Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor isolatie met hennep platen:

Isolatie met hennep platen

Ik heb interesse in isolatie met dunne hennepplaten van twee woonwagens. Het gaat om 80 m2. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Doezum (Groningen) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatie met hennep platen uit heel Nederland:

Nieuwbouw dak bekleden

Ik ben opzoek naar iemand die het dak kan bekleden. Het gaat om een hellend dak voor een nieuwbouw woning. Dakoppervlak is circa 208 m2. Dakhelling 45 graden. In het dak moeten 6 Velux dakramen van 94 x 140 cm komen. Op zuidkant circa 30 m2 zonnepanelen. De zonnepanelen laten we graag regelen en plaatsen. Zelf leveren wij kalk hennep platen. Het gaat echt specifiek om de bekleding. Graag ontvang ik advies over welk soort bekleding geschikt is. Is het mogelijk om een soort brochure te leveren met alle mogelijkheden en kleuren? Wij moeten naar de gemeente en hebben dit daarvoor nodig. De dakrand is op hoogte van 2,20 meter. Isolatie is niet nodig. Graag ontvang ik een offerte en een brochure.

Schuin zolderdak isoleren

Schuin zolder dak isoleren met een natuurlijk product bij voorkeur hennep. Onder de dakpannen zit niets behalve dakbeschot. Dus toepassen damp open en aan warme kant binnen damp dichte folie of iets dergelijks. Afwerking binnenkant bijvoorbeeld gipsplaten. Totale isolatie dikte vanaf dakbeschot tot onder kant balken is ong. 19 cm. Totaal aantal m²s ongeveer 50 à 60. Het betreft de woning van mijn dochter zij woont alleen. Gaat via mij.

Zolderkamer afwerken met gipsplaten

De reeds geïsoleerde muren/klein stukje plafond van een zolderkamer afwerken met gipsplaten. Het gaat om een ruimte van 10 vierkante meter met schuine muren en 2 ingebouwde dakramen. Aan de onderkant van de muren komt een plintverwarming, hiervoor moet een uitsparing worden vrijgehouden. Isolatie moet eruit worden gehaald en opnieuw worden geplaatst, want er is nu te weinig ventilatie achter de hennep matten. Moet dus betere ventilatie komen. Huis bevindt zich net over de grens in Duitsland bij Tegelen (Venlo).