Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Zevenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Zevenaar heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Zevenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Zevenaar of directe omgeving.

269 klanten uit Zevenaar bevelen een bij Casius in Zevenaar aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Zevenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: het van buiten isoleren van een dak, kantoorkamer ombouwen tot geluidstudio, kruipruimte opvullen met schuimbeton, kamer geluidsdicht laten maken, geluidsisolerende voorzetwand met Merfoflex realiseren, het isoleren tegen geluid van een wand, kruipruimte (zand vloer) voorzien van betonvloer + zijmuren waterdicht maken, het van buiten isoleren van een plat dak, het isoleren van een drietal wanden, gevels meerdere appartementen isoleren, woning isoleren, zangstudio geluiddicht laten maken, het isoleren van het platte uitbouwdak met HR isowool, isolatie of schelpen in de kruipruimte aanbrengen, vloer isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Zevenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Zevenaar:

Geluidsisolatie aanbrengen

Ik hoor de televisie van de buren en snurkgeluiden. Ik heb al een voorzet wand laten plaatsen maar sinds kort hoor ik het weer. Ik wil dus heel graag een nog betere isolatie. Het is een slaapkamermuur van 3,5 meter breed en 3 meter hoog.

Dak isoleren

Graag wil ik mijn dak aan de binnenkant isoleren omdat dat buiten zonnepanelen liggen. Het gaat om een hellend dak. Het dak is 30-40 m2 ongeveer. De zolder wordt nu nog niet gebruikt behalve om de was op te hangen.

Isoleren van de kruipruimte

Ik zoek een partij die mijn kruipruimte kan isoleren met een 10 cm dikke laag purschuim. Het gaat om een totaal oppervlakte van 64 m2. De kruipruimte is goed bereikbaar en staat droog.

Schuin dak isoleren langs binnen

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m² Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik heb unilin dakplaten met een R waarde van 6, alleen voor het geluid zijn ze erg slecht. Nu ben ik op zoek naar een isolatie methode voor aan de binnenkant die het geluid beter tegenhoud. Het liefst afgewerkt met gipsplaten.

Zoldervloer laten isoleren

Wat is de oppervlakte van de te isoleren zoldervloer? 110 m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Een tussenruimte tussen een plafond en vloer moet geïsoleerd worden. In dit geval het plafond. Het plafond bestaat uit houten regels met een tussenruimte van ongeveer 40 cm. In het verleden hebben we hier al zeil en vervolgens glaswol opgelegd, maar het sluit niet aan. De tussenruimte staat in verbinding met de buitenlucht. Wat kost het om dit te voorzien van spuitisolatie? De ruimte is redelijk bereikbaar. Totaal 110 m2.

Geluidswand plaatsen in slaapkamer

Ik wil een geluidswerende wand op de slaapkamer laten plaatsen. Deze wand moet tegen de muur van de buren aankomen en is ongeveer 4.2 x 2.4 meter groot. In deze muur zitten stopcontacten die behouden moeten worden.

Vloerisolatie in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag ongeveer 45 m2 vloer in de kruipruimte laten isoleren. Ik wil geen gespoten pur, de ruimte is vochtig dus geen glaswol. We hebben iets van folie dat onder de vloer geplaatst kan worden en platen onder de onderkant van de vloer.

Dakisolatie van buitenaf aanbrengen

Wij willen bij een geheel blok van 4 aaneengesloten woningen, 2x hoekwoning 2x tussenwoning, de zolderverdiepingen laten isoleren. van buitenaf. Er zitten nu soort van stroplaatisolatieplaten op van ongeveer 5,5 cm dik. Het zou ook kunnen dat dit van binnenuit gedaan kan worden maar wij denken dat het beste idee is om dit van buitenaf te doen, zodat er geen sprake is van dubbele isolatie! Omdat dan het dak hoger komt te liggen is ons idee om dit bij het gehele blok te doen. Er zullen waarschijnlijk over de nieuwe isolatieplaten nieuwe latten en dakpannen geplaatst moeten worden. Huizen van 1959. Een of meerdere woningen.

ons schuine zolderdak moet van binnen ...

ons schuine zolderdak moet van binnen worden geisoleerd en afgetimmerd