Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een isolatiespecialist uit Wageningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende isolatiespecialisten. U komt in Wageningen heel eenvoudig en snel in contact met één isolatiespecialist of meerdere isolatiespecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke isolatiespecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze isolatiespecialisten in Wageningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw isolatiespecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende isoleerbedrijven, isolateurs, isolatiebedrijven en isolatiespecialisten in Wageningen of directe omgeving.

454 klanten uit Wageningen bevelen een bij Casius in Wageningen aangesloten isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een isolatiespecialist, goed èn betaalbaar, uit Wageningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een isolatiespecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij isolatiespecialisten voor: plafonds garage en bergingsgangen isoleren, geluidisolatie muren en plafond, zolder isoleren, binnenmuren isoleren met voorzetwanden en kruipruimte isolatie, gevels van binnenuit isoleren, isoleren platte dak, advies isolatie en uitvoer, kantoorruimte isoleren, parterre appartement voorzien van thermische en akoestische isolatie, plafond isolatie vanwege geluidsoverlast, geluidisolatie aanbrengen aan verlaagd plafond en plaatsen lichtspots met dimmer, opspuiten van 5 kruipkelders, isoleren spanplafond en afwerking, praktijkruimte isoleren, geluid isolatie aanbrengen in een kamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke isolatiespecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een isolatiebedrijf, isoleerbedrijf, isolateur of isolatiespecialist voor isolatie in Wageningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een isolatiespecialist in Wageningen:

Geluidsisolatie plaatsen

Het betreft hier een oud huis uit 1906. Sinds kort hebben we nieuwe bovenburen en hebben we last van geluidoverdracht. We horen hun lopen en praten. De bovenburen hebben al, conform de VVE, een geluidsisolerende vloer van 10 db aangebracht, echter dit blijkt niet voldoende. Het gaat hier om plafond voorkamer 20 m2, plafond woonkamer 28 m2 en plafond gang 18 m2. Alle plafonds zijn door mij destijds met zo'n 20 cm verlaagd en heb ik geluidsisolerende platen op de gipsplaten aangebracht.

Dakisolatie aanbrengen

Ons plat dak is vorig jaar vernieuwd ivm zonnepanelen. Niet geïsoleerd. Plafonds zijn eruit. Balkenconstructie met telkens 80 cm tussenruimte. Balken ongeveer 20 cm diep. Ik wil graag offerte voor dakisolatie, niet natuurlijk materiaal, natuurlijk materiaal en losgekoppeld het dichten van het plafond. Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m².

Geluidsisolatie plaatsen

Het gaat om plafond tussen begane grond en 1e verdieping. De tussenruimte tussen het plafond en de verdieping is 22 cm. Het plafond bestaat uit balkenlaag, verdiepingsvloer hout en is afgewerkt met gipsplaat. De oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Dakisolatie aanbrengen

Het betreft een tussenwoning gebouwd in 1968. Het dak sluit aan op de zoldervloer en heeft een helling van 30 graden. In het dak zijn 2 Velux tuimelramen opgenomen van respectievelijk 80 cm bij 100 cm en 115 cm bij 120 cm. Nadat de isolatie aan de binnenzijde is geplaatst dient het geheel simpel afgewerkt te worden. De oppervlakte zal ongeveer 50 m2 zijn.

Rijksmonument isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Meer dan 500 m². Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Rijksmonument, isolatie dak, cellulose inblazen, welke folie en platen zijn nodig? Wat zijn de kosten per m2 meter? Enkele balken moeten vervangen worden. Helend dak met dakpannen en 7 cm riet aan de binnenkant (laten zitten), aanbrengen -folie-cellulose-plaat-gipswand. Graag een advies. We zoeken echt een expert op het gebied van cellulose isolatie!

Dakisolatie in een hellend dak aanbrengen

Ik wil een hoekwoning met een hellend dak, waarvan de zolder in de toekomst wordt bewoond (slaapkamer) laten isoleren. Het is een woning uit 1968. Er liggen pannen op het dak met hout beschot. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 50m2, gemeten aan de binnenkant van de woning. Op dit moment zit er deels een laagje piepschuim, dit moet worden verwijderd. Vervolgens isoleren en aftimmeren, of platen gebruiken welke reeds afgetimmerd zijn. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Zand wegzuigen in de kruipruimte

Ik wil graag mijn de vloer isoleren en zand in de kruipruimte weg laten halen. Ik heb al iemand die de vloer komt isoleren, maar eerst moet er zand weggehaald worden. Het gaat om een oppervlakte van 8.40 bij 3.50 meter. Kunt u mij een prijsindicatie geven?

Isoleren bijkeuken/ schuur (voormalige garage)

Isoleren van het dak en muren van een voormalige garage die nu in gebruik is als bijkeuken (verwarmd) en schuur (onverwarmd). Het gaat om een garage uit periode 2000/2001 met een plat dak en een enkelsteen muur. De muren en het plafond zijn op dit moment aan de binnenzijde afgewerkt met gips. Graag uw advies op welke wijze het best te isoleren is. Optioneel: aanleggen verwarming in het schuurdeel (gaat om stadsverwarming).