Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor geluidsisolatie plaatsen:

Geluidsisolatie plaatsen

Het betreft hier een oud huis uit 1906. Sinds kort hebben we nieuwe bovenburen en hebben we last van geluidoverdracht. We horen hun lopen en praten. De bovenburen hebben al, conform de VVE, een geluidsisolerende vloer van 10 db aangebracht, echter dit blijkt niet voldoende. Het gaat hier om plafond voorkamer 20 m2, plafond woonkamer 28 m2 en plafond gang 18 m2. Alle plafonds zijn door mij destijds met zo'n 20 cm verlaagd en heb ik geluidsisolerende platen op de gipsplaten aangebracht.
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolatie plaatsen uit heel Nederland:

Geluidsisolatie/ventilatie (suskast) maken

Ik heb in mijn woning de stokoude grote lelijke suskasten verwijderd. Er zijn gaten geboord in de kozijnen. Ik wil weten of het überhaupt nodig is om suskasten te hebben. De woning is geen potdichte nieuwbouw en ik heb regelmatig ramen open. Graag een zo eerlijk mogelijk antwoord. Anderszins wil ik weten wat mogelijkheden zijn voor ondiepe suskasten en of deze op de kozijnen te plaatsen zijn of dat ze ingebouwd moeten worden (en dus de bestaande gaten uitgezaagd tot een sleuf).

Voorzetramen plaatsen voor geluidsisolatie in amsterdam

In onze slaapkamer hebben we twee nisjes met daarin welliswaar dubbelglas maar een beetje een oud kozijn dat veel geluid doorlaat. Waar we naar op zoek zijn is een totaalopplossing voor dit probleem. Wat stellen jullie voor? Ramen hoeven niet perse open te kunnen na het plaatsen van de voorzetramen.

Voorzetraam plaatsen voor geluidsisolatie in amsterdam

Ik wil een voorzetraam laten plaatsen om geluidsoverlast bij ons in de slaapkamer tegen te gaan. We zijn erg benieuwd naar de kosten. Het raam is 135 bij 170 cm. Het originele schuifraam moet nog geopend kunnen worden.

Vervanging bestaande dakkapel voor en achter (4 identieke dakkapellen)

Onze woningen zijn van 1932 en hebben zowel achter als voor 2 tegen elkaar geplaatste doorlopende dakkapellen die het nadeel hebben dat indertijd weinig aandacht is besteed aan brandwerendheid en geluidsisolatie omdat de houten daken in elkaar door lopen en bij het tussenschot onvoldoende aansluiten op de spouwmuur die de beide woningen van elkaar scheiden. Wij hebben daarom het plan opgevat om 4 identieke dakkapellen van 3.000 mm lengte te plaatsen met daarin 3 kunststof ramen van ca 800 x 1.000 mm de middelste draai-kiep en het geheel te bekleden in onderhoudsvrij long-life zinkbeplating o.g. Ieder dak van de 4 kapellen z'n eigen afvoer en overloop. Het voorbeeld met de 4 ramen op jullie site vinden we erg mooi. We hebben 5 tekeningen van ons huis maar ik kon maar 1 plaatje meesturen.

Tussenwand met geluidsisolatie plaatsen tussen twee slaapkamers

We hebben recent een nieuw huis gebouwd waarbij we de muur tussen de twee slaapkamers niet hebben laten plaatsen. Deze muur willen we er nu wel graag tussen hebben. Deze zal ongeveer 3,5 x 2,77 meter worden. We willen in de muur ook geluidsisolatie en eventueel ook stucwerk als afwerking. De slaapkamers hebben al alle voorzieningen, het gaat echt alleen om de muur met isolatie plaatsen. We zouden eerst een indicatie willen ontvangen, wij hebben echt geen idee met welke prijs wij rekening moeten houden. Kunnen wij het betalen zouden we graag een offerte ontvangen.

Woning isoleren

Ik woon in een appartement ( ±100 jaar oud) en wil graag geluidsisolatie in de ruimte (± 40 cm) tussen mijn plafond en de vloer van de bovenburen. De buren hebben nog niet zo lang geleden nieuw parket genomen zodat de cellulose vanuit onze kamer door gaten in het plafond moet worden geblazen. Mijn plafond ( ±60 m2) is van gips(?) met op 2 plaatsen een rozet en een profiel rondom. Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen

Geluidsisolatie aanbrengen

Wij hebben onlangs ons huis laten verbouwen en daarbij zijn de leiding voor douche en bad ingrefreesd in de muur. Aan de andere kant van de muur is de slaapkamer van onze buren. Voorheen liepen de leidingen door de toenmalige keuken, dus die zaten niet in de muur. Als wij nu douchen of in bad gaan horen de buren het water vrij luid door de leidingen stromen. We wonen in Amsterdam en de muren zijn er dun, als we op de muur kloppen dan horen onze buren dat. Verder horen ze het ook als wij met de slang van de handdouche tegen het bad aankomt. We willen natuurlijk niet alle muren weer opengooien en de leidingen verleggen, dus we willen onderzoeken of we in hun slaapkamer geluidsisolatie kunnen plaatsen. Zouden jullie ons van advies kunnen voorzien?

Geluidsisolatie aanschaffen en plaatsen

Het betreft een benedenwoning, bouwjaar 1888 met een ornementenplafond opgebouwd met riet. Hierboven bevindt zich een balkenlaag + houten vloer van de bovenburen (niet in mijn eigendom). Graag zou ik deze loze (klankkast) ruimte willen opvullen om met name het luchtgeluid weg te nemen. Het gaat om 12 m2. Er is nog geen isolatie aanwezig in de muren/ plafond. Ik heb me een beetje verdiept in cellulose isolatie, maar ik weet niet of dit werkelijk het beste isolatiemateriaal is. Ik zou hier graag wat advies over willen hebben.

Geluidsisolatie in de woonkamer aanbrengen

Ik wil de muur in de woning laten isoleren zodat wij als buren minder geluidsoverlast hebben. Dit zou ik dmv een geluidsisolerende voorzetwand willen doen. De muur is 8 meter breed en de wand kan max 7 mm dik zijn ivm het plaatsen van de keuken. Graag wil ik hiervan een prijs opgave en advies wat de beste optie is. Het zou daarnaast ook op proforma basis moeten ivm het bouwdepot.

Vochtwerende onderlaag en geluidsisolatie onder houten vloer plaatsen

De keldervloer is beton. Hier zal een vochtwerende onderlaag gepast zijn. Oppervlakte circa 43 m2. Geen vloerverwarming. De begane grond heeft een houten vloer. Een geluidreducerende onderlaag is daar wel gewenst. Ook hier geen vloerverwarming. Oppervlakte circa 50 m2. Ik wil een duo plank (multiplex met toplaag) bamboe Naturel Plainpressed. Graag in de offerte aangeven wanneer eventueel zou kunnen worden gelegd. De locatie is te Putten.