Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor rijksmonument isoleren:

Rijksmonument isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Meer dan 500 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Rijksmonument, isolatie dak, cellulose inblazen, welke folie en platen zijn nodig? Wat zijn de kosten per m2 meter? Enkele balken moeten vervangen worden. Helend dak met dakpannen en 7 cm riet aan de binnenkant (laten zitten), aanbrengen -folie-cellulose-plaat-gipswand. Graag een advies. We zoeken echt een expert op het gebied van cellulose isolatie!
Onze klant uit Wageningen (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rijksmonument isoleren uit heel Nederland:

Vloerisolatie

Het betreft een rijksmonument, voormalig koetshuis. De bestaand betonvloer is niet geïsoleerd en wil ik gespoten pur uit isoleren. Hier bovenop komt vloerverwarming met cement dekvloer en afwerking. De bestaande betonvloer is niet overal gelijk, vandaar dat gespoten pur, naast het naadloze, bij mij de voorkeur heeft. De totale oppervlakte is circa 110 m²

Dak isoleren van een rijksmonument

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Welke materialen overweeg je om de isolatie op het plat dak af te werken? Ik laat mij adviseren door de vakman. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huis uit 1903, rijksmonument (huidige dakpannen dienen door zelfde dakpannen vervangen te worden Tuille du Nord), bij ophogen dak AGV isolatie mogelijk afwateringsprobleem i.v.m. hout ombouwde dakgoten. Voorkeur PIR isolatie.

Wij hebben een huis op het oog waar zo ...

Wij hebben een huis op het oog waar zo ongeveer alles aan moet gebeuren: -Rijksmonument -Boerderij uit 1830 is reeds omgebouwd als woonhuis - 400 m2 woonoppervlakte (oude huis gedeelte zou woonkeuken moeten worden - schuurgedeelte/ woonkamer waar vanaf de vloer alles opnieuw moet worden ingedeeld) -Boven zijn 2 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd en nog een stuk open (niet geïsoleerd) - hier zouden we graag 3 slaapkamers, een inloopkast en 2 badkamers willen realiseren, overige isoleren en eventueel 2 ramen extra maken (mits goedgekeurd door Monumentenzorg) -Varkensschuur / bakhuis ombouwen tot kantoor met gastenverblijf -Buitenkant panden restaureren (is beschermd dus moet in oude staat hersteld worden) -Rieten kap opnieuw bekleden van huis + schuur en kantoor/gastenverblijf.

Het gaat hier om een verbouwing van een ...

Het gaat hier om een verbouwing van een rijksmonument in Haarlem. De schuiframen zijn enkel glas met voorzetramen. De voorzetramen willen wij verwijderen en een andere oplossing (zoals dubbel glas) voor het geluidsoverlast. De serre en keuken willen we totaal vervangen. De ornamenten plafonds zijn te erg beschadigd voor reparatie en moeten totaal vervangen worden door 'nieuwe' ornamenten plafonds. Op de 1e etage willen we een nieuwe badkamer. De zolder willen totaal opnieuw indelen en de vliering weghalen. Het dak heeft voor en achter shingles deze willen we vervangen door pannen en het dak evt. isoleren. Tevens voor en achter dakramen plaatsen. In het totale pand moeten electra en het leidingwerk van sanitair en verwarming nagekeken worden.

zolder met ruime stahoogte + vliering, ...

zolder met ruime stahoogte + vliering, raam voor- en achterzijde, dakkapel in het midden: kaalmaken zolder en strippen zeil van vaste trap naar de zolder, isoleren kap, tot de nok open maken van voorkamer, geluidsisolatie vloer, nieuwe scheidingswanden 3 ruimten: 2 slaapkamers + 1 badkamer (toilet, douche, dubbele wastafel en eventueel een bad; voorbereidend installatiewerk al ooit gedaan), eventueel een tweede dakkapel (als bestaande of het dubbele daarvan; zal afhangen van vergunning en kosten), vlizotrap naar vliering, stucwerk, schilderwerk (verdeling stuc en hout in afwerking nog te bezien). Huis is rijksmonument uit 1893.