken mij niet nodig, maar ik besef dat ik een leek ben.

Vloerisolatie aanbrengen

Welke oppervlakte moet geïsoleerd worden? Circa 60 m2. Ik ben woonachtig in een benedenwoning welke is gescheiden door middel van een houten vloer met de bovenwoning. Het pand is meer dan 100 jaar oud, mijn plafond is gekenmerkt door ornamenten bestaande uit oud stucwerk, gaas en stro. Het pand is in de jaren '70 gesplitst in 2 koop appartementen (waarbij ik dus het onderste deel bewoon). De vloer bestaat uit een balkconstructie met daarop planken. Als vloerbekleding is een laminaatvloer gelegd inclusief een ondervloer (door iemand die snel huizen opknapt en weer doorverkoopt, dus ik trek de kwaliteit in twijfel). Ik ondervind geluidshinder van de bovenburen, enerzijds door direct geluid (met name spraakgeluid) en anderzijds door contactgeluid (met name door spelende en rennende kinderen). Vooral het contact geluid is erg storend, doordat er voortdurend gebonk klinkt en de lampen trillen aan het plafond. Graag ontvang ik op korte termijn een passende oplossing om de geluidsoverlast tegen te gaan inclusief offertes.

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij wonen in het beneden appartement van een jaren '30-woning, boven ons wonen 4 studenten. In de slaapkamers hebben we veel last van contactgeluid en luchtgeluid, praten, muziek. De vloer van de bovenwoning is al eens geïsoleerd en we zouden ons graag laten informeren of het isoleren van onze muren en plafonds nog verschil zou kunnen maken.

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is plusminus 100 m2, laagdikte: 35 cm schuimbeton en dan vervolgens vloerverwarming er op en een anhydriet vloer op spuiten. Ik verwijder zelf de oude vloer en maak de kruipruimte leeg. Graag een gedetailleerde prijsopgave hiervoor met een gedetailleerde werkbeschrijving en specificatie van de werkzaamheden.

Dak van zolderkamer isoleren

Ik heb 5 pakketten iSoEasy van Kingspan besteld om een zolderkamer te kunnen isoleren. Het is moeilijker en meer werk dan ik dacht, gaat om ongeveer 18 m2. Graag zo snel mogelijk, want we zouden graag mijn dochter de zomer nog naar haar nieuwe slaapkamer kunnen verhuizen.

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast bovenburen aanbrengen

Ik woon in een appartement uit 1928 op de benedenverdieping. Ik heb geluidsoverlast van de bovenbuurman waar ik graag wat tegen wil doen. Het betreft een houten vloer, en gaat om een oppervlak van iets minder dan 30 m2.

Houten verdiepingsvloer isoleren

Ik wil graag geluidsisolatie aanbrengen in verband met geluidsoverlast van de onderburen en de buren schuin onder mij in een pand uit 1936. De overlast bestaat uit contactgeluiden en in mindere mate luchtgeluiden (gesprekken). Ik zou graag willen weten wat de mogelijkheden zijn voor geluidsreductie d.m.v. o.a. cellulose-isolatie.

Dak van eengezinswoning isoleren

Wij willen het dak graag isoleren. Het gaat om een eengezinswoning

Zolder of slaapkamer geluidsvrij isoleren

Zolder (42 m2) of slaapkamer (22 m2) geluidsvrij maken van geluid van buiten. Bijvoorbeeld (hard) praten, muziek, geschreeuw. Graag samen bepalen welke van de 2 ruimtes het meest praktisch is om aan te pakken en uit te voeren, zodat wij onze 'rustige' slaapplek kunnen kiezen. Beide ruimtes hebben al dubbel glas. Het gaat om een woning uit 1920.

Lessenaarsdak isoleren

Voor het lessenaarsdak van mijn vrijstaande huis met koude dakconstructie wil ik graag offertes ontvangen voor het realiseren van een nieuw geïsoleerd dak met de volgende eisen: - Een beloopbaar dak (dat is het al); - Vier nog steeds hoed beschermde schoorsteenconstructies; - Er moeten zonnepanelen op het dak gemonteerd kunnen worden; - Een strook groen dak zijn aan de laagste zijde van het dak; - Geen beschadigingen aan de plafonds in de kamers onder dit dak; - Een Rc waarde van minimaal 6 W/m2K of hoger. Het dak is circa 80 m2. Ik ontvang graag uw aanbieding waaruit blijkt welke materialen u gebruikt, welke dakisolatieconstructie u voorstelt en gescheiden posten voor arbeid en materiaal.

Technische ruimte geluiddicht laten isoleren

Ik wil de technische ruimte in mijn woning geluiddicht laten isoleren. In de ruimte staat de cv-ketel en de unit van de mechanische ventilatie. Ik laat de situatie graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en prijsopgave.

Geluidswerende vloerisolatie aanbrengen

Ik wil graag in de vloer van mijn appartement een geluidswerende laag laten leggen. Onder mijn woning bevindt zich een kroeg. Graag wil ik een isolatiespecialist laten kijken die mij adviseert en de klus uitvoert. De ruimte bedraagt ongeveer 40 vierkante meter.

Schuin dak isoleren en afwerken met gipsplaten

Dunne dakisolatie met afwerklaag is aanwezig. Nu wil ik een extra isolatie tussen de balken en dit afwerken met gipsplaten of iets dergelijks. Het betreft 56 m2.

Geluidsisolatie aanbrengen tegen muziekoverlast

Wij hebben een leefruimte boven onze tango-salon en willen de vloer in die ruimte isoleren om een groot deel van het geluid (tango-muziek) kwijt te zijn. Als alternatief het plafond van de salon isoleren. Het is een kleine 100 m2. Wat zou u adviseren?

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ikzelf veroorzaak overlast bij mijn naaste buren en ik wil graag mijn eigen wand (waar mijn speakers zowat tegen aan staan) isoleren zodat zij geen last hebben van mijn muziek, maar ik wel muziek kan luisteren.

Geluidsoverlast verminderen

Ik veroorzaak geluidsoverlast bij mijn buren, omdat ik een heel goed geluidssysteem heb. Toch wil ik muziek blijven luisteren, maar de bas dreunt nog teveel door. Mijn speakers staan al op een verhoging, maar dit is echter niet voldoende; ik wil graag een extra isolatie tegen de muur, zodat mijn naaste buren geen overlast meer ervaren.

Dunne scheidingsmuur geluiddempend maken

Een deel van een muur tussen 2 slaapkamers bevat een gedeelde dubbele kast met een dunne scheidingswand en daardoor is dit deel van de muur erg gehorig. Het gaat om een oppervlakte van circa 2,2 bij 3 meter. Graag een offerte c.q. indicatie wat dit zal kosten aan arbeid en materiaal.

Spouwmuren isoleren

Isolatie spouwmuren. Betreft benedenwoning met 1 slaapkamer boven (met balkon). Voortuin. Uitbouw (douche/bijkeuken) in achtertuin. Reële schatting: totaal 35 m².

Kruipruimte isolatie met schelpen of piepschuim

Kruipruimte isolatie. Schelp of piepschuim. 6 x 9 = 54 m2 ongeveer. Vloer is voorzien van vloerverwarming. Bouwjaar woning 2005.

Kruipruimte laten isoleren

Ik wil mijn kruipruimte laten isoleren. Ik heb een houten vloer die erg koud is. Ik wil graag offertes ontvangen en ik hoor graag of het mogelijk is om subsidie aan te vragen op kruipruimte isolatie. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50 m2.

Isoleren tegen overlast van de onderburen

De vloer (bij overlast van de onderburen)