Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor plafond van de woonkamer isoleren:

Plafond van de woonkamer isoleren

Isoleren van plafond van de woonkamer. Ruimte tussen plafond en verdiepingsvloer is ongeveer 26 cm. Houten vloer van verdieping waar nog geen vloerbedekking op ligt. Woonkamer is 40 m2
Onze klant uit Ophemert (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond van de woonkamer isoleren uit heel Nederland:

Tussenwand met schuifdeur plaatsen en afwerken

We willen een extra kamer creëren in ons huis. Daarom willen we een wand met een schuifdeur plaatsen in onze woonkamer. Ik heb er al enig onderzoek naar gedaan, en wil graag een zo groot mogelijke schuifdeur plaatsen, om enerzijds een zo ruimtelijk mogelijke woonkamer te houden en anderzijds overdag zoveel mogelijk licht binnen te laten. Vandaar de wens voor een brede en zo hoog mogelijke schuifdeur. De tussenwand moet ca. 420 cm lang worden, waarvan de schuifdeur dus ca. 210 cm breed moet zijn, en het plafond is 285 cm hoog, dus de schuifdeur zou ca. 275 cm hoog moeten worden. Dat is natuurlijk een aardige afmeting, waardoor ik al op zoek ben gegaan naar licht materiaal. Dit heb ik inmiddels gevonden (Greenpanel) en dat is in de regio Amsterdam af te nemen. Hier moet het schuifdeurbeslag dan nog in gemonteerd worden. Verder moet de tussenwand en plafond natuurlijk netjes afgewerkt worden in de stijl van de rest van het huis. Uiteraard zijn er wel wat andere details die ik nog graag zou willen doornemen met u en van uw expertise gebruik maken.

Woonkamer en keuken latex spuiten

De muren en plafond zijn wit maar vergeeld door binnen roken. Het zou gaan om ongeveer 20 m2 aan beton wanden en 20 m2 aan betonplafond die wij met latex willen laten spuiten.

Behangen en sausen

Onze woonkamer is zes jaar geleden gestukt. Er zitten een paar kleine deukjes in het stucwerk. Dit mag gerepareerd worden. Daarna vlies/ glasvezel behang en twee keer sauzen. Het gaat om 15 m2 wanden en 15 m2 plafond. Graag een offerte.

Lekkage plafond herstellen

In de woonkamer kwam het water in een hoek naar beneden gestroomd. nu zitten er stukken plafond los en schimmel in de hoeken.

Contactgeluid verminderen met buren

Ik ben op zoek naar iemand die m’n slaapkamer van ongeveer 6 x 4 meter goed kan isoleren tegen geluiden van de buren. Er mag een voorzetwand geplaatst worden, nieuwe vloer en ook plafond in. Bij tevredenheid volgt meer werk en willen we de woonkamer ook isoleren. Graag willen we alles bespreken.

Woonkamer stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn woonkamer laten stucen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Het gaat om 75 m2 wanden en 55 m2 plafond. Graag een offerte hiervoor.

Plafond witten

Plafond woonkamer van 8 x 4 meter, met enkele vochtplekken, zie foto. Dit wil ik graag laten witten.

Pleisterwerk

Pleisteren van: plafond +-52 m2, Woonkamer +- 43 m2, WC +-5 m2 Gang trap 1e overloop 1e trap 2e +-45 M2

Uitbouw realiseren en renovatie

We willen graag een offerte voor een uitbouw. Wij willen graag een uitbouw achter van 2x4 m en een hal en woonkamer renovatie voor ons huis, we weten wat we willen, maar er zijn geen tekeningen aanwezig – deze kunnen gemaakt worden indien handig. Het huis zelf is nu grotendeels door mijzelf opgeknapt, dus ben bekend met de staat en positie van water, gas en elektra. Hieronder heb ik een opsomming gemaakt met wat we willen, uiteraard moet dit verduidelijkt worden in overleg. Huidige begane grond ontwerp is bijgevoegd in de bouwtekeningen van een extra verdieping verbouwing van 2 jaar geleden: Details uitbouw: • Uitbouw begane grond van 2x4 meter gelijk trekken met de al bestaande keuken muur achter • Uitbouw hoogte zelfde als woonkamer (3.02 m) • Dak bestaande achter uitbouw (2x4 m) eraf en die uitbouw moet verhoogd worden (indien mogelijk) • In de bestaande achter uitbouw zit een keuken en die is 2 jaar oud, dus willen we graag laten zitten ondanks dat het dak erboven af moet • Extra plaatsen van Keuken blok (bestelling in eigen beheer) • Dakramen over de hele huis breedte (4.20m) op de grens uitbouw en muur 1ste verdieping • Indien mogelijk oude deur en glas en lood raam her gebruiken bij nieuw achter muur – of andere optie Details renovatie • Hal en kamer renoveren – nieuw (houten) vloer, plafond en muren in gang plus stucen woonkamer • Vloer kamer en keuken gelijk laten trekken • Indeling blijft gelijk (buiten de boven aangegeven uitbouw) • Enkele stopcontacten en lichtpunten herplaatsen • Openhaard opknappen met marmeren bekleding • (simpele) sier afwerking plafond randen • Optioneel vloer verwarming • Te bekijken doorbouwen op huidige ondergrond

Vaste wandkast op maat in U-vorm maken

Voor in de woonkamer zoek ik een vakman die een vaste wandkast op maat kan maken. Het ontwerp is een U-vorm (linkerkant hoogte 195 mm, rechterzijde 250 mm tot aan plafond, breedte 230 mm, diepte 52 mm) met het middenstuk als zitvlak dus voldoende draagkracht nodig. Deels kastdeuren (allen wit), deels open vakken van eikenhout en 2 laden op de grond met wielen zodat het middenstuk ook gebruikt kan worden als kindertafel. De open kastjes wil ik graag van eikenhout, kastdeuren wit. Het ontwerp is nog niet volledig af. Hopelijk kan de vakman ons verder adviseren.

Partners

Partners van Casius