Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij isolatiespecialisten voor vloer met steen- of glaswol isoleren:

Vloer met steen- of glaswol isoleren

Ik wil een houten vloer isoleren met steen- of glaswol (RW 3) in de kruipruimte. Deze is ongeveer 1.60 meter hoog dus dit werkt fijn en makkelijk. Oppervlakte is ongeveer 8 x 3.50 meter.
Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van isolatiespecialisten voor isolatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer met steen- of glaswol isoleren uit heel Nederland:

Gat voor lucht afvoer in buitenmuur boren

Ik wil een gat laten boren van 150 mm door de binnen- en buitenmuur (steen). Hoogte waar gat moet komen is 100 mm boven de vloer. De woning is goed bereikbaar.

Uit- en verbouwwerk aan de woning maken

Ons huis staat op funda maar we twijfelen nog een beetje en willen een richtprijs weten om eventueel een aanbouw te zetten. Informatie: 6 x 2,5 meter Zoveel mogelijk glas over de 6 meter en 1 opening door middel van openslaande deuren ( kunsof wit ). Buiten muren zijkant van steen. Fundering zal vast nodig zijn denk ik, geen idee. Vloer huiskamer ( 8,5 x 3,5 ) is een kruipruimte 0,5 diep, moet een betonvloer worden dus ik denk deze volstorten met beton als we toch bezig zijn. Draagbalk muur huiskamer en muur verwijderen ( 3,5 meter ). Deur opvullen naar keuken om daarna later te laten stucen+ verleggen 1 verwarming. Achtergevel uitbreken. Ik wil graag een schatting weten om te kijken of dit financieel haalbaar is.

Stenen schuur slopen en afvoeren

Schuur met half steen muren en betonnen vloer. Lengte 9.5 meter bij breedte 3.5 meter, hoogte circa 2,5 meter. Dak bestaat uit steenachtige golfplaten waarvoor nog asbest analyse loopt. Verder 2 x enkel glas ramen aanwezig (bij elkaar circa 1,5 m2) en 2 x deur. Graag 2 x offerte: 1. Zonder golfplaten op de schuur. 2. Golfplaten nog aanwezig en NIET asbesthoudend. Toegang tot perceel/schuur is maximaal 1,5 meter breed. Afstand schuur tot straat is circa 20 meter. Graag inclusief sloop en afvoer prijs.

Gaten boren en sleuven maken in beton

Woonhuis werkzaamheden particulier Gat boren voor luchtafvoer keuken in muur. Steen en beton. 160 mm 3 dubbele wcd boren 70 mm enkele doos 70 mm voor verlichting. Sleuven maken in wand voor bekabeling. Ongeveer 3 meter in totaal. Wand is prefab beton wand. Sleuven maken in vloeren voor bekabeling. In af dekvloer ongeveer 20 meter totale lengte. Gaten boren keuken 14 en of 15 mei. Sleuven in vloer 15 mei. Sleuven apart offeren is nog een optie

Schuur renoveren

Wij zoeken iemand die onze schuur kan renoveren. Afmetingen circa 4.30 x 3.00 meter. Betonnen vloer. Onderste gedeelte 80 cm hoog is van steen. Daarboven hout + dak. Waarschijnlijk is al het hout verrot en moet vernieuwd worden. Slopen en afvoer materiaal (géén asbest aanwezig). Renoveren met dakpanplaat en wandplaat. Ramen (2 stuks) en deur hergebruiken evenals alles wat bruikbaar is. Wij wonen in het buitenland en zoeken iemand die het van A tot Z kan regelen. Contact is het handigst via Whatsapp of we nemen zelf contact op.

Vloer vervangen en vloerverwarming aanbrengen

In een bestaande woning de vloer vervangen. Er ligt nu leisteen, we zouden er graag iets van niet glimmende (natuur)steen in een andere kleur voor terug hebben. Er moet ook vloerverwarming komen, die hebben we nu nog niet. Het gaat om 45/50 vierkante meter: WC, kast, woonruimte.

Balkon vloer en hekwerk reinigen

Ik wil graag mijn balkon laten reinigen. Mijn balkon is van steen. Ik heb veel mosaanslag op de grond en mijn hekken en wil graag weten hoeveel het zat kosten.

Opbouw boven op het huis

Wij willen een opbouw op ons huis. De maten zijn 5 meter breed en 6 meter lang. We willen een klein dakterras aan de voorkant van de woning. Het liefst in steen dus gemetseld, maar dat moet wel in de begroting passen. Er zijn nog geen tekeningen of vergunningen aanwezig. Dit moet casco geleverd worden, wij willen alleen de buitenkant, de vloer en de trap.

Hoekwoning uitbouwen

Ik wil graag een uitbouw achter mijn huis en aan een kant zit een schuur, het betreft een hoekwoning. De uitbouw moet 3 meter bij 4 meter worden. De uitbouw kan van steen met glazen achterwand of geheel uit glas. De vloer moet wel afgewerkt worden maar de rest in overleg.

Lucht-luchtwarmtepomp in een recreatiewoning

Het betreft recreatie woning circa 70 m2 van steen op eigen grond. Stenen bungalow met puntdak- spouw geïsoleerd, vloer van beton- Alle ramen worden vervangen met hoog rendement en het dak is geïsoleerd. Ik heb interesse in een Lucht-luchtwarmtepomp installatie, die de slaapkamers kan verwarmen en een pellet kachel voor sfeer en warmte in de woonkamer. Ook wil ik vloer verwarming aanleggen. Waarschijnlijk moeten er 3 units komen en 4 vertakkingen. Vandaag komt de keurmeester langs en heb ik meer informatie betreft Kw verbuik en zo. In oktober moet het huis klaar zijn. Ik zou graag goed advies op maat willen. Alvast dank voor de moeite!