Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor glazen serredak isoleren (nu zomers te warm en 's-winters lekt warmte weg):

Glazen serredak isoleren (nu zomers te warm en 's-winters lekt warmte weg)

Ik wil de buitenzijde van m’n serredak (dubbelglas) isoleren. De isolatieplaat moet waterdicht zijn dan wel waterdicht afgewerkt worden. Reden: zomers veel te warm, ’s winters lekt er warmte weg. Het gaat om veel serre daken (in totaal 207) waarvoor meerdere eigenaren belangstelling hebben. Wat ik eigenlijk meteen zou willen weten is welk isolatiemateriaal geschikt is om op glas te leggen. Het moet dus ook licht van gewicht zijn en niet dikker dan 3 cm (hoogte tussen de liggers) Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Andere, namelijk: Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
Onze klant uit Zutphen (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen serredak isoleren (nu zomers te warm en 's-winters lekt warmte weg) uit heel Nederland:

Glazen serre dak vervangen

We hebben een huis gekocht en willen het serredak vervangen. Er ligt een houten kozijn met 8 glazen ruiten op van 200 x 54 cm, deze hebben draadstaal en sommige zijn gebarsten. Het houten kozijn lijkt nog in orde maar kan ook als geheel redelijk eenvoudig verwijderd worden. Wij willen nieuwe ramen. Het kan heel heet worden geven de verkopers van het huis aan. Er moeten dus zonlichtreflecterende ramen inkomen. Ook willen we horizontale gordijnen om het nog beter af te kunnen schermen. Graag horen we of dat het best aan de buitenzijde of aan de binnenzijde kan komen. Als optie willen we ramen waarin zonnepanelen verwerkt zijn. We horen graag wat mogelijk is en wat de kosten zijn. Afvoerkosten graag apart op de offerte vermelden. In de week van 10 augustus zouden willen beginnen, dan zijn we aan het verhuizen.

Nieuw serredak plaatsen

We willen een schuinaflopend glazen dak van ongeveer 12 m2 plaatsen om een serre te creëren van het achtertuintje van onze nieuwe woning. Deze is al door 4 muren omringd (2.75 x 4m).

Serredak vervangen

We hebben een oude serre waar acht glazen platen op liggen/lagen. Het glazen oppervlak in het totaal is ca. 4 x 3 meter. Afgelopen zomer zijn er meerdere glazen platen geknapt door het hete weer. We zoeken nu vervanging, of weer glas of polycarbonaat. De helft van de glasplaten zijn inmiddels verwijderd. Daarbij bleek dat de midden balk verrot is en ook vervangen moet worden. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Lekkage serredak verhelpen

Ik heb een flinke lekkage aan mijn serre dak. Het dak loopt schuin af. 5 glazen platen liggen in een paneel dat wordt afgedekt door een rubberen strip. Dit lekt aan de voorkant. De afmeting is 2 x 5,25 meter.

Lekkage glazen serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre dek van ca. 7 bij 4 meter. Nu hebben wij gemerkt dat het op een aantal plaatsen licht lekt als we het schoonmaken en grof lekt bij de regenhoos van gisteravond. Daarnaast is er door de regen van gisteravond een barst in de een van de ramen gekomen, waar bij het de vraag is of dit direct verholpen moet worden en/of geen kwaad kan. Van de dakdekker, deze heeft even gekeken, begrepen dat de kit van de serre ramen vervangen moet worden. Vandaar dat wij daarvoor graag een offerte willen aanvragen.

Lekkage in een glazen serredak herstellen

Serre (uitbouw) lekt licht bij een van de balken aan de binnenkant. Zelf heb ik het idee dat dit wel eens kan komen door de afdichting aan de buitenkant tussen de glasplaten op het dak. Graag wil ik dat iemand hier naar komt kijken om het probleem vast te stellen, zodat we dan een reparatie kunnen laten uitvoeren.

Dubbelglas in het serredak vervangen

Wij zijn in december verhuisd naar een huis met aangebouwde serre. De vorige bewoners hadden met deuren de serre afgescheiden van de woonkamer, maar die hebben wij ertussenuit gehaald. Met vorst ondervonden we toen veel condens aan het plafond. Het 'regende' letterlijk in de serre. Het dak bestaat uit 5 glazen panelen. Er liggen bij elk 2 glazen panelen op elkaar maar zonder ruimte ertussen voor isolatie. De afmetingen elk zijn ongeveer 85x260 cm. Wie kan ons hiermee verder helpen?

Reparatie van het serredak

Bij onze serre zijn er 2 glazen dakdelen verschoven. Deze delen dienen door de vakman terug geschoven te worden en gefixeerd. De tuin is via de achtertuin goed bereikbaar.

Lekkend dak van een serre repareren

Ons glazen serredak lekt op de overgang tussen de uitbouw en ons huis. Een glasplaat lijkt los te zitten en/of het lood zit niet goed. Graag willen we dit zo spoedig mogelijk laten repareren.

Aanbouw met serredak bouwen

Uitbouw aanbouw achterkant woning. Met glazen serre dak. 1.60 meter diep bij 4 meter breed. Met her gebruik van een belisol schuifpui van 3 meter.