Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in de provincie Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten uit Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Groningen.

28 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: 281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen, 600 m2 vloeroppervlak isoleren, 150 m2 buitengevel isoleren en afwerken, bungalow buiten-af isoleren en stucen, bungalow van buiten-af isoleren, woning van buiten-af isoleren en stucen, isoleren en stucen van 3 buitengevels, alle 4 de gevels van buiten-af isoleren, zoldervloer laten isoleren, buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi), betonvloer aanbrengen(66 m2), schuur isoleren, isolatie in kruipruimte aanbrengen, muur isoleren, geluidsisolatie plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in de provincie Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Groningen:

zaterdag 20 juni 2020

Isoleren tegen geluidsoverlast

Ik wil weten wat de mogelijkheden zijn voor het isoleren van het plafond van mijn slaapkamer. Ik woon beneden in een jaren 30-appartement en boven mij wonen studenten die wel eens later gaan slapen dan ik. Hun woonkamer is recht boven mijn slaapkamer. Ik heb voornamelijk last van luchtgeluiden (bv. wanneer er hard wordt gelachen). De contactgeluiden zoals lopen en het kraken van planken kan ik met oordoppen nog wel redelijk wegfilteren. Hun vloer is van laminaat en eronder ligt isolatie van 10 db, maar het helpt niet genoeg. Ik ben benieuwd naar het opvullen van mijn plafond met cellulose, daar heb ik al het een en ander over gelezen. De slaapkamer is ca 12 m2. Graag zou ik er iemand naar laten kijken om de mogelijkheden te bespreken. In november wil ik dan stucwerk laten uitvoeren.
zondag 7 juni 2020

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ik heb in mei 2020 een jaren ’30 benedenwoning gekocht die ik nu verhuur. De huurster woont er sinds enkele weken maar ervaart zeer veel geluidsoverlast van haar bovenburen. Graag zou ik willen laten onderzoeken welke geluidsbronnen de grootste overlast veroorzaken en welke oplossingen daarvoor mogelijk zijn. De grootste overlast wordt veroorzaakt door kinderen die rondrennen op de houten vloer. Het geluid komt via het plafond in woonkamer en keuken (voeten, stemmen, lachen). Ook via de slaapkamer boven (die naast de keuken van de bovenburen ligt) komt geluid binnen. Gegevens over de woning zijn te vinden in de bijgevoegde brochure.
woensdag 27 mei 2020

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie

Wij hebben plannen om de woonkamer en keuken te verbouwen. De woonkamer willen we voorzien van vloerisolatie en vervolgens meteen vloerverwarming aanleggen. De vloer in de woonkamer is van hout, de kruipruimte zeker meer dan 50 cm. In totaal gaat het om circa 40 m2.
woensdag 18 maart 2020

Vloer isoleren

Het zijn gedeeltelijk betonnen vloeren die ik met pur wil laten isoleren, en de rest zijn houten vloeren die met icynene geïsoleerd moeten worden. Het gaat om 90 m2. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 2 maart 2020

Isolatie met hennep platen

Ik heb interesse in isolatie met dunne hennepplaten van twee woonwagens. Het gaat om 80 m2. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 9 februari 2020

Buitenmuur isoleren

Rondom het huis wil ik graag de buitenmuur laten isoleren, is ongeveer 30 m2 Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien
maandag 3 februari 2020

Schuimbeton aanbrengen als vloerisolatie

Ik wil mijn kruipruimte isoleren met schuim beton. Daarop moet vloerverwarming met een dekvloer (Anhydriet). Vloeroppervlak is ongeveer 58 m2 de kruipruimte is ongeveer 35 cm hoog/diep.
zaterdag 1 februari 2020

Woning isoleren

Ik woon in een appartement ( ±100 jaar oud) en wil graag geluidsisolatie in de ruimte (± 40 cm) tussen mijn plafond en de vloer van de bovenburen. De buren hebben nog niet zo lang geleden nieuw parket genomen zodat de cellulose vanuit onze kamer door gaten in het plafond moet worden geblazen. Mijn plafond ( ±60 m2) is van gips(?) met op 2 plaatsen een rozet en een profiel rondom. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen
donderdag 23 januari 2020

Geluidsisolatie aanbrengen tegen muziekoverlast

Ik wil mijn muziekkamer (9m2, op de eerste verdieping) laten isoleren tegen geluidsoverlast. Het gaat om de muur aan de zijde van de buren, middels een voorzetwand. Daarnaast wil ik de vloer isoleren om de geluidsoverlast naar de benedenlopen zo veel mogelijk te beperken. Er ligt nu een laminaatvloer, die zou ik het leifst willen laten liggen en er een isolerende laag op laten aanbrengen.
woensdag 15 januari 2020

Isoleren vloer 1e verdieping

We willen de vloer van 90 m2 van de 1e verdieping graag isoleren. De ondervloer is van hout en heeft tussenliggende balken. Graag willen we het tussen laten spuiten met cellulose.
donderdag 9 januari 2020

Muren met verschillende dikte van huis uit 1912 isoleren

Ik ben een huis compleet aan het renoveren en ben nu op zoek naar de juiste manieren om mijn muren te isoleren. In het begin dacht ik gewoon aan glaswol of rockwol door middel van een voorzetwandje maar nu heeft het huis verschillende dikte muur. Halfsteens, spouw enz. Het huis is niet extreem groot, daarom ben ik op zoek naar compact en goed isolatiemateriaal. Maar voornamelijk ben ik op zoek naar iemand die met mij mee wil kijken naar de opties en mogelijkheden om mijn huis zo goed mogelijk te renoveren. Ter info, het huis is van 1912 en er komt in de vloer schuimbeton met daarop vloerverwarming.
dinsdag 7 januari 2020

Geluidsisolatie tegen geluidsoverlast aanbrengen

Ik woon in een 2-onder 1 kapwoning uit 1955 en ik wil de tussenmuur laten isoleren omdat ik veel geluidsoverlast ervaar van de buren. De muur is 2,55 hoog en totaal 5,60 breed. Eventueel laat ik ook even kijken naar mijn vloer, het is fijn als ik advies kan inwinnen over isolatie hiervan.
maandag 30 december 2019

Kruipruimte isolatie met schelpen

Ik wil mijn kruipruimte isoleren met schelpen, de kruipruimte is 64 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 13 december 2019

Plafondisolatie tegen geluid

Ik heb erg veel last van stemgeluiden van mijn bovenburen en van contactgeluiden van mijn bovenburen. Ik wil graag het plafond laten isoleren of een verlaagd plafond. Om te beginnen in de slaapkamer (12 m2). En optioneel de woonkamer, (28 m2).
woensdag 20 november 2019

Isoleren schuurdak

Graag laat ik het licht hellende stalen dak van mijn schuur isoleren. Deze is rond de 6 x 3 meter. Liefst gespoten pur met een laagdikte van +/- 3 cm. Er is momenteel geen isolatie materiaal aanwezig.
woensdag 6 november 2019

Deels plat en deels hellend dak isoleren aan de binnenkant

Het gaat om het isoleren aan de binnenkant van een deels plat dak en deels hellend dak. Daarna moet het afgewerkt worden met houtwerk en met gipsen platen, dus compleet in de afwerking. Het gaat om gauw 50 m2 wat geïsoleerd worden. Er is geen enkele isolatie aanwezig. Ik wil graag advies wat geschikt is. Ik vermoed dat het gauw 12 cm dik geïsoleerd moet worden.
zaterdag 19 oktober 2019

Isolatie folie aanbrengen in een kruipruimte

Ik wil voor circa 60 m2 PE folie laten aanbrengen in de kruipkelder. De hoogte is ongeveer 70 cm.
zondag 13 oktober 2019

Plat dak binnenisolatie, spotjes plaatsen en plafond stucen

Het platte dak (40 m2) willen we van binnenuit met PIR isolatieplaten (met aluminiumfolie?)/ 8 cm dik, laten isoleren, wanneer het mogelijk is het plafond binnenzijde intact laten en vanuit de schuur de platen tussen plafond en dak ertussen schuiven. Wanneer dit niet kan, dan moet het huidige plafond eruit gehaald worden en na isolatie opnieuw met gips/plafondplaten bevestigd worden. Er is een deel geïsoleerd en een deel helemaal niet. er zou ongeveer 24 m2 geïsoleerd moeten worden en 40 m2 plafond zou verwijderd moeten worden. Graag de afvoer kosten apart vermelden op de offerte. Aan een kant hebben we spotjes, aan de andere kant zouden we dat ook graag willen (3 stuks). Elektra punten zouden er nog bij moeten komen. Is er een alternatief voor gipsplaten? Graag ontvangen we advies over wat het beste is en wat het kost. Mogelijk ook stuc afwerking van het plafond.
woensdag 2 oktober 2019

Plafond isoleren

Er komt tocht uit spotjes & wand stopcontacten. Er zitten holle ruimtes tussen plafond (gipsplaten en plat dak). En voorzetwanden. Op slaapkamer & badkamer. Graag isoleren via lichtspotjes in plafond & wandstopcontacten.
dinsdag 17 september 2019

Isoleren van ons plafond

Graag wil ik mijn plafonds isoleren door deze plafond te vullen met isolatiemateriaal. Het liefste heb ik een natuurlijke vorm van isolatie. Het gaat om ongeveer 50m2.
maandag 2 september 2019

Isoleren binnenkant woning

Het gaat om een schuin houten dak, ons huis is van 1974 en er zit een soort van pur laagje aan de buiten kant van ongeveer 5 cm dik. Ik wil het graag aan de binnenkant laten isoleren, is ongeveer 200 m2.
vrijdag 21 juni 2019

Hellend dak isoleren

Het betreft een huis van vóór 1900. Het hellend dak bestaat uit gaas met daaroverheen (ik denk) bitumen en daar boven de keramische dakpannen. Dak rust op ronde palen. Oppervlakte bedraagt ongeveer 70 m2. Ik wens informatie over de isolatie mogelijkheden en hoop in het 3e kwartaal van dit jaar het te realiseren.
zondag 31 maart 2019

Cellulose vlokken aanbrengen

Ik zoek een isolatiespecialist die de ruimte tussen het vloer en plafond kan isoleren. Het gaat om 30 m2. Het gaat om het plafond tussen de 1e en 2e verdieping. De ruimte dient met cellulose vlokken geïsoleerd te worden.
woensdag 27 maart 2019

Plafond isoleren en bekleden van gastenverblijf

Wij zijn recentelijk verhuisd naar Westerbroek. We hebben een huis gekocht met een souterrain. Deze willen we graag verbouwen tot gastenverblijf. Het plafond is op dit moment niet geïsoleerd, bestaat uit de onderkant van de houten vloer van de woonkamer. We zijn op zoek naar een partij die het plafond kan isoleren/geluids dempend kan maken en bekleden. Het gaat om een totaaloppervlakte van ongeveer 53 m2. Graag advies over o.a de materiaalsoort en grove inschatting kosten.
woensdag 6 februari 2019

Houten plafond vervangen door gipsplaten met isolatie

60m2 houten plafond met brandgevaarlijke platen op 1e verdieping vervangen in woning uit 1964 door gipsplaten met thermische isolatie.

Partners

Partners van Casius