Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor dak isoleren:

Dak isoleren

Ik wil mijn dak vanaf de buitenkant isoleren en daarna bekleden met nieuwe dakpannen. Totale oppervlakte dak is 90-100 m2, en er staan 2 dakkapellen op. Graag een offerte hiervoor.
Onze klant uit Tuil (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak isoleren uit heel Nederland:

Dak isoleren

We hebben een lichthellend dak van ongeveer 12 m² en een groot dakraam. Het is een pannendak. Omdat het niet of slecht geïsoleerd is willen wij het laten isoleren en omdat de helling eigenlijk te weinig is voor pannen willen wij ook een andere dakbekleding. Groen als het kan (gewicht?) en anders dakplaten oid.

Het isoleren van het dak en ramen

Vrijstaande woning 1967. 8x10 meter grondvlak. goothoogte plm 4 meter, nok 7 meter hoog Spouwmuur (baksteen)nageïsoleerd. Het is de bedoeling dat de ramen en schuifpui worden voorzien van nieuw isolatieglas, en eventueel kozijnen te vervangen. Ook dakbeschot (nu eternit, niet geïsoleerd) te vervangen door iolatiedakplaten. 10 ramen ongeveer, een schuifpui.

Hellend dak isoleren met pur

Het hellende dak van de zolder moet geïsoleerd worden van binnenuit. Er komen nieuwe dakplaten op, maar kan geen isolerende dakplaten toepassen omdat ik een inpandige goot heb dus mag niet hoger gaan. Ik zie veel voordelen van gespoten PUR. 2 zijdes van ieder ca. 48 m2 (12 x 4 m). Er zit nu isolatiemateriaal in, maar dit wordt eruit gehaald. Graag ontvang ik hier prijsindicaties van.

Dak isoleren

We zouden graag een combinatie willen van het isoleren van het dak en meteen de dakpannen vernieuwen. Kunnen eventueel zelf de pannen er al afhalen en zullen zelf weer bedekken. Het gaat om ongeveer 32 m2. Aan de voorkant zitten 2 dakkapellen. Graag aan de buitenkant isoleren, de binnenkant hebben wij al gedaan. Isoleren met standaard isolatie platen. Afvoeren van oude materialen doen wij zelf.

Dak isoleren

Mijn pannendak dak van mijn hoekhuis is circa 50 m². Het huis is uit 1864 en met vezelplaten en pur geïsoleerd, maar ik zou graag het dak goed isoleren, ook in het kader van duurzaamheid. Mijn voorkeur gaat uit naar een duurzaam materiaal. Graag aan de buitenkant isoleren, ik denk zelf aan iets als BestWood Multitherm 110 R. De dakpannen en de dakplaten moeten er eerst afgehaald worden, dan kan het isolatie materiaal geplaatst worden. Mijn dakpannen kunnen hergebruikt worden, maar als dit niet goed blijkt te zijn, kunnen ze als het goed is nog bijbesteld worden.

Het isoleren van ons dak en wanden

Het huis heeft aan de achterkant 1 schuin dak met zonnepanelen. Aan de voorkant een zolderdak, daaronder ramen en dan weer een stuk dak. De binnenkant is overal bekleed met grijze schrootjes. Het huis is goed gebouwd in 1976. Vrijstaand. Dak 75 m2. Knauf Glaswol is onze voorkeur.

Platte dak van mijn schuur isoleren

Ik ben me aan het oriënteren om het platte dak van mijn schuur isoleren. Op de vezelplaat is EPDM aangebracht en ik heb veel last van condens. De vloer zijn vlonders met openingen. Het dak is 4 x 3 meter en is nog niet geïsoleerd. Ik denk dat het van binnen uit geïsoleerd moet worden. Wat er nodig is, ontvang ik graag advies over.

Dak isoleren

Dak isoleren aan buitenkant en nieuwe dakpannen het is een hoekwoning van rijtje van 3 huizen huis is uit 1958. Rekening houden met subsidie normen voor isolatie en juiste afwerking richting buren. Aan achterzijde zit dakkapel welke ook nog vervangen moet worden. ruwweg zal het rond 35 m2 zijn.

Dak isoleren

Het gaat om een plat dak met bestaande dakbedekking, hier moet isolatie op en nieuwe dak bedekking . Het gaat ongeveer om 18 m2 wat ik aan de buitenkant wil isoleren.

Dak van aanbouw isoleren en omtoveren tot sedumdak

Wij hebben een aanbouw die we als woonkeuken gebruiken. Uit een warmtescan bleek dat veel warmte verloren gaat door het platte dak en daarom zouden we deze graag van buiten willen laten isoleren. Onze voorkeur gaat uit naar een oplossing waarbij er ook een groen dak mogelijk is. De oppervlakte is ca. 30-35 m2 schat ik.

Partners

Partners van Casius